Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Anthem (PS4)

 Lägg i lista  Jämför
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (3.57)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Dålig
  3 mån sedan
  Inte ens värt att plocka upp gratis.
 • Dålig
  3 mån sedan
  Inte säker på att jag ens kan rekommendera spelet nu när det kostar 39kr...

  Det är en bra idé men implementationen är urusel, inget som lovades finns i spelet och det blir otroligt tråkigt efter bara några timmar.

  Efter 10 timmar finns inget du inte har sett i spelet, det man grindar för senare i 50-100 timmar är kosmetiska prylar.
 • Knappt godkänd
  1 år sedan
  Som en inbiten Destiny spelare så finns det vissa likheter visst men spelet känns platt och ofärdigt. Som ett "looter shooter" så blir det tråkigt riktigt snabbt efter man är klar med kampanjen. End game har mycket att önska. Looten table måste vara något av det sämsta i denna genre. Det som fick mig att lägga spelet på hyllan efter knappt en vecka var alla buggar.. Rikigt hemska buggar och de verkar inte lyckas lösa dem heller tyvärr på grund av att de byggt spelet på en spelmotor som inte är optimerad för denna typ av spel.

  Som gammal BioWare fan så har man med detta nått ett nytt lågvattenmärke sedan Andromeda. Iden är riktigt bra och rolig men utförandet är i absolut sämsta laget. När man har underlag som Borderlands, Destiny och The Division där man vet vad dessa spel gjorde för misstag och vad det gjort för att göra ett spel som spelarna vill ha så hade man kunnat göra något fantastiskt med detta koncept men de blev ett magplask för mig i alla fall.
 • Ganska bra
  1 år sedan
  Ett helt okej spel i mitt tycke. Buggar rättas på löpande band och mer innehåll är på väg.
 • Knappt godkänd
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Ett spel att älska att hata..

  Spelet är likt Destiny i all dess form med lite annorlunda karaktärer samt spelmekanik.
  Det är oerhört svårt att levla upp i slutet av spelet, har personligen dragit igenom 62 Stormholds och endast fått en legendary drop. Det är ca 30-45 minuter för varje runda, och till skillnad från Destiny’s ”strikes” så får man inte bra loot speciellt ofta vilket är enormt frustrerande eftersom man inte kommer vidare i spelet. Det blir väldigt repetitivt.

  Men spelet i sig är faktiskt riktigt kul, och har potential att bli enormt bra om BioWare fixar en del buggar samt dropraten. Annars är tyvärr risken att detta spelet blir övergivet av många och som effekt lämnar de andra med eftersom det är byggt på multiplayer gaming.

  Uppdatering: Efter ca 280 timmars spelande så har jag nu avinstallerat spelet. Värdelöst tyvärr, man kommer helt enkelt inte vidare. Har kört igenom runt 200 strongholds på GM nivå, och endast fått 3 legendary drops. Detta är det första spelet som jag faktiskt gett upp på. Tack och hej.
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Dålig
  3 mån sedan
  Enorm potential, men tyvärr inget djup. Rent slipspel.