Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Remington MB050 Durablade

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Remington Hårklippare & hårtrimmers (79)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.96)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  27 dagar sedan
  Är helnöjd. Mycket för pengarna som ett komplement till hyvel. Irriterar inte huden och lätt att hålla ren.

  Enda nackdelen är att den skickar iväg hårstråna ganska långt så det är en god idé att kisa med ena ögat när man går över kinden för att undvika skäggstrån i ögat. Kanske är det ett mindre problem med plast-distanserna på men jag använder inte dem.

  Jag vill också kommentera på ett par andra omdömen här:
  1. Laddkabelns längd är 70 cm. Det räcker bra eftersom den bara används utan sladd och man slipper extra trassel.
  2. Plastmunstyckena verkar bara komplicerade innan man fattar att det inte finns något "trick". De är designade för att bara tryckas på (och de går inte sönder) och slitas av (med plastflärpen).
  3. Bladet kan rycka tag i tunna hår. Har aldrig hänt på mitt skägg (medelgrovt), men en gång testade jag på hjässan och där grep den tag. Trimmar runt öronen ibland och det har gått bra.
 • Knappt godkänd
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Trots att den är prisvärd, liten och smidig så känner jag att den har långt kvar t.ex. Plastkammarna var svåra att få på, och kändes nästan lite för plastiga, rädd att ha sönder dem. Svårt att riktigt veta hur man ska hålla i trimmern för att få den perfekta vinkeln för en smidig rakning. Ett stort minus från mig att det inte medföljer en längre sladd, kanske kopplad till en nätverksadapter. Nej för mig finns det mycket att hämta från andra, likvärdiga produkter.
 • Bra
  1 år sedan
  En enkel och säker trimning och rakning av skägget! Enkel att rengöra under rinnande vatten. Som cyklist är det även gött men snabba ben så har även kört rakning av ben med denna med bra resultat!
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Enkel och smidig trimmer som lätt kan följa med på resan! Litet minus för att det var lite trixigt att byta distanser men annars enkel att trimma och styla med!
 • Dålig
  1 år sedan
  Dålig känsla och tig ojämnt
 • Usel
  1 år sedan
  Konstigt designad ac-hona för strömmen, men helt ok apparat att hålla i.
  Tycker den trimmade på ett undermåligt sätt, och krävde för många olika vinklar för att klara av att trimma en jämt skägg, och även efter man var nöjd så räckte det att byta ljusvinkel för att hitta missade strån.
  Tar lite för lång tid att jobba med.
  Dock positivt att bladet inte behöver bytas, men kommer välja annan produkt framtiden.
 • Utmärkt
  1 år sedan
  En väldigt bra produkt. Trimmern utmärker sig genom sin enkelhet och precision. Stort plus är för sin storlek, resvänlig men samtidigt fyller sin funktion. Anledningen till totalbetyg på 4/5 är att man kanske kunde få med en liten behållare till de olika munstyckena för att reglera längden på rakningen,annars 5/5
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Tycker att den har bra precision, är liten och smidig samt har lång batteritid. De gånger jag rakat mig har det varit såväl under vatten som på torr hud. Irriterar inte huden och jag tycker att jag kommer åt överallt.
 • Bra
  1 år sedan
  Tycker den funkar riktigt bra. Snabb laddning, bra med olika mått på stubbkammar. Provade utan oxå, bara med bladet för att trimma kanterna, där behöver jag ändå använda hyvel. Men helt klart godkänd för sin prisklass oxå.
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Har haft rakaparat och trimmer men har alltid upplevt att det varit svårt att komma åt under käkbenet. Det fixar Remington och utan hudirritation. Kört bara med bladet och utan distanskammar och resultatet är inte hyvellent men nästintill.
 • Bra
  1 år sedan
  En riktigt fin liten manick! Har använt denna i knappt en månad, och för min typ av användning funkar den riktigt bra. Lätt att plocka med sig när man åker någonstans. Ger en solid känsla när man håller den i handen.
 • Ganska bra
  1 år sedan
  Helt okej för priset. Bättre än en rakhyvel, men sämre än en fullvärdig trimmer. Stort plus att man tydligen ska slippa byta rakblad och att den är vattentät, men minus för att den ”luggas” vid enstaka tillfällen och att det är ganska många små delar, men man får ingen väska eller liknande att förvara dem i...
 • Bra
  1 år sedan
  en bra produkt som rakar i båda riktningarna, har denna och även en liknande från philips och tycker den från philips rakar bättre då man får "nyrakat" känslan av den men den här är inte lika bra anser jag. estetisk sett är denna snyggare men funktionellt sämre.
 • Ganska bra
  1 år sedan
  Liten och smidig rakapparat. Gillar att man kan raka i båda riktningarna. Ergonomisk. Fastnar lite i skägget när man rakar, men inge så farligt. Perfekt för bodygrooming.
 • Bra
  1 år sedan
  Är nöjd med storleken och hur smidig den är. Extra plus för att den är vattentålig. Men precis som många skriver så fastnar den och rycker i skägget vilket gör jäkligt ont. Upplever att den gjort det som mest när jag använt trimmningsfunktionen, utan den så rakar den bättre och väldigt nära. Går fort att använda, är nöjd!
 • Knappt godkänd
  1 år sedan
  Har testat produkten under ett par veckor.
  Mycket bra produkt för bodygrooming snarare än skäggtrimmer.
  Produkten fastnar/rycker tag i skägg/skinn när man använder den utan distans.
  Positivt att den är vattentät och smidig.
  Negativt att den rycker tag i skägget, framför allt om det är lite längre.
 • Bra
  1 år sedan
  Smidig och bra!
  Den stora negativa aspekten jag ser är att den fastnade lite när skägget var något längre, man märker helt klart att den inte är jättestark - men som trimmer är den väldigt smidig!
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Grymt smidigt liten sak som funkar för all typ av rakning, de medföljande kammarna med olika distanser är tacksamma för att forma och styla skägget. Snabb laddning och smidig att ta med sig på resor. Utan kam/distans så rakar den tillräckligt kort för kantstyling men inte om man avser att vara renrakad.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  funkar grymt bra, bra att den är i rakhyvelsformat. trimmar nästan renrakat utan kammarna, imponerande. kan vara pilligt att få på stubbkammarna men inget man stör sig på nämnvärt.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Trimmern utmärker sig genom sin enkelhet och precision. Stort plus är för sin storlek, totalbetyg på 5/5
 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Jag reviderar mitt omdöme en sista gång (hoppas jag) och till tio stjärnor. Fungerar precis som jag tänkt, nämligen för att trimma skägget kort som tusan ungefär var tredje dag.

  + trimmar ner grymt kort men inte rakhyvelskort:)
  + retar inte huden
  + behöver ingen sprit efter
  + Liten och lätt.
  + snabbladdad och håller laddningen typ tre-fyra veckor vid användning typ måndag, onsdag, söndag
  + bra pris.

  – ingen varning svagt batteri
  – kan nypa till i skinnet om man inte har tillräcklig vinkel mot huden

  Jag köpte trimmern (för 349 kr) för att använda den ungefär var tredje dag, utan kam för att trimma ner skägget till 1 mm, helst ner till 0,2 mm som jag läst om nånstans. Det funkar, jag upplever det som extremt kort iaf.

  Valet stod mellan denna och Philips Oneblade, men i och med att Durablade aldrig behöver byta blad så valde jag Durablade.

  Som trimmer för längre hår har jag använt den på ryggen utan extra kam och där fungerar den bra. När jag använder den som hårklippare med kammar för att trimma håret på huvudet (som är tjockare) fastnar den men man kan tydligen inte få allt.
 • Ganska bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Har man för grovt hår så ska man inte köpa den. Huden blir rätt irriterat då du måste raka dig flera gånger på samma ställe för att den ska skära bort all hår. Annars är det ok för pengar som man betalar för. Men ska du raka dig så köp en rakhyvel istället eller Ska du trimma så köp en vanligt timmer. Så köp inte.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Sjukt bra trimmer för det pris man betalar! Har helt bytt ut mina andra dyrare trimmers mot denna❤️