Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Apple MacBook Pro (2017) - 2,3GHz DC 8GB 128GB 13"

 Lägg i lista  Jämför
Produktgeneration: Apple MacBook Pro (13-inch, Mid 2017). 77 produkter i generationen. 6 föregångare och 3 efterföljare
Jämför pris på alla Apple Laptops (Bärbara datorer) (182)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.07)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Usel

  Gillat omdöme
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Katastroferfarenhet. Har ägt datorn i ca 13 månader och det har nu blivit rejält med märken i skärmen från tangenterna. Datorn har skötts felfritt och har endast putsats med mikrofibertrasa. Har varit i kontakt med Apple och de säger att det är mitt fel. De menar att man inte kan ha datorn I en väska tillsammans med böcker. Konstigt att studenter inte ska kunna använda datorn. Ärendet är nu i alla fall hos ARN, man kan tycka att kvalitén är sjukt dålig på en vara som kostar strax över 15 000 kr. Vidare har Apple utvecklat sitt nya tangentbord. Tangentbordet är konstruerat på ett sätt som gör det MYCKET känsligt för minsta lilla partikel som kan lägga sig under tangenterna och göra dem i princip obrukbara. Det kräver att man köper luft på burk och sprejar under tangenterna för att man ska kunna använda det igen. Fortsättningsvis har även mitt batteri svällt och orsakar dålig batteritid. Kan inte rekommendera denna produkt till någon, håll er borta.
 • Alla omdömen

 • Ganska bra
  2 år sedan
  Bra dator, dock inte utan brister.
  - Saknar HDMI-uttag.
  - Tangentbordet kan bitvis bli trögt efter ett tag.
  - Tenderar att bli överhettad.
  - Snålt med minne med tanke på priset.
  - Kan bli seg vid användning av många program.
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Datorn är riktigt stilren och som vanligt med de macs jag har haft så funkar flyter allt bara på till skillnad från mina PC-laptops.

  I övrigt inte mycket negativt att säga mer än att den kan bli lite varm om man har den i knät om man jämför med en macbook air samt att batteritiden är lite sämre.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Det enda jag saknar är en USB-port annars älskar jag min jobbdator! Plus för snabbheten, den skarpa retina skärmen, auto-sort på skrivbordet, stereoljudet och att den väger lite som gör den lätt att resa med. Finns i flera färger, jag är nöjd med space grey varianten.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Mycket nöjd med min nya dator. Fungerar utmärkt på jobb, med både tunga program och mycket igång samtidigt. Älskar touchbaren och fingertoppsavläsaren
 • Perfekt
  2 år sedan
  Efter att ha använt olika Windows-datorer en hel livstid fick jag till slut denna Macbook Pro som arbetsdator. Jag måste säga att jag aldrig kommer att vilja ha en Windows-dator igen. Kvaliteten på den här är helt enkelt outstanding när jag jämför med de bärbara Dell- och HP-datorer jag använt tidigare.

  Skärmen. Det går inte ens att jämföra med de flesta andra bärbara datorer. Skärpan och betraktningsvinkeln är imponerande. Till och med i starkt solsken går det att använda datorn utan större problem.

  Samspelet. Operativsystemet och hårdvaran fungerar tillsammans smärtfritt. På Windows-datorer var jag van vid att starta om, få felmeddelande, att den hängde sig ideligen och att behöva uppdatera var eller varannan dag. Jag märker inget av det här på Apples Macbook.

  Kvaliteten. Alla mina andra bärbara datorer har gått att böja åt ena eller andra hållet, med risk för att skada till exempel skärmen. Macbook känns däremot stabil och välbyggd. Den knakar inte och glappar inte någonstans. Det känns tryggt.

  Sammantaget vill jag varmt rekommendera denna bärbara dator. Den kostar mer än en billig Windows-dator, men det är ren fröjd att använda den, till skillnad från vad jag använt tidigare.
 • Utmärkt
  3 år sedan
  Riktigt bra dator.
 • Bra
  3 år sedan
  En helt okej dator om man inte skall göra allt för stora jobb. har fungerat smärtfritt hittills. Kan bli lite slö när man jobbar med stora filer man annars inga problem. En stor fördel är att den är liten och smidig men har man haft stor skärm som jag innan blir detta i minsta laget.
 • Mycket bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Mycket bra dator! Jag är ett stort Apple-fan så denna årsmodellen tog mig med storm. Jag diggar Retina-skärmen också! Utan den blir upplevelsen inte lika bra såklart. Allt annat är bra och har man den som surf och plugg-dator så kan man vara lugn. Spelar du enkla spel som är flera år gamla så blir bakfläkten för varm och det är ett jättestort minus för en dator som kostar så mycket, även om det inte är en speldator. Det är en helt öppen fläkt som blir på tok för varm.

  Jag tycker att datorn blir för dammig och smutsig och det är väl också något negativt i mitt tycke. Sen så är det illa att det inte finns några USB-ingångar och att hörlursuttaget inte gör någon nytta när man har en nyare modell av iPhone. Aj aj. Designen är dock fantastisk! Angående hårdvaran har jag inget att klaga på och mjukvaran gör väl det den ska. Själva datorn är väldigt snabb och det ska man tacka I5:an för och allt annat som rör hastigheten på datorn!
 • Utmärkt
  3 år sedan
  Har aldrig varit såhär nöjd med en dator! Värt varenda öre
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Bästa datorn jag ägt. Skulle aldrig rekommendera någon något annat.
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Ja var börjar man. Köpte en bärbar med Windows för ca 30 000:- som skulle vara det bästa av det bästa av det bästa i hopp om att Windows bättrat sig sen alla bluescreen och problem som man hade i yngre dagar, vilket visade sig vara helt fel. Samma skit låste sig och allt möjligt redan vid första starten. Pekskärm som laggade, virusprogram som strulade.

  Har kört min MacBook Air 2011 som jag skriver från nu och har en batteritid på ca 8-9 timmar fortfarande på men ville uppdatera så köpte först en bärbar pc men lämnade tillbaka skiten och köpte en Macbook pro 13, ångrar mig inte en sekund trots mycket sämre minne, processor, grafikkort och allt i datorn så är den ändå snabbare än den snabbaste windows pc:n. Gissar att det beror på alla tillverkare som matar ut nya bärbara och drivrutinerna bara fungerar lite halvt som halvt och sen dags för en ny modell därav suger alla datorer med Windows. Fortsätter med min Macbook nu i 10 år till och testar en pc sen igen och ser om de har en chans mot en mac men gissar på ett nej.

  Bättre att ha ett operativsystem till ett fåtal produkter man kan se till fungerar till 100% istället för halvt som halvt.

  Skulle säga att allt med Macbooken är bra t.om autocad fungerar att köra på den!

  KÖP!
 • Perfekt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Köpte på Elgigantens crazy day för 12 490 kr. Skit bra MacBook. Bildkvaliten är bäst och tangentbordet känns bra. Den är väldigt portabel också. Rekommenderar starkt för alla. Helt klart 10/10!