Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Yamaha WXAD-10

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Yamaha Trådlös ljud- och bildöverföring (1)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Dålig
  1 månad sedan
  Skräp! Köpte en enhet på Dustin men lyckades ej få den att koppla upp på WIFI eller med TP-kabel. Dustin hade ingen aning om vad felet var och Yamaha skickade några tips som inte funkade. Tips: sök på nätet och skåda hur många som har detta problem. Returnerade och köpte Audio Pro Link 1 som installerades som en dröm.
 • Mycket bra
  2 mån sedan
  Haft denna sen 25dec och är väldigt nöjd. Otroligt enkelt att använda och att komma igång med den.

  Fått en osmart förstärkare till å bli smart! Lätt å streama allt från Spotify, Tidal till webbradio m.m
 • Perfekt
  9 mån sedan
  Har bara haft den i två dagar, men jag är helt sjukt nöjd. Superbra ljud och så får den gamla stereon från 90-talet nytt liv i och med att jag kan koppla in den i förstärkarens Aux-uttag och streama musik till stereon. Att den spelar ljudet via wifi istället för Bluetooth gör stor skillnad. Har provat 4 olika Bluetooth-högtalare för upp till 5000 kr, men då jag fick koppla denna till den vanliga gamla stereon blev ljudet enormt mycket bättre.
 • Bra
  10 mån sedan
  Väldigt nöjd med ljudet utifrån priset och att den kan drivas av USB ifrån förstärkaren. Appen är bra när allt fungerar och spelar gärna musik ifrån nätverket. Däremot så har det strulat en del med firmwareuppgradering och upptäcka enheten över Wi-Fi ibland. Över Ethernet har det inte varit samma problem så det kan vara mitt nätverk, men har testat två olika routrar och varit samma sak. Kan du köra trådat så är det ett av de bättre alternativen.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Så otroligt nöjd! Istället för att uppgradera gamla analoga tvåkanals-förstärkaren kan jag nu streama bla Spotify via denna! Ljudet är felfritt, installationen superenkel och Yamahas musiccast-app är toppen! Ångrar inte mitt köp en sekund!
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Verkar funka bra! Inte provat så mycket än..
  Men den gör att min Yamaha soundbar bli uppkopplad via Musiccast till mina andra högtalare.
 • Utmärkt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Smidigt format, enkel att installera och användarvänlig!
 • Dålig
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Hade svårt att installera den.
 • Mycket bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Den fungerar fin fin. Det är lätt att byta låtar och modernisera gamla högtalare.
 • Utmärkt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Bra sak som verkligen är prisvärd. Nu kan vi använda våra högtalare igen på ett bra sätt. Sparsam manual annars inget att tillägga. Rekommenderas varmt.
 • Mycket bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Ett utmärkt sätt att modernisera din gamla stereo utan nätverksanslutning.

  Stram design i matt grå plast med bra kvalitetskänsla. Utvändigt syns endast tre lysdioder, de knappar som finns sitter på undersidan och används endast vid installationen.

  Anslutningen till det trådlösa nätverket ville först inte fungera. Det visade sig dock bero på att jag var lite för snabb. Efter att ha följt bruksanvisningen till punkt och pricka, funkade allt som det skulle.

  Jag har hittills testat med ett gammalt mikrosystem och en hembioreceiver, båda via RCA-utgången. Ljudet har varit mycket bra (som förväntat). Som ljudkälla har jag primärt använt Spotify och internetradio. Airplay gör det möjligt att streama ifrån i stort sett vilken källa som helst på iPhone, men jag tycker att det blir mer stabilt med MusicCast-appen.

  Tillsammans med MusicCast-appen funkar den även som multiroom-högtalare om man (som jag) har flera MusicCast-produkter
 • Utmärkt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Funkar fin fint. Har länge funderat på att skaffa en möjlighet att spela direkt till stereon men har inte orkat införskaffa ny utrustning. Älskar att ha skivor men det blir inte av att det spelas så ofta. Denna funkar enkelt och bra och hela familjen njuter nu av musik igen dagligen.
 • Mycket bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Få liv i gamla högtalare och styr musiken från mobilen med appen. Önskar mig dock Google music som tjänst där också. Men kört en del från Spotify (gratis versionen på mobilen) Men jag använder mest Google music. Stort plus för wifi ihopkoppling! Gör hela skillnaden, dock bra att även kunna koppla ihop med Bluetooth. Plus för att kunna seriekoppla rum men inget jag fick chans att testa i och med att jag bara har en.
 • Mycket bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Funkar bra med Spotify, använder Yamaha förstärkare. Inga problem med nerkopplingar eller annat.Enkel att installera och fungerar stabilt. Gillade även ljudet.
 • Mycket bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Lätt att installera och använda. Passar mig och min familj. Önskar bara att jag kunde koppla till någon ljudbokstjänst på samma sätt som Spotify.
 • Utmärkt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Lätt att använda, lätt att installera med hjälp av appen. Skönt ljud tillsammans med vår förstärkare.
 • Bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Svår att sätta igång, kopplade ifrån ganska ofta. Säkert bättre kompitabel med andra produkter från Yamaha.
 • Mycket bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Löjligt enkel installation. Ett par minuter efter uppackning är man igång och lyssnar på musik, med en firmware-uppdatering inkluderad.
  Har den inkopplad till stereo-anläggningen i vardagsrummet och har kopplat på Yamaha-receivern i biorummet via Musiccast. Kör bara Spotify när jag streamar och har ingenting att anmärka på gällande appen eller Musiccast generellt. Funkar riktigt bra utan att det släpar efter någonstans. Blir att köpa fler högtalare efterhand och placera på olika ställen i huset :)

