Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

WD Elements Portable USB 3.0 4TB

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla WD Externa hårddiskar (146)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.75)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  4 mån sedan
  Uppdaterat: 4 mån sedan
  OBS! VIKTIGT! Elements är tydligen en "billigare" modell jämfört med t.ex My Passport-modellerna. Dock är priserna i dagsläget sådana att t.ex en Passport v3 4 TB kostar precis lika mycket som denna.

  WD ger denna 2 års garanti och 3 år till "My Passport" vilket jag också tycker är lite märkligt. Recensionerna på Amazon är dock samma, båda diskarna får väldigt bra omdömen, men det finns i mitt tycke ingen anledning att köpa en "billigare" modell när den bättre kostar lika mycket. En annan nackdel är att WDs "drive utilities"-program av någon anledning inte fungerar med denna Elements-disk, så jag kan inte stänga av vilotimer (som ger onödiga spin down och spin up) eller stänga av LED:en. Inte heller någon big deal, men något jag tycker var jätteonödigt av WD.

  Summa summarum: är nöjd med min nya hårddisk. Gav 100+ MB/s både i skriv- och läshastighet när jag testade den tom. Bra med 4 TB utrymme för en väldigt överkomlig slant. Har också bra förtroende för WD och skulle denna disken sjunka i pris skulle jag inte tveka att köpa den, men så länge prisskillnaden är försumbar skulle jag valt exempelvis passport istället. Jag har haft min 1 TB WD My Passport sedan 2013 och den är fortfarande felfri och fullt fungerande, byter bara för att den är knökfull.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Köper alltid WD, bäst kvalite
 • Perfekt
  2 år sedan
  Underbar hårddisk, helnöjd, aldrig upplevt problem med WD!

  + kräver ingen extra strömförsörjning
  + perfekt storlek betydligt mindre än min gamla på 2TB
  + kräver inga lösenord
  + okomplicerad bara att plugga in och använda
  + diskret utförande

  - ganska dyr