Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Garmin Virb 360

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Garmin Videokameror (6)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.50)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 12 mån sedan
  Made in Taiwan. Köpte denna 2019.
  Den lappar över de två kamerorna väldigt bra. Det är alltså en kamera fram och en bakåt och runt mitten gäller det för datorprogrammet att lappa över de några cm som den inte kan fånga upp. Föremål närmare än runt 2 meter blir kapade i mitten men längre ifrån ser det bra ut.

  Till denna har jag köpt Strömförsörjt stativfäste till VIRB 360, "Powered tripod mount" med en 2 meter lång USB-kabel som jag kan koppla till cykelbatteriet och då räcker den hur länge som helst.

  Man kan välja om man vill ha 360 grader eller bara den ena, 180 gr. Eller rå filmning som två separata 180 gr kameror. Eller ordinär filmning framåt eller bakåt. Resultatet blir då att kameran används som en vanlig kamera men med riktigt bra vidvinkel, ca 150 grader. Filmen/bilden blir fyrkantig men motiven/sakerna blir runda i hörnen. (på den vanliga Garmin Virb XE fångar den upp ca 120 grader, vilket är bra det också. Garmin Virb från 2013 endast ca 90 grader).

  Garmin Virb 360 har GPS navigation. Då kan du kan få hastighet, distans, karta mm på filmen när du redigerar med deras gratisprogram Virb Edit.