Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Samsung C27HG70

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Samsung Bildskärmar (258)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.60)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Ganska bra
  17 dagar sedan
  Uppdaterat: 17 dagar sedan
  Fick en skärm med pixel fel i vänstra delen av skärmen. Får den utbytt såklart. Men jag väljer att lämna tillbaka den helt.
  Läste att den funka felfritt med Freesynch men de gör den inte. Jag får mycket flicker med freesynch på och har provat de mesta för att bli av med de men enda sättet är att slå av freesynch eller köra freesynch standard
  Annars är bilden bra och HDR funkar Ok i spel.
 • Mycket bra
  1 månad sedan
  Grym skärm med utmärkt bildkvalité, 144hz och snabb responstid samt Freesync (som numera funkar utmärkt med Nvidia, jag har själv ett GTX 1080).

  Mycket bra färger och grym kontrast som är helt i nivå med alla utom de bästa IPS-skärmarna. Lite bleeding men märkbart mindre än min IPS eller andra TN-skärmar - och då sitter jag i ett mörkt rum. Mycket ljusstark skärm men det går inte att ställa in ljusstyrka för läget med den absolut snabbaste responsen - där bakgrundsbelysningen omärkbart blinkar i 144hz för skarpare bild. Mycket kinkig med betraktningsvinklar. Jag köpte denna skärmen då jag inte villa kompromissa mellan snabbhet/respons och bildkvalité (tidigare haft en bra IPS-skärm). Denna skärm leverera väl godkänt på alla fronter och mycket väl godkänt på färgerna (starka, korrekta och inte överdrivna).

  Den största nackdelen är priset där du kan få flera andra fullt kompetenta skärmar för en tusenlapp mindre och detta drar ner betyget till en stark 4:a.
 • Perfekt
  1 månad sedan
  Fick hem min i början av April. Kan inte vara annat än nöjd, kanon kontrast och färger. Har ett Nvidia kort men inte hittat någon skärm som uppfyller alla kriterier för mig innan jag hittade denna förutom G-sync då. Har dock inte hunnit testa ifall Free-sync är kompatibelt mot G-Sync med denna skärm eftersom jag har Windows 7 fortfarande (För övrigt sjukt att stödet inte finns). Fungerar för övrigt kanon att spela med för min del. Då mestadels CSGO i nuläget.

  Hängde upp min på väggen direkt så kan inte säga någonting om foten dock. Väldigt stilren utan något som står ut.

  Kan rekommendera starkt
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Utmärkt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Mycket bra skärm med mycket bra bildkvalitet.

  Är mycket nöjd med display, finns det inget behov av att kalibrera skärmen när det kommer från fabriken, då är det redan kalibrerad.

  + 144Hz (min kunde överklocka till 154Hz)
  + Mycket bra kontrast och klara färger
  + Härlig skärmmenynavigering joystick
  + Lite spökbilder och snabb respons

  - Foot att screena stor volym
  - Nej G-sync variant för tillfället
  - Något begränsad betraktningsvinkel