Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Sony SBH56

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Sony Hörlurar (110)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (3.43)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Acceptabel

  Gillat omdöme
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Har använt Sonys SBH20 i flera år och avverkat tre stycken (slarvat bort). Nu köpte jag ett SBH56 och tänkte det skulle vara ett kliv uppåt med lite kul funktioner och app. Men detta duger inte tyvärr. Folk klagar på samtalskvaliteten emellanåt (med SBH20 funkade det till och med att prata inne i datahallar).
  Parkopplingen krånglar för mig om jag vill koppla två telefoner samtidigt (gick lätt som en plätt med SBH20).

  Lite minus för att Sony envisas med att göra knapparna på sina headsets så otydliga (ej visuellt). Svara-knappen sitter emellan +- och kamera vilket gör att man fipplar lite för att känna var svara-knappen sitter.

  Inget fan av USB-C (mikro-USB hade funkat lika bra för ändamålet och hade varit en mindre kabeltyp att blanda in i kabelhärvan när det skall laddas)

  Köpte mitt för 399kr. Hittar du ett för 250 kan det vara värt ett köp, annars se om du kan hitta SBH20 för <200kr och köp det.
 • Alla omdömen

 • Dålig
  5 mån sedan
  En total katastrof.
  Att para en enhet är enkelt men att använda multipoint är krångligt.
  Jag lyckades till slut para ihop en andra enhet mha NFC, via bluetooth var det helt omöjligt.
  Alla positiva aspekter av det här headsetet annulleras väldigt effektivt av batterikapaciteten som är löjligt dålig, faktiskt en bedrift att ha så usel kapacitet i en enhet i den här storleken.
  De utlovade 6 timmarna är bara att glömma, jag ligger på 3-4 timmar som bäst.
  2 timmar laddtid för 3 timmar användning gör headsetet i stort sett oanvändbart.
 • Usel
  2 år sedan
  Oanvändbar på grund av hög brusnivå samt så funkar inte kamera knappen.
 • Dålig
  2 år sedan
  Gick väldigt lätt att synka ihop med min telefon, hörlurarna sitter ok i örat, men ljudet var riktigt dåligt, så denna blev återlämnad till butik snabbare än kvickt. Eventuellt kan man köpa denna bara för att använda själva bluetooth-mottagaren då det går att koppla till vilka hörlurar som helst, men då kan man likväl köpa en annan som säkert gör jobbet lika bra, men till bättre pris.

  Inbyggda högtalaren är dessutom ett skämt. Vilken mobiltelefon som helst låter bättre.
 • Usel
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Jag köpte denna för att använda tillsammans med mina befintliga hörlurar, bland annat Shure SE535.

  Tyvärr är det så hög brusnivå på hörlursutgången att jag inte kan tänka mig att använda prylen över huvud taget.

  Hur bra övriga egenskaper är blir då helt ointressant. Prylen är oanvändbar för mig, därav lägsta möjliga betyg.

  Är detta ett rättvist betyg? Tja, kundomdömen är per definition subjektiva och denna produkt kan vara helt fantastisk för andra kunder. Om man har trögdrivna hörlurar med låg känslighet så är bruset säkert inte hörbart. Om man har en hörselnedsättning eller är allmänt okänslig för brus kanske man inte hör det eller stör sig på det.
 • Mycket bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Köpte SBH56 som ersättare för min gamla SBH20. Bluetooth är uppgraderat till 4.0 mot 3.0 och det märks i att ljudet är mjukare och innehåller mer detaljer.

  Jag använder inte medföljande lurarna, utan kör med mina gamla Sony STH30 (billig och välljudande modell). Gillar inte alls såna där proppar som sitter tätt i örat. Dessutom fortplantar sig missljud i sladden och liknande, värdelöst.

  Har även testat SBH24 men klämman på den var för svag jämfört med både SBH20 och SBH56. Ljudet lät dock lika bra som SBH56. Formatet på SBH56 är bättre och klämman sitter mycket bättre på mina kläder. Kvalitetskänslan är också något bättre på SBH56 jämfört med SBH24, knapparna känns lite mer premium.

  Har inte fått kameraknappen att funka hittills, laddat ner appen men kanske gör jag nåt fel. Dock kan jag ta bilder med min Samsung S8 genom voice commands, bara att pausa musiken och säga "shoot!", "cheese!" eller "smile!"

  Har inte testat "högtalarfunktionen", men inbyggda högtalaren låter väl ungefär som inbyggda högtalaren i de flesta smartphones. Det går nog att använda i nödfall men inget som imponerar.

  För mig är det stort plus med USB-C laddning, precis som min telefon Samsung S8. Då kan man ladda med samma sladd man har med sig i väskan.

  Har inte haft några klagomål på samtalskvalitén än, låter bra för mig under samtal iaf.

  + Bra ljud
  + Smidigt format
  + Bra klämma
  + USB-C laddning

  - Svårt att se om den är på eller av
  - Medföljande lurarna kunde jag vara utan helt och hållet