Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Tangent Pixel

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Tangent Mobilhögtalare (9)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (5.50)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Ganska bra
  2 mån sedan
  Uppdaterat: 1 månad sedan
  Jag köpte ett exemplar av Pixel, av ren nyfikenhet, på rea för 298:-.

  Kuben är både välbyggd och väldesignad. Utmärkt format för minimalistiska hem med ont om plats.

  För priset 298:- är ljudet fantastiskt bra. Även för 990:- garanteras bra ljud i kompakt format för pengarna - om du använder aux-ingången.

  Tyvärr så uppkommer ett högfrekvent brus när jag använder högtalaren med Bluetooth. Jag har parat med tre olika telefoner och plattor. Samma bekymmer i samtliga fall. Bruset är inte ohållbart, men det förstör den annars utmärkta ljudupplevelsen (jag är ingen audiofil, men kräsen lyssnare med ett hemmasystem för 30-35k).

  När jag kör bluetooth via min Marantzförstärkare eller direkt med hörlursuttagen på telefonerna försvinner detta elände. Högtalaren är mao utmärkt, men mjukvaran eller hårdvaran avseende blåtand felar någonstans i kedjan. Högtalarens hantering av blåtand/DA-omvandling håller mao inte måttet.

  Ett ytterligare problem är att högtalaren verkar stänga av sig själv efter ett tag när den är i AUX-läge. Mer än lite irriterande om du använder högtalaren i en multiroomlösning.

  Så funderar du på denna för en tusing, så kolla först hur det funkar för dig.

  För 300 kronor är det ett hyggligt köp hur som helst, eftersom ljudet är bra, men för 1000:- kan du hitta bättre lösning än den jag får till.