Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Apple iPad Pro 10.5" 4G 64GB

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Apple Surfplattor (158)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Usel
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Glöm att du skulle kunna hantera simpla filer så som pdf. Måste konverteras till jpg för att du skulle kunna göra något överhuvudtaget.
  Dessutom är täckningen utom all kritik. Har ett tvillingkort till abonnemanget (tele2) som jag har i min telefon. Har nästan alltid tillräckligt med täckning för att streama i full HD på telefonen (Samsung), medans jag nästan aldrig kan kolla på högupplöst på min iPad. Kan mer eller mindre aldrig kolla sändningar på Twitch, trots att jag jobbar mitt i Malmö och har 4G+ på telefonen
 • Mycket bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Fick hem ipaden igår så jag har bara hunnit testa en dag, men jag måste ändå skriva ett omdöme om den om vad jag tycker. Kommer från iPad air första modellen, och jag säjer bara wow, det känns som jag sitter vid en laptop, en riktigt snabb sådan. Ser aldrig att den hackar vid nedladdning och surf samtidigt, skärmen är helt fantastisk klar och har en fantastisk skärpa, har ibland två fönster uppe samtidigt som jag arbetar i och det funkar bra. Ska bli kul att testa den med IOS 11, tror att jag ska ta hem den publika testversionen när den finns tillgänglig. Kommer säkert att uppdatera mitt omdöme men så här långt är denna iPad en stor uppgradering från det jag tidigare hade.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan