Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

OBH Nordica 6648 Power Rocket

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla OBH Nordica Hushållsmixer (44)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.23)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  1 år sedan
  Köpte en för att göra smoothies till barnen nu i sommar. Haft den i drygt en månad.

  Skulle säga att den är perfekt för detta ändamål. Krossar med lätthet fryst frukt och is. Inget att klaga på. Lätt att använda och diska i maskin. Samt överkomligt pris. Rekommenderas.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Gjort många gröna smoothies (spenat, grönkål, äpple, lime och ingefära) och röda smoothies (rödbeta, morötter, citron, ingefära) med den här mixern. Imponerad av den här lilla men kraftiga mixern. Klarar av att göra smoothies på hårda grönsaker/frukter och krossar is/nötter bättre än dyrare alternativ som jag tidigare testat.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Ägt en Nutribullet innan denna som höll i nästan 6 år.

  Har efter ett par användningar insett att den här leverar bättre. Den har en lite kraftigare motor och rymligare behållare. Dessutom bättre blad. Allt går att köra i diskmaskinen och det det ser ut som att de har lättare att bli rengjorda.
 • Utmärkt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Gick jättebra att göra smoothies och även att krossa is till vår strawberry diaquiri. Så den var guld värd. Mycket kraftfull och snygg design!
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Supernöjd med denna produkt. Gjorde mina smoothies så lätt, skönt också att kunna göra den direkt i behållaren. Bara sätta på dricklocket och ta den med. Enkel att rengöra också. Snygg design och ett bra pris. Helt klart värd. Lite minus för att det inte går att ha varma drycker i den. Annars bara plus.
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Supernöjd, gör smoothies snabbt utan att det blir bitar kvar. Krossat frysta bär och is på några sekunder
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Superenkel och smidig att använda. Sugpropparna håller den på plats, och man behöver inte stå där/trycka hela tiden som med de flesta, sätt igång den och den stängs av av sig själv! Gillar att den kommer med 2 behållare, som dessutom är takeaway vänliga. Den klarar av det mesta!
 • Utmärkt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  OBH Nordica 6648 Power Rocket är perfekt för en sådan som mig som ofta är på språng. Blir så lätt nu att ta med sig en smoothie eftersom den har en Take away behållare. Mixar bra, blir lent och smidigt resultat. Piplock gör det lättare för barnen att dricka. Lätt att diska.
 • Utmärkt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Riktigt nöjd. Funkar kanon. Krossar det mesta utan problem
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Den krossar allt. Bra att kunna ställa olika program. Om man vill ha en riktigt kraftig maskin som inte tar upp hela bänken är denna bra. Sugproppar på under sidan som håller den på plats. Enda minus är att den låter mycket. Men arbetet den gör så är det defensivt värt det.
 • Usel
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Den är snabb å stark. Klarar av det mesta. Snygg är den också
 • Bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Bra och snabb blender som funkar lika bra att mixa soppa i som frukostsmoothien. Funkar utmärkt att göra drinkar i, då den klarar av is utan problem. Take-away behållarna gör det smidigt att ta med sig en smoothie till tex jobbet. Tar liten plats i köket och är snygg att se på - klart värt att köpa!
 • Utmärkt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Snygg och väldesignad blender, också relativt kompakt trots sin enorma styrka. Blev posititvt överraskad över blenderns kraftfulla motor. Den klarar nog det mesta. Is utan problem. Extra behållare med lock är ett plus.
  Sugkoppar på undersidan gör att den står stabilt på underlaget.
  Som enda nackdelar, något högljudd och höga pip vid varje knapptryck.
  Kan varmt rekommenderas!
 • Utmärkt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Ett litet krutpaket till blender! Jag har hittills alltid använt stavmixer direkt i glaset eller i en högre mugg när jag mixat smoothies, men kände för att testa en "to-go" variant för de dagar jag ville ta med min smoothie hemifrån. Blev positivt överraskad över hur snabbt den mixade allting och jag är nu nere på knappt 10-15 sekunder, efter att ha testat de olika inställningarna. Det gör min morgonrutin väldigt effektiv!

  Delarna är lätta att plocka isär och rengöra, vilket jag uppskattar. Det är egentligen avgörande för att jag ska vilja använda en köksmaskin dagligen.

  Mina smoothies blir skummiga och lena tack vare styrkan i blendern, men detta innebär också att den är något högljudd. Det är det enda minus jag kan komma på med maskinen. Då jag bara mixar i några få sekunder dock så är det inte hela världen att den låter lite och hittills har ingen klagat på ljudnivån på morgnarna..
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Ganska dålig
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Enkelt och användning men bullriga
 • Utmärkt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Mycket lätt att använda. Krossa både nötter och frysta bitar av frukt och grönsaker lätt. Delarna kan vara rena och snabb process, är enda negativa att den bullriga delen, men det måste nästa förväntas med en sådan kraftfull sak.
 • Utmärkt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  En kraftfull maskin som krossar isen lätt. Lätt att rengöra
 • Mycket bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Snabb och enkel maskin. Har använt det nästan dagligen med minsta mixer flaska använde frysta bär istället för isbitar och blandades snabbt.

  Praktiskt med dricka pip när det var frukost på väg till jobbet

  Lägg allt i diskmaskinen efter mycket krångel med att få loss gummiring
 • Bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  + En otrolig bit mixer som får jobbet gjort. Den har en kraftfull motor som gör det möjligt krossar alla isbitar och frysta bär / frukt / grönsaker enkelt är det.
  + Ultimat bekvämlighet med behållaren en kan bära utan att behöva överföra den smoothie till en annan behållare.
  + Lätt att rengöra, och de flesta kan diskas i diskmaskinen.
  - Något svårt att komma ur gummiringen i locken före rengöring.
  - Det går inte att förbereda varma drycker och soppor i detta, och en del andra modeller tillåter.

  Dessutom kan jag önska att det buntade ett recept häfte.

  Jag skulle definitivt rekommendera denna produkt för att göra smoothies. Det är så kraftfull att det är inga problem att krossa vad är frusen, och det får jobbet gjort snabbt och enkelt. Den enda stora nackdelen för mig är att jag kan förbereda varma drycker i detta, men om du inte har något behov av detta så skulle jag verkligen gått för denna mixer!
 • Mycket bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Detta krossar frysta och råa grönsaker och bär som ett spel och på några sekunder!
  Snabb och kraftfull mixer som kan rekommenderas.
  Har själv gjorde bara smoothies med det och är mycket glad
  Det ingår två dryckesflaskor respektive 5 och 7 dl, den också inkluderade två dryck lock plus en tätt lock.
  Det enda jag inte tycker om det är den fysiska storleken på flaskorna. Du får en känsla av att inte ha ett fast grepp om flaskan dessutom inte passar i vanliga mugghållare på ett sådant bil.
  Men utöver detta, jag är oerhört glad och positivt överraskad!
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Är super nöjd med denna produkt! Har hadd många smoothie maskiner, men antingen förstördes av dålig kvalitet eller så lyckades dem inte MiXs tillsammans. Med makt raket gick det snabbt och enkelt! : D Och det var också en hel del utrustning med det, vilket är mycket praktiskt.
 • Mycket bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Har provat det nu för drygt en vecka (min första mixer), och finner inget speciellt att skjuta riktigt. Eftersom det sade var min första var jag en liten blå om vad jag ska göra i början. Kanske ett recepthäfte gjort? Har bara provat det smoothie. Är också en student, som bor i en sovsal. Därför kan inte krångla så mycket, men det verkar det var extremt tyst. Är materia lite noga med att inte använda de tidiga morgnar då.
 • Utmärkt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  När jag fick denna maskin i huset, var jag skeptisk. Jag har "använt" flera smoothie maskiner. När detta kom i huset, så jag tänkte att isbitar tål kanske inte den här heller .... Men denna maskin är lätt att använda och det tål isbitar.
  Ingen tvekan om det.
  Då tänkte jag ... äpplen ... Det kan inte heller druvor med skins ... men de var också de flesta .. Jag har nu använt maskinen varje dag under två veckor, både smoothie och soppor. och det har redan fått en permanent plats på köksbänken.
  Vill du göra en massa smoothie så jag skulle definitivt rekommendera detta.