Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

LEGO Boost 17101 Kreativ Verktygslåda

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla LEGO LEGO (3264)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  1 år sedan
  Min 7-åring fick denna i julklapp. Den ör mycket större än vad jag trodde. Bra kvalitet och lätt att följa instruktionerna. Han klarade att bygga hela själv. Programmeringen är något som inte flugit lika mycket än men det kommer. Imponerande sak
 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Min 5-årings favoritjulklapp i år. Satt hela julhelgen med denna. Han är lite för liten för att fixa programmeringen själv ännu, men det kommer nog. Funkar bra att bygga via surfplattan, var skeptisk först :D

  Update: Fortfarande hans favoritleksak, och nu kan han bygga helt själv och även programmera en del enklare scenarior, han förstår loopar och slumpa värden. Grymt bra för en 5-6 åring är denna leksak.
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Fungerar väldigt bra. Efter att vi laddat ner appen var det bara att sätta igång (använde en iPad). Det blev en lite paus i början eftersom appen laddat ner nyare mjukvara för själva motordelen som uppdaterades via Bluetooth.
  Byggbeskrivningarna var enkla att följa i appen. A och G som är 8 respektive 6 år byggde snabbare än jag hann sortera bitarna. Programmeringen var inga problem för barnen att förstå, vilket de gjorde till större delen på egen hand.
 • Ganska bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Kul leksak och perfekt att lära barnen programmering med. Tyvärr tappar den ofta blåtandskoppling mot surfplattan så stor frustration hos barnen som inte kommer vidare utan fastnar i uppkopplingsläget.