Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Apple Smart Keyboard iPad Pro 10.5" (SV)

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Apple Tangentbord (49)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (4.40)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Usel
  11 mån sedan
  Uppdaterat: 1 månad sedan
  Gick sönder efter 2 års användande. Piggarna som kopplar iPaden till tangentbordet slutar fjädra och börjar glappa. Tangentbordet är som gjort för att bytas ut.
  Köpte ett nytt tagentbord som började krångla efter 9 månaders användande. Vissa tangenter slutade att fungera med jämna mellanrum.
  Apples prylar är dyra men brukar vara av betydligt högre kvalitet än konkurrenterna, detta gäller knappast detta tangentbord.
 • Ganska bra
  2 mån sedan
  Uppdaterat: 2 mån sedan
  Unikt tangentbord utan riktig konkurrens på marknaden. 4+ för subtil taktil upplevelse och maximal smidighet. Precis som övriga testare redan konstaterat - stort minus för hållbarhet. Fick byta min på garanti knappt ett år efter inköp. Hoppas verkligen på en revision som håller bättre då nya versionen till (nya) ipad pros är något heelt annat. Förstår att de vill brygga steget mellan ipad och macbook, men det motiverar snarare till att vilja hoppa på macbook m1 direkt.
 • Dålig
  3 mån sedan
  Uppdaterat: 3 mån sedan
  Håller i två år. Verkar vara ett vanligt problem har jag fått lära mig nu. Det är de tre breda, platta kablarna från smart connector-piggarna som börjar korrodera så signalerna går inte längre fram. Inte OK för ett tangentbord med det här priset. Synd då det är ett bra tangentbord i övrigt men nu köper jag något annat istället.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Gör iPaden otroligt mycket mer användbar för olika typer av arbete. Efter en invänjningsperiod funkar det riktigt bra att skriva på. Men jag är frågande till kvaliteten. Efter c:a ett år får jag ganska ofta koppla loss tangentbordet och återansluta det för att "få kontakt". Det verkar som att den böjliga skarven på tangentbordet inte är så hållbar. Med tanke på priset är det helt oförsvarligt om tangentbordet bara håller ett år.