Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Apple Magic Keyboard with Numeric Keypad (SV)

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Apple Tangentbord (44)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (5.62)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Ganska dålig

  Gillat omdöme
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Ett tangentbord som marknadsförs som ’’magiskt’’ men var magiken sitter är en gåta. Inga USB-portar som det äldre trådburna, ingen bakgrundsbelysning och ett kraftigt överpris. Plus för att det utökats med numerisk del, från början fanns ingen sådan heller. Tangentbordet begränsar användandet mer än det utvecklar. Men det är väl Apple i ett nötskal, kanske. Dyrt men funktionsfattigt.
 • Usel

  Gillat omdöme
  2 år sedan
  Tangentbordet är böjt och vickar därmed på skrivbordet (om du inte har ett skrivbord som också buktar neråt). Inlämnat till apples support som säger att det lätt böjer sig om man använder det som tangentbord, vilket man kan tycka är konstigt eftersom det är ett tangentbord.

  Kan inte rekommendera.
 • Alla omdömen

 • Perfekt
  1 år sedan
  Priset är ju precis som alla andra Apple-produkter, premium. Varför man köper det här tangentbordet när det är tydligt vilka funktioner det har och sedan ger kasst omdöme över att det är överprisat eller dylikt förstår jag inte.

  Använt det här i arbetet förut och då jag mestadels använt mekaniskt tangentbord i mitt nuvarande arbete som är väldigt intensivt i tangentbordsanvändning så bestämde jag mig för att köpa detta, på grund av positiva erfarenheter.

  + Ergonomi - Eftersom det krävs lite motstånd och tangenterna är slimmade så är det väldigt skonsamt för fingrarna när man sitter i en 90 graders vinkel med armar och händer.

  + Batterilängd - Det har en funktion som automatiskt gör att tangentbordet går i viloläge om det inte används på ett tag. Det är helt sjukt att jag fortfarande skriver på det utan att ha laddat det (förutom vid "installation") cirka 20 dagar efter köpet.

  + Flexibiliteten - Bluetooth-tangentbord som är otroligt lätt, det väger knappast något och är väldigt slimmat och stilrent. Lätt att bära med sig om man är på språng eller att ha i knäet om man sitter i en stol eller på tåget.

  Jag hade kunnat sätta minus på tangentbordet för att det inte har bakgrundsbelysning eller USB-portar men det framgår tydligt att det här inte är ett tangentbord som är gjort för att sitta i mörkret och spela med eller liknande.

  Slutsats: Ett riktigt skönt och ergonomiskt (läs: för fingrarna enligt egen utsago) tangentbord som passar perfekt på kontoret eller i hemmet.
 • Bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Positivt

  + Bra känsla i tangenterna för mig som skriver väldigt, väldigt mycket
  + Numerisk del är guld värd
  + Lång batteritid
  + Enkelt att koppla ihop med macOS, både via Bluetooth och sladd
  + Mycket stabil anslutning till macOS och fungerar även med Windows 10
  + Lutningen på tangentbordet är marginell, men märkbart positivt när man skriver längre stunder

  Negativt

  - Saknar en USB-port för extra tillbehör. Helst hade jag gärna sett två.
  - Priset är på tok för högt för vad du får – absolut inte prisvärt över 1 000 kronor
  - Saknar belysning på tangenterna

  Tänkvärt

  . Designen i silver och vitt är inte optimalt eftersom det snabbt ser smutsigt ut
  . Kan ta några sekunder innan datorn ansluter till tangentbordet efter uppstart (trådlösa Microsoft-musen ansluter omedelbart)
 • Ganska dålig
  2 år sedan
  Dyrt för inget särskilt. VIlket tangentbord som helst kan toppa detta. Plus för att det sällan är problem med att parkoppla med en Mac.
 • Ganska bra
  2 år sedan
  Ett tangentbord som är överprisat, men har fantastisk batterilängd. Saknar verkligen bakgrundsbelysningen och möjligheten att ställa upp det lite i bakkant. Med ett pris som ligger i paritet med mekaniska tangentbord borde det leverera mer möjligheter. Fungerar dock som det skall.
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Grymt.