Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Philips Sonicare DiamondClean HX9353

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Philips Eltandborstar (72)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.86)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Dålig
  7 mån sedan
  Gick sönder efter två år
 • Perfekt
  2 år sedan
  Har tidigare använt olika modeller från oral-b. Jämfört med dessa är resultatet liknande, men medan oral-b är marginellt bättre på att få rent mellan tänderna, så är denna modell bättre på att göra rent i tandköttskanten. Upplever (väldigt subjektivt) att denna är något mer effektiv på att ta bort tandsten och missfärgningar.
  Huvudorsaken till att jag gillar denna är den avsevärt lägre ljudnivån!
  Det stora negativa är dyrare borsthuvud.
 • Utmärkt
  2 år sedan
  tycker att eltandborsten är väldigt mångsidig med sina olika användarinställningar. Jag har känsligt tandkött så jag borstar med sensitive, medan min man utan problem kan använda den vanliga inställningen. Snygg och lyxig känsla med alla tillbehör!
 • Perfekt
  2 år sedan
  Har inte varit så mycket för eltandborstar sedan tidigare. Men i en snygg design känns Otroligt lyxig och dra tungan längs tänderna efter borstningen känns som en dröm. Timerfunktionen som visar hur länge du ska borsta är ju suverän. Väldigt positiv över förväntan
 • Perfekt
  2 år sedan
  Snyggt utförd, enkel och så snygg design. Jag älskar laddningsglaset och resefodralet som också (!) är en laddare. Det går fort att lära sig funktionerna och munnen känns fräsch när man är klar. Den enda anmärkning jag kan tillägga är att den låter lite mycket
 • Utmärkt
  2 år sedan
  En jättebra tandborste, super enkel att använda och tyst cilket jag uppskattar mycket då de andra låter så hemskt mycket. Man får en väldigt ren känsla och man blir mycket bättre på att faktiskt borsta i 3 minuter, då tandborsten säger till när du ska byta sida och när det är klart. Den laddas genom att sättas ner i ett snyggt glas.