Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

The Evil Within 2 (Xbox One)

 Lägg i lista  Jämför
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.50)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mycket bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Riktigt bra spel men tyvärr inte riktigt i samma klass som föregångaren när man upplevde den för första gången! Gillar du de gamla "Silen Hill" och "Resident Evil" så gillar du detta! Spelet är väldigt likt "Silent Hill" med sin "mini" Openworld (kallar jag det) där du springer runt i en småstad där du kan gå in i vissa hus som leder dig vidare in i mörkret... Spelet går ut på att och finna sin saknade dotter i en värld som inte riktigt är som den ska.

  De har gått från helt linjärt till hälften openworld (ungefär) i denna efterföljare till skillnad från det första spelet som var enbart linjärt. Skräcken som fanns i ettan infinner sig inte riktigt på samma sätt i den mer öppna världen men går du in i ett hus så blir det linjärt igen precis som första spelet, det blir då också lite läskigare när du inte bara kan springa och gömma dig som du kan annars. Spelet är kul och det kan bli riktigt läskigt på sina ställen, tyvärr är vissa delar av spelet samt vissa fiender ganska tråkiga. Jag kan varmt rekommendera det första spelet som var klart bättre på både bandesign och fiender/ bossar! Spelet rekommenderas till alla skräckfantaster då det överlag är ganska bra men kan kännas lite segt och långsamt ibland. Det är också mycket mer smygande i detta spel än i föregångaren och det fungerar riktigt bra! Det gäller att ta ut fienderna med "stealth" då flera oftast blir för mycket att hantera med skjutvapen, samt att skjutvapnen låter för mycket och drar till sig ännu fler fiender...

  Grafiken är ok på Ps4 Pro (sämre på valiga Ps4 såklart) men det där extra som många andra spel har som stödjer PS4 PRO saknas, spelet stödjer PRO men skalar inte upp i 4k. Du får endast lite högre upplösning på PRO, det man dock får med PRO som är mycket bra är stabilare "FPS" (du slipper hack i bilden) och mindre "texture pop-in" (föremål som plötsligt dyker upp i bilden).

  //Spelat på Ps4 PRO