  Till kritiken då. Tycker det är trist att man inte kan justera volymen från appen om man kör RCA-kabel mellan enheten och förstärkaren. Dom skickar med en 3,5 mm-kabel som det funkar att justera volym från app med, men ingen adapter från 3,5 mm till RCA. Ett "bekymmer" för oss som bara har RCA in på förstäkaren.
  Produkten ser premium ut men känns rätt plastig. Den glider runt rätt lätt på min tv-bänk som är högblank. Lite mer tyngd i produkten eller klistrigare fötter hade inte skadat.
  Kanske är något i dyraste laget med.
 • Bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Enkel installation med lättlästa instruktioner. Felfri funktion och drift.
  Appen är självklar i design och kan inte hitta något fel under tiden jag haft den.
  Är lite avancerad för mitt användningsområde och priset reflekteras därefter.
  Ångrar mig inte nu med facit och produkten i hand.
 • Utmärkt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Enkel installation. Appen är mycket lättanvänd. Ger en ny dimension till min gamla reciever som saknar dessa anslutningsmöjligheter.

  Vid uppgradering blir det inbyggd musiccast
 • Utmärkt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Snygg och smidig. Enkel att installera och lättförståelig app. Rekommenderas!
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Ett måste för dig som har annan bluetooth eller wi-Fi ljudkällor. Jätte enkel installation och mycket lätt i appen att lägga till annan utrustning. Härlig känsla när favoritmusiken följer med dig var än du går i hemmet. Jag har inte hittat några nackdelar med den. Rekommenderas starkt !
 • Utmärkt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Bra beskrivning vilket innebar en enkel och snabb installation, appen är lätt att förstå. Mycket bättre än väntat och alla i familjen kan använda den utan problem.
 • Utmärkt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Väldigt snabb och enkel installation. Appen funkar utmärkt och ger en bra överblick. Smidigt med webbradion i appen, men kör man bara tex spotify behöver man inte ens använda den. Litet smidigt format på apparaten och inget fel på ljudet heller.
 • Mycket bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Lätt att installera och toppen enkel att förstå. Mycket bra upplägg i appen i helhet är jag/barnen mycket nöjda. Det bästa med Yamaha WXAD-10 är att man kan kombinera och välja att koppla in den i sina/sitt gamla ljudsystem eller ett nyare ljud system som går trådlöst, men även att man kan kombinera allt i ett. Ett litet minus är när man ska sänka ljudet i appen så hänger det inte riktigt med, men för mig är det en bagatell grej. Kommer väl en uppdateringar i framtiden antar jag. som löser detta lilla bekymmer. Tycker absolut att man kan kolla upp lite fakta om Yamaha WXAD-10 innan man går ut och köper nyare ljudsystem som antagligen är mycket dyrare.
  länk till https://www.youtube.com/watch?v=FUqtS_-MoLg
 • Utmärkt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Den är väldigt lätt att komma igång med, max några minuter inklusive en firmware update i telefonen jag använt till den. Appen MusicCast visar tydliga instruktioner, det kan faktiskt inte bli smidigare än så här. Spelar nu upp musik från olika källor på telefonen, sparade låtar i iTunes, Spotify, ljud från Facebook videos, Soundcloud, Blinkist (ljudböcker) osv. Allt busenkelt som om jag hade haft det sedan flera år tillbaka. Men det har jag inte, jag installerade den tidigare ikväll. Märker att ljudet inte är riktigt synkat när jag lyssnar på youtube klipp genom den, men detta får ses som rätt ok då detta är en sekundär funktion som bäst spelas upp genom andra apparater =)
 • Bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Enheten: Plastig och lätt. Ser helt ok ut, men känns inte riktigt premium. Nu ska man ju inte direkt sitta och klämma på den, så det är väl innehållet som räknas antar jag. Lite irriterande att knapparna sitter på undersidan. Skulle gärna ha de på sidan istället. Skulle även önska att enheten var lite tyngre, då den tenderar att halka omkring lite på det underlaget man ställer den på. Ett pyttelitet minus för att enheten strömmatas med Mini USB istället för Micro USB. Har inte lyckats att uppdatera firmware i min enhet, trots test med trådat och trådlöst nätverk, samt ett antal olika mobiler och surfplattor, (både Android och iOS). Supportärende startat och hittills har supporten varit hyfsat snabba på att svara. Stort plus för svensktalande support! Har även haft problem med att enheten tappar radiostreams ibland och då går det inte att återansluta utan att stänga av enheten och sen starta om allt igen. Samt även problem med att enheten visar att den spelar upp material, men får inte ut ljud i högtalarna. Då har jag oxå varit tvungen att starta om enheten för att få igång ljudet igen.

