Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Assassin's Creed: Origins (PS4)

 Lägg i lista  Jämför
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.58)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Perfekt

  Gillat omdöme
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Det här spelet skiljer sig grovt från sina föregångare med större fokus på RPG element och unik spelstil. Spelet har en stor öppen värld med mängder av uppdrag (dels kopplade till huvudstaden och dels sidouppdrag av olika slag) Alla som spelat Witcher 3 kommer direkt känna igen sig.
  Det mest positiva är att spelet inte känns repetitivt utan man upptäcker nya saker allt eftersom. Även efter 10-15 h i spelet blir jag överraskad av nya element som införs.

  Första ACt på länge som jag verkligen blir underhållen av. Ser fram emot många fler timmar att dyka in i.
 • Alla omdömen

 • Knappt godkänd
  20 dagar sedan
  Uppdaterat: 20 dagar sedan
  Har inte spelat ut spelet men är inte så imponerad än så länge. Grafiken är inte superbra, trots detta är fps:en mycket låg, på gränsen till ospelbart. Kan också bero på att jag är van vid att spela på PC. Inte så imponerad av storyn, känns som att det är gjort för 12-åringar. Får se om jag spelar vidare senare.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Super spel med en del nya effekter, och massor med uppdrag, men grafiken är inte det bästa, samt futfarande gamla motoriken......Trean och denna är bästa i Assassins Creed serien, Rekommenderas starkt!
 • Perfekt
  1 år sedan
  Mitt första Assassins Creed! Perfekt tid för att hoppa in.
  Köpte Spelet för 199 kr. Det var värt vart ända öre!
  Sjukt bra "Open World" RPG.
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Om jag skall börja med ett ord så är det Sanslöst bra!
  Jag som avskytt de gamla assasins creed spelen med sin snygga yta och bedrövligt tråkiga stridssystem som var i dessa spel. De var som ett sminkat lik om jag skall andvända en metafor. Det här är något helt annat. De spelet har tagit en hel del inspiration ifrån the witcher 3 och det är ingen dålig inspirationskälla.

  Det finns till och med områden som är bättre än i the witcher 3 och då menar jag att stridssystemet är bättre och mer varierat. Världen man utforskar är lika snygg om inte snyggare än Horzon zero dawn. Många kanske tycker the witcher 3 är ett bättre spel och det kan man tycka men jag känner att dessa två titlar är jämnbördiga om man ser till helheten. Wow. Stridssystemet är inspirerat av dark souls spelen om än ännu inte lika förfinat men man har kommit en lång väg. Ubisoft, vilken överraskning. Microtransactions behöver man ej bry sig om. Spelet ger dig allt du behöver. Om du missat detta spel så köp för din egen spelglädjes skull.

  Uppdaterar efter många spel timmar och har även spelat igenom de 2 story dlc. Det här spelet gör mycket rätt men det finns en enformighet i saker man gör om och om igen. Detta är ett mönster i Ubisofts spel. Hoppas de blir mer kreativa i framtiden. Spelet är super trevligt men det är för lätt även på den svåraste svårighets graden. 3 gånger svårare och jag skulle inte tröttna lika fort. Men ett grymt bra spel även om storyn är sådär.
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  roligt spel med mycket att göra och mycket speltid, ett av de bästa i Assassins Creed serien.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Riktigt jävla bra spel, har inte spelat AC sedan det 2a eller 3e AC spelet och detta var riktigt bra. Spelat 4 timmar ungefär och jag sitter helt fast när jag lirar och det är inte många spel som fångar mig på det sättet längre.
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Ett otroligt lyft jämfört med tidigare iterationer. Starkt fokus på att uppgradera protagonisten för att göra denne starkare. En stor och öppen värld gör det otroligt spännande att ibland bara rida runt och utforska nya områden. Ett litet minus är att huvudstoryn aldrig fångade mitt intresse helt, men det känns rätt subjektivt. Smaken är som den kroppsdel du sitter på.
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Fantastiskt spel på alla plan!

  + Gameplay
  + Atmosfären (Egypten)
  +Grafiken
  + Bayek
  + Fighting mekaniken
  + Senu (örnen)
  + RPG
  + Story
  + Coola vapen
  + Varierande quests

  - Lite små buggar (inget som stör dock)

  Varmt rekommenderar det här spelet till alla RPG fantaster!
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Ett kul spel med fina miljöer, coola vapen och ett helt nytt sätt att spela på. Spelet skiljer sig från de andra i serien men är riktigt kul. 10/10
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Övergången från ett äventyrsspel till ett RPG / äventyr kan tyckas konstigt och kan leda till att köpet inte köpas, men som vi känner till Ubisoft har de utmärkat sig i denna övergång. Bravo Ubisoft, du släppte en blockbuster.