Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Withings Nokia Body+

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Withings Personvågar (3)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.63)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Knappt godkänd

  Gillat omdöme
  5 mån sedan
  Det är en bra våg men den håller inte vad den lovar. Många parametrar som t ex kroppsfett fungerar helt enkelt bara inte. Googlar man så kan man se att det är ett globalt problem som typ drabbar i stort sett alla som har vågen. Withings verkar dock totalt ointresserade av att fixa problemet.
 • Acceptabel

  Gillat omdöme
  2 mån sedan
  Uppdaterat: 2 mån sedan
  Mäter inte muskelmassa trots att det marknadsförs och fötterna är hala och av plast.
  Enda fördelen framför min gamla 300kr-våg verkar vara wifi.
  Definitivt inte värd 699kr
 • Ganska bra

  Gillat omdöme
  1 år sedan
  Verkar vara en bra våg. Är dock varken intresserad av ett withings konto, att dem skall få min data uppladdad eller att ge dem positioneringsinformation så det blir som vilken enkel våg som helst för oss och då är den kanske inte så prisvärd.

  Snygg är den dock.
 • Alla omdömen

 • Knappt godkänd
  23 dagar sedan
  Uppdaterat: 23 dagar sedan
  Förväntar mer för detta priset. Tillhörande journal på hemsidan är buggig och man kan önska mer av appen. Tror att liknande standard kan uppfyllas av en våg för halva priset. Paddarna undertill är av plast och det krävs halkfritt underlägg eller tassar.
 • Ganska bra
  1 månad sedan
  Troligen en bra våg men wifi visade sig endast köra på 2,4 GHz, inte 5 GHz som vi kör allt annat på hemma. Jag vill inte ha en "antenn" till igång på routern bara för en våg, så det blev ett återköp redan vid installationen.
 • Perfekt
  3 mån sedan
  Kommer den ner till 699kr på black fridag så KÖP! Den här vågen har hjälpt mig något otroligt när det gäller att gå ned i vikt. Men det är bara en del i det hel, du behöver äta rätt och röra på dig. Är du intresserad av dessa saker så är priset ingenting.
 • Perfekt
  6 mån sedan
  Använt denna nu i ca en månad, som ersättare till en ”manuell” våg. Två personer i hushållet använder denna, och har skilda konton. Fungerar som utlovat. Vikten som den visar verkar vara riktigt tillförlitlig, men resten varierar upp och ner från dag till dag (jag tror knappas att min benmassa varierar ett kilo per dag). Men kanske trenden på lång sikt är det relevanta...
 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Stilren och grymt funktionell personvåg för ett helt okej pris (särskilt då jag köpte under Black Friday). Gillar att man får information om BMI, Bodyfat %, muskelmassa, vädret, etc, vid varje vägning. Har dock inte kunnat utvärdera batteriet ännu, ifall det skulle vara dåligt kanske betyget går ner till en 4:a.

  + Enkel och snabb setup
  + Batterier sitter redan i, bara att starta upp direkt.
  + Mängden info vid varje mätning.
  + Riktigt snygg.
  + Tillhörande appen "Health mate" som vägningarna loggas i.

  - Wi-fi signalen/mottagaren hade kunnat vara lite bättre. Har vågen ganska nära routern men får ändå "bara" 3/5 staplar.
  - Vågen verkar bara kunna koppla upp sig på 2,4 Ghz wi-fi nätverk, och kan alltså inte koppla upp sig på 5Ghz nätverk.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Inte dyrast, men bäst! Bra precision, lätt att förstå och använda.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Det är verkligen sant att man fokuserar på det man mäter. Har haft den här vågen i ca ett år nu och den mäter kroppsvikt, muskel/fett/massa (samt säger vad det är för väder ute ;) vågen känner av direkt vilken person som står på vågen om man har skapat en profil tidigare. Det är kul att följa utvecklingen över tid (om den går åt rätt håll). Enda minuset är att batteritiden är lite sådär
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Superbra våg! Mäter exakt och säger till en hur man ska luta sig för att vikten skall stämma. WiFi med appen funker hur bra som helst och man behöver inte säga till den vem som står på vågen (såvida man inte är väldigt lika varandra i vikt o.s.v). Batteriet räcker länge! Sedan får man se vädret vilket är jättebra så man vet hur mycket man ska klä sig på morgonen, klart att man kan få väder via en app med men man ska ju ändå stå på vågen (helst på morgonen) ändå så.

  Låt inte priset skrämma, värt varenda krona!
 • Usel
  2 år sedan
  Vågen jag fick hem fungerar inte alls..

  Första steget är att koppla vågen till telefonen, men jag fastnar redan där.
  Man ska trycka in knappen på baksidan av vågen i 3 sekunder, sen ska telefonen kunna hitta vågen och para enheterna.

  Kollade videor på youtube och där ska det stå "Hello" på displayen följt av en länk till deras hemsida där man kan tanka hem appen. Efter det ska man bara följa några steg för at komma igång.

  Men displayen på min våg visar bara "50.0 kg" uppochner och efter några sekunder så står det "Timeout", sen stänger den av sig.. Så telefonen kan inte hitta någonting.

  Har kontaktat tillverkaren och väntar på svar för tillfället :(
 • Perfekt
  2 år sedan
  Jättesnygg våg som är otroligt snabb och enkel att använda. Informationen som visas på vågen är dessutom konfigurerbar via tillhörande appen Health Mate som även kan användas för att djupdyka i dagens alternativt historiskt mätdata. Att vågen även kan visa dagens väder är pricken över i:et. :)
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Har haft vågen i 1 1/2 år nu och den har fungerat felfritt sedan start. Fettprocent mätning kanske inte är någon som fungerar så bra, felmarginalen är för stor men man ser iaf trender.

  Appen/hemsidan är snygg och bra gjord. De låser inte sin data som t.ex. Samsung, Fitbit och Garmin gör utan du kan koppla det till t.ex. Googles tjänst om du vill ha över det där.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Väldigt snygg våg som väger dig. Withings/ Nokia app har integration mot Apples hälsoapp. Har sedan köpet för 3 månader sedan fungerat fläckfritt. Den kan skilja på olika personer som väger sig.
 • Utmärkt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Jag har nu haft nöjet att använda produkten i ca 6 månader och detta är den bästa vågen jag någonsin har haft. Den gör precis det den skall, smärtfritt och enkelt. Lätt och snabb att installera och desto lättare att hantera.

  Det enda negativa är två saker:

  * Ibland tar det lite tid att finna vikten (beror på ojämnt underlag och egentligen inte vågens fel)
  * Skulle vilja kunna ställa in appen lite mer än vad man kan.

  Dessa minus är rena detaljer och är absolut ingenting som på något sätt försämrar prisvärdheten.
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Både snygg och funktionell!
  Bästa överraskningen var ändå att det går att väga spädbarn trots att vågen bara mäter från 5 kg. I appen skapar man bara en användare och ställer in det, så får man som vuxen då ställa sig på vågen och sen ställa sig med barnet i famnen inom 30 minuter, så reggar den barnets vikt.
  Kul att man kan ha hela familjen i en och samma app och se varandras viktkurvor. (Görs genom att en användare registrerar sig i appen och sedan lägger till användare.)
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Utmärkt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Solid vikt som har integration med Apple HealthKit, något FitBit Aria har inte.

  Användbart att den visar också väderprognosen morgonen och eftermiddagen

  Observera att kroppen fett mätningar på den här typen av vikter är mer en gimmik: https://www.quora.com/How-accurate-is-the-body-fat-percentage-reading-on-the-Withings-scales