  Appen: Mycket smidigt att komma igång med. Bara att installera appen på telefon eller surfplatta, köra guiden och klicka på "Connect" på enheten så är man så gott som klar! Vad jag gillar mest är "Romm Presets" funktionen, vilket innebär att man kan lägga ett antal källor som snabbval direkt på rummet, (tex ett par olika radiokanaler osv). Summerat är allt jätte enkelt så länge man inte vill försöka att påverka de automatiska inställningarna, för där tar det lite stopp och det går tex inte att sätta ett fast IP nummer på enheten, (kanske inte ett jätteproblem trots allt). Växla mellan trådat och trådlöst nätverk var lite meckigt och när man sedan ville byta tillbaka till trådlöst igen så fick jag lägga till enheten som en ny enhet igen i appen. Även synd att inte den egenknäppta rumsbilden hänger med till nästa mobil/surfplatta som ansluter mot enheten.

  Summering: Är i det stora hela mycket nöjd med enheten och den gör vad den ska. Snygg och smidig app som alla i familjen kan använda och ljudkvalitén är på topp! Har tyvärr haft lite småproblem med den, men jag misstänker att jag har fått ett "måndagsex" eftersom jag inte kan uppdatera firmware på enheten. De problem jag har haft kanske löser sig om och när jag väl får in ett nytt firmware?

  Prisvärdhet: Tyvärr faller konceptet på att enheten är på tok för dyr. För samma pris så kan du istället välja att köpa 4st Google Chromecast Audio och i mina ögon är det ett bättre alternativ. Om jag redan hade en receiver från Yamaha med MusicCast inbyggt så kanske läget skulle vara annorlunda, eftersom jag då skulle kunna bygga vidare på samma funktion, men med tanke på att jag skulle behöva köpa 3 enheter till för att få multiroom där jag vill ha det så är det dessvärre inte ett alternativ. Trots det höga priset och problemet med att uppdatera firmware så får enheten en sjua i betyg av mig. Detta därför att produkten i sig är riktig bra och jag tycker om den! Hade den haft en lägre prislapp, (då tänker jag typ 699sek), så hade jag nog kunnat överväga att köpa ett par till och även sätta en nia i betyg!
 • Utmärkt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Jättelätt att koppla in.. Enkelt att förstå beskrivningen.. Barnen gillar verkligen att det är så lätt att "koppla upp sig" mot den..
 • Mycket bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Fungerar bra som övriga MusicCast-produkter.
 • Mycket bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Den är lätt att koppla in, jättebra beskrivning, det var enkelt att förstå helheten, även för våra barn som är tre och fem år kunde få ljudet i högtalarna.
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Jag har använt detta fall för att ge livet till mitt gamla stereo system. Nu kan jag styra det hela huset, och ljudet är väldigt bra. Rekommenderas!
 • Mycket bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Detta är en lysande liten sak. Jag hade några problem i början. Bläddra en Jag var tvungen att installera appen för sin gång jag började. Efter en tid fungerade är fortfarande bra. Av okänd anledning. Kabeldragning och installation är så enkel att jag trodde hela tiden att jag måste ha gjort något fel. Ljudet av produkten är oklanderlig. Det är för mig att döma helt enkelt fantastiskt.

  Det enda som jag ledde på priset. Veileidende priset är 1390, -. Jag tror att det är över om du tänker skaffa fler. Då är det snabbt blir dyrt.
 • Acceptabel
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Enkel att ansluta, men har inte testat det så tätt att en hel del resande under testperioden.
 • Mycket bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Lätt att installera, lätt att använda, kan styras från var som helst i huset. Har använt 2 aktiva Yamaha högtalare och är nöjda ????
 • Ganska bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Stabil på Wi-Fi. Men saknar optisk eller HDMI-utgång. har RCA
 • Mycket bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Fungerar mycket bra. Har anslutit till Nad viso 2. Relativt enkelt att installera. Vissa funktioner i appen Musik Medverkande är lite besvärligt att navigera, men man antar att det kommer att förbättras kontinuerligt. Bortsett från det strömmar den musikälskare tidvatten, egen server, webbradio och podcasts på ett enkelt sätt.
 • Utmärkt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Boxen fungerar felfritt. Ansluter upp lätt och har en lång sträcka. Skulle rekommendera produkten högt. TIDAL och radio används dagligen är WXAD-10 sväller stabilt och rekommenderas starkt.
 • Utmärkt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Yamaha WXAD -10 MUSIC BROADCAST
  Yamaha WXAD-10 hade ett litet problem med anslutningen i början, men det gick smidigt när jag läser igenom bruksanvisningen och gick över layouten igen, mycket nöjd med super streaming från Spotify + radio och jag är imponerad av hur bra det låter!

  Jag använder det både Samsung Galaxy S8 + och Samsung tablett för att kontrollera detta! Otroligt nöjd med användarupplevelsen
  Kan definitivt rekommendera denna lilla låda från Yamaha så nu är min önskan och expandera med flera högtalare i alla rum för.
  Det är lätt att sätta ihop med förstärkaren / tv / getboks neutralitet och diskret i utföringsformen.

  Jag tror att det är väl värt priset och kan bara säga till er alla springa och köpa!
 • Utmärkt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Mycket enkel installation! Enda jag kämpade med var att få ut ljudet, men att problemet låg med min anläggning här enheten.
 • Mycket bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Kämpade lite med att koppla upp trådlöst första gången. Anslutas direkt till elnätet linje och fick uppdateras till den senaste programvaran. Efter detta gick på det trådlösa nätverket utan problem. Mycket enkel och okomplicerad liten fråga. Funktionsdugligt skick och kan rekommenderas.
 • Mycket bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Efter lite problem med att få detta som är anslutna till det trådlösa nätverket mina verk detta nu perfekt. Det används hela tiden. Snabbt blivit mycket förtjust i denna lilla stor låda. Små och nätverk i utseende, men stor i kapacitet.
 • Utmärkt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Mycket bättre än väntat. Enkelt och ansluta och sväller stabil utan att hacka ljud med via wifi.Veldig ljudkvalitet, det också. Det beaktas con jag har är app som har startats sig ibland, men hoppas på en snabb uppdatering av den. Detta float grejen kommer att ge oss mycket glädje för en lång tid att komma.
 • Utmärkt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Har haft denna en vecka nu och försökt det upp till ett surround ljudsystem och senare mot hifi och är mycket nöjda.

  Med tidigare köpt och återvände produkter, både billigare och dyrare produkter, eftersom de inte fungerade nära godkänd.
  Men det återstår.

  Kör Spotify Premium med den högsta tillgängliga bithastigheten och det låter mycket bra.
  Layouten var lite mer tidskrävande än andra gjutna produkter, men det var värt att spendera ett par minuter till godo med detta resultat. Följ bara instruktionerna i appen så att den går helt felfri.

  Ansluten till en hybridförstärkare 2x100W i 8ohm (konservativt mätas) testas för att leverera 2x150W och med en massiv strömförsörjning, vikt ca 30 kg, stora golv stående Patos högtalare (växla motsvarande Audio) och ljudkvaliteten och funktionaliteten är helt topp- som inte bör överraska en Yamaha produkt till detta pris. Har inte provat medföljande ljudkablar anslutas med silver kablar i samma prisklass som 2500kr och ljud direkt (inga tonkontroller) på förstärkaren. Och ljudet är bra upplöst, med bra fart i bas och mellanregister.

  lätthet; låtskifter och starta en rasande fart, som tidigare har varit irriterande långsam i andra produkter.
  Och naturligtvis med Spotify ansluta, så jag kan spela från PC eller telefon och kontroll spårval från både gränslös användargränssnittet.

  Värt att vädret en krona.
 • Mycket bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Musik Medverkande med god ljudkvalitet.
  Relativt lätt att installera, både app och installationen av nätverks gick smidigt när följ bara instruktionerna du får.
  Överraskande bra ljud från Spotify (Premium) och radio applikation för iPhone på iPhone. Användar WXAD-10 mot stereosystem som hittills endast använts för vinyl uppspelning. Min förstärkare har inte HDMI, men kan fortfarande föreställa sig den möjligheten på lådan. Det kan hända att byta förstärkare. Enkel anslutning via RCA fungerar bra. Kablar kan vara substituerad.