Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Logitech M590 Multi-Device Silent

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Logitech Möss & pekdon (96)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.67)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  1 månad sedan
  Uppdaterat: 1 månad sedan
  Supermus! Bra storlek om man har små till medelstora händer. Bra laser som funkar på många underlag. Tyst klickljud. Lång batteritid. Gillar att man kan koppla till två datorer samtidigt och växla men en knapp på ovansidan - har man en extra dongle så kan man med logitech programmet koppla musen till den också och slippa koppla till dator nr2 med Bluetooth (dvs lite mindre lag). Enda negativa är lite dålig taktil känsla när man rullar hjulet.
 • Ganska bra
  6 mån sedan
  Uppdaterat: 6 mån sedan
  Obs. förstår att det inte är en gamingmus men jag tycker den är under all för vad en mus ska leverera ändå.

  Problemet 1 (delvis upp till användaren, men tillräckligt svårupptäckt tycker jag för att tas upp) är att den har tappat kontakten (usb-dongeln) ofta (man kan se de i deras mjukvara).. kontakten försvinner ca 1 sekund för att sen åter kopplas ihop. Detta har blivit bättre genom att ställa om usb inställningarna på datorn så att den inte sätter usbportar i standby typ.

  Problem 2. även fast den ser ut att ha kontakt så laggar den efter oerhört när jag spelar, till den grad att jag har min trogna Logitech MX518 inkopplad så jag får ibland byta till den då det är ohållbart för spelande. Och då är det Leuage of Legends som jag spelar mest nu.

  För arbete är den toppen, och gillar verkligen de tysta klicken.. dock är fortfarande tum-knapparna rätt högljudda.

  Det står att den har freescroll men det är det inte i min mening, den har en 'lågtickande' ljud när man scrollar.. och man kan inte (vad jag hittat) sätta den i ett frescroll-läge där man bara kan swosha iväg hjulet o låta de spinna.. free.. scroll.

  Har inte testat flow-funktionen men att switcha mellan devices (bluetooth och dongeln) fungerar utmärkt.

  Jag kommer leta vidare efter en annan trådlös mus
 • Utmärkt
  7 mån sedan
  Bästa musen jag har haft!

  Fördelar:
  - Fantastiska klick.
  - Perfekt scrollhjul som är lätt, men inte scrollar hur som helst ändå.
  - Tillräckligt liten! Måtten syns när man köper så det kan inte vara ett minus för då köper man inte denna som är gjord för att vara liten.
  - Superlätt att skruva isär! En enda liten stjärnskruv i botten av förvaringsutrymmet för USB-kontakten - under batteriluckan.
  - Har allt det den lovar och som var det jag sökte (förutom att använda på flera enheter, det har jag inte behov av och har inte testat).

  Det som drar av en stjärna hittills är:
  - Kunde ha varit lättare i sidorörelserna med hjulet. Det är inte superhårt, men innan man vänjer sig är det lätt att ofrivilligt scrolla samtidigt som man vill tilta hjulet.
  - Kan gå isär när man tappar den i golvet. Dock så går denna SUPERLÄTT att öppna! Det sitter en stjärnskruv i hålet för USB-kontaktförvaringen under batteriluckan! Sök på Youtube om ni inte fattar. Fantastiskt att slippa förstöra glidtassarna för att ta isär den, men minus för att den så lätt går isär vid tapp.
 • Mycket bra
  11 mån sedan
  Supermus, stör inte kollegorna eller familjen. Något liten, men då tar man med sig den. Funkar bra med switch till bluetooth på annan dator, även om det tar någon sekund.
  enda minuset är att gummit är av lite oljig typ.
 • Perfekt
  1 år sedan
  A really good mouse!

  Tracks very smoothly, and the scroll wheel is also very smooth.
  The buttons are very quiet, not clicky sounding at all.

  Paired without trouble with my Linux machine and MacBook Pro, and switches between them without trouble.

  The mouse itself is on the small side, which I prefer, though it's larger than my old M305's.

  Highly recommended!
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Var väldigt van vid en annan datormus som var rätt liten, tog mig därför lite tid att vänja mig vid denna. Är fortfarande en lite mindre mus, men då jag har små händer så hade jag önskat att den var lite mindre. Positiva är att den inte kostar skjortan som många datormöss gör idag.

  Knapparna: Väldigt tysta, enda anledningen till att jag bytte datormus och tog denna.
  Scrollen: Rätt tyst också.
  Sidoknapparna: Kunde varit tystare, dessa är inte lika tysta som övriga delar med musen.

  Annars tycker jag att musen reagerar bra. Köpte den för några månader sedan och använder musen främst på kvällarna och helger, har inte behövt byta batteriet hittills.

  Summering, egentligen en jättebra datormus. Ville egentligen ge den 7/10 pga att jag skulle vilja ha den lite mindre, men det är inte datormusens fel, väldigt bra och får därför 9/10.
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Ligger bra under handen.
  Bra känsla och känns som det läser av underlagen väldigt bra för snabba och precisa förflyttningar.
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Liten och lätt att ta med. Enkelt att få igång flow med två datorer plus en mobil. Kan även kombineras med en flow tangentbord och ställa in att tangentbordet får fokus på den enhet som musen är på.

  Precisionen är ganska känslig och varierar ganska kraftigt med olika underlag.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Pålitlig bluetooth-uppkoppling som är lätt att upprätta (på Windows 10. ej lyckats få det att fungera på Ubuntu). Kan kopplas till 2 enheter, och det finns även en 2,4GHz mikrodongel som också fungerar förträffligt (även på ubuntu...). Känslan i pekarrörelse, knappar och scrollhjul är helt ok, hjulet kan också vickas i sidled och just den rörelsen är inte lika ljuddämpad.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Funkar jättebra. Bra stabil uppkoppling genom Bluetooth, så det funkar både till laptopen och surfplattan, dessutom väldigt smidigt att växla mellan enheter med knappen uppe på musen. Sensorn är en av få jag testat som funkar på alla underlag oavsett färg, mönster och yta. Liten och behändig att ha med mig i väskan när jag flänger omkring på möten. Full pott!
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Riktigt bra! Bluetooth-uppkopplingen fungerar felfritt med MacBook Pro utan att lagga. Denna aspekt har inte varit lika glasklar med tidigare möss som tex MX Anywhere 2.

  Solklar 10:a!