Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

AKG K518 LE

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla AKG Hörlurar (60)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.92)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Mycket bra

  Gillat omdöme
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  Ville ha en lur som inte kostade skjortan och var hyfsat portabel till min SGS2. Tog ur den yttersta vadderingen ur lurarna och det gjorde att mellan/diskantregistret blev mer tydligt, samtidigt blev de lite mindre bastunga.
  Ihop med flacfiler, poweramp och rätt(enligt mig) inställd EQ tycker jag dessa levererar riktigt mycket välljud för pengarna, prisvärda!
  Håller med om att det finns bekvämare lurar, går till exempel inte att jämföra med mina Sennheiser HD650, men så kostar de också 6gånger mer. Om man låter lurarna sitta över något som töjer ut dem lite över natten tycker jag dock inte att det är någon fara. Jag skall nog också se om jag kan sätta någon form av vaddering uppe på bygeln, tycker de klämmer lite på mitt rakade huvud:). Å andra sidan stänger de ute ljud väldigt bra, de släpper även ut väldigt lite ljud.
  Köpte idag en Fiio E5 och pluggade in i min SGS2, nu låter kombon riktigt bra! Kör man dessutom med en dedikerad musikspelare lär det nog gå att krama ur mer välljud ur AKG K518LE.

  Slutsats.
  Vill du ha ett par välljudande lurar för ett bra pris, och kan stå ut med att man får jobba lite på komforten, tycker jag du skall köpa dessa.
 • Alla omdömen

 • Utmärkt
  8 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Tjänat mig väl i fyra år. 100% fokuserade på klart ljud, låter i sanning helt fantastiskt med ett Audiophile 2496 i burken! Förvånansvärt bra ljudisolerade, hörs nada utåt.

  Tyvärr har komforten och kvalitén hamnat sekundärt på dagordningen. Långt/fluffigt hår rekommenderas starkt, då metallbågen har en benägenhet att vilja "skala" hjässan (eller åtminstone ge känslan av det). Småspruckna öronmuddar, söndertrasad kabel med centimeterlånga nakna kopparskikt och glappande kontakt har erfarits. Dock är det som sagt fyra år och 6.000+ timmars aktiv användning vi pratar om. Med löstagbar kabel (som också kunde ge valfrihet i kabellängd) kunde AKG fått till en riktig fullträff.

  Är i det stora hela mycket nöjd, och eftersom det i prisklassen lär vara svårt/omöjligt att hitta något lika välljudande får lurarna full pott med petitessavdrag för komforten. Skulle gärna köpa ett par igen, men mitt "nya" ljudkort vill något annat; nu blir det något med fyrsiffrig prislapp (:
 • Mycket bra
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Köpte mina 518LE 2013 och är fortfarande mycket nöjd. De främsta fördelarna är att de isolerar bra och har ett bra och brett register. För de som föredrar hiphop eller musik i överlag som kräver mycket bas är dessa lurar suveräna, inte minst eftersom den är så lättdriven och kan utan problem användas med mobiltelefonen. Nackdelarna är att lurarna är lite trånga och gör ont till en början, men efter att man använt dem regelbundet så försvinner det, antingen är det lurarna som töjer ut sig eller så är det öronen som vänjer sig. Utöver detta så har jag fått ett litet kabelbrott vid hanen - Sånt som händer, fungerar i rätt position, men återigen så har lurarna något år på nacken. Mer prisvärda lurar tror jag inte man hittar i handeln just nu. Köper samma när de lägger av helt.
 • Knappt godkänd
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  +Bra ljudkvalite för priset
  -dem är väldigt obekväma eftersom dem inte har någon kudde för huvudet som gör att man inte kan använda dem mer än 10 minuter utan att få besvär

  Dem är ganska bra för priset jag köpte dem för (200 kr) men det finns bekvämare lurar för priset
 • Utmärkt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Nu har jag haft dom här snart i 5 år! Jag har inte varit missnöjd en ända gång! Det glappar inte och ljudet är grymt bra för pengarna. Bra bas tycker jag som lyssnar mycket på house musik.

  Nackdelarna:
  Sladden kan vara kort ibland, men den är perfekt när telefonen är i fickan.
  Hörlurarna tryckte mot huvudet i början.
 • Perfekt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  För priset är dom värda 10/10. Men man får räkna med att trixa lite med dom. Jag satte dit lite vaddering på huvudbygeln, något som är ganska nödvändigt om man vill ha på sig dom i många timmar. Trycket mot huvudet är för hårt i början men det blir lagom med tiden. Ljudet är bra, väldigt bra för priset. Dom har inte samma detaljrikedom som dyrare lurar, men basen hörs, till och med på en bullrig buss. Hemma kan basen bli lite i överkant om man är noga. Diskanten är en aning vass, men det är väldigt lite, något som för dom flesta känns som tydligare. Basen är inte jättetydlig men den hörs bra. Mellanregistret låter. På dyrare lurar som Audio Technica ATH-M50 får mellanregistret en vacker ton på nåt sätt, något som saknas här.

  Jag använder dom som pendlingslurar för det mesta, något dom passar perfekt för. Allt i musiken hörs, vilket är det viktigaste.
 • Mycket bra
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Riktigt bra ljud och kvalitet för pengarna. Men komforten kunde ha varit bättre.
 • Perfekt
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Hade sedan tidigare kollat upp Sonys MDR-V55 då jag såg att de hade fått bra recensioner. Så jag begav mig till Mediamarkt för att prova just dem och jag blev besviken. Plastiga som bara den och ljudbilden passade inte alls min musiksmak (främst hårdrock och metal). Då fick jag syn på K518, för samma pris, och provade dem. Kändes betydligt bättre rent kvalitémässigt och kändes att de satt på huvudet, till skillnad från MDR-V55 som var på väg att ramla av direkt, och ljudet klarade av min musik och lite elektronisk musik som jag testade dem med. Perfekt!

  Så dessa är MYCKET bra för den som vill ha ett par billiga hörlurar och lyssnar på metal och hårdrock och liknande musik. Den klarar ju även elektronisk och annan bastung musik, så det är också positivt.
 • Ganska bra
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Bra ljud. Men kvalitén känns så där.
 • Bra
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Grymt ljud för pengarna men som sagt, dom gör ont efter ca 30min. Uppe på huvudet och öronen.
 • Perfekt
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Helt klart nöjd stabila hörlurar med riktigt bra bas ! som de skall va =)
 • Utmärkt
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Köpte dessa för 199:- på Siba.

  Ljudet är grymt för pengen, kraftull bas men inte så att den är överdriven på något sätt. Midsen är kanske lite tillbakadragna men inget farligt. Det som får mig att älska dessa lurar är dock highsen! Riktigt krispiga och trevliga! Skär verkligen igenom på ett bra sätt!

  Komforten är helt OK, de tryckte en del mot öronen först men jag stretchar på dem ganska ordentligt (lugn, dessa tål stryk!) så nu är de kanon. Huvudbandet är inte vadderat men lurarna sitter så lätt på huvudet så det stör man sig inte på.

  De sluter ut bra med ljud och de är ihopfällbara. Gångjärnet är riktigt stabilt!

  Presentationen man fick med kartongen var riktigt trevlig och de kommer t.o.m med en jättefin läderpung!

  För 199:- finns det garanterat inga bättre lurar. Köp!
 • Bra
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Man får OTROLIG ljud kvalité för 400kr... dock så känns det som att de pressar sönder öronen och man får ont i öronen efter ha haft på sig de i 30-40m. Men designen och ljudet som sagt är riktigt grymt. Letar du efter ljud kvalité med fyllig bas så rekommenderar jag dessa lurar om du är på en budget!
 • Acceptabel
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Bra ljud(i förhållande till pris) men de är alldeles för små. Faktiskt mindre än barnlurarna från JVC som sonen har. Prova före köp!
  Så storleken/passformen drar ner betyget rejält.
 • Bra
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Ljudet är fenomenalt bra och dem stänger ute allt ljud omkring.

  Dock, har man lite större huvud som jag så klämmer dem åt ordentligt, får riktigt ont i öronen.
 • Perfekt
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Ett av de bästa köpen man kan göra. Bra ljud, sitter bra och riktigt bra kvalitet. Mina håller efter 1 år av dagligt användande och jag är inte precis försiktig med dem... Riktigt privärda lurar.
 • Mycket bra
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Bästa hörlurarna jag har haft i ljudkvalité, no doubt. Övervägande listar jag pros/cons nedan, men är trots det mycket imponerad.

  Pros:
  +++ Ljudkvalité för priset. Bästa jag har hört.
  + Deras garanti. Även om de glappar lämnar man bara in dem och får de utbytta direkt! (Iallafall i butiken jag använde)
  + Väldigt smidiga

  Cons:
  - Sitter väldigt dåligt den första månaden, de töjer dock ut sig efter ett tag och sitter alldeles perfekt efter en månad eller så om man använder dem dagligen, men fram tills dess är de ganska obekväma
  - Börjar glappa efter cirka 8 månaders dagligt användande. Alltid höger öra av någon anledning. (men då är det typ ~8h per dag, nästan varje dag), går dock på garantin men för att tackla besväret med att åka in och byta dem så köpte jag mig två stycken, så jag kunde använda ett par tills jag orkade åka in och byta paret som glappade. Fick dem dock bytta i disken, men jag är lat och klarar inte av en dag utan min musik så.
 • Mycket bra
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Ljudet är otroligt bra, synd att dom klämmer väl hårt och ingen vaddering uppe på skallen.
 • Bra
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Bra ljud och allt, men det som drar ner betyget för mig är den allt för tajta passformen.

  Måste ha huvudbandet utspännt till max (har inget jättestort huvud direkt) och dem trycker en del på öronen, men dem funkar bra som ''slit å släng''-lurar under timmen på pendeln.
 • Mycket bra
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  + Bra ljud och snygga lurar! Stänger ute annat oljud.

  - Lite för mycket bas. Känner att öronen inte mår bra av basen, man vill ju inte få tinnitus... Och lurarna sitter lite för hårt på öronen. För kort sladd!

  Tycker att sonens SteelSeries Siberia V2 (ett par spelhörlurar) har ett bättre och klarare ljud med mer diskant och sitter skönare på huvudet. Dock klumpiga...
 • Perfekt
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  Grymt bra lurar! Är man känslig så kan man ju uppleva att dom trycker lite hårt men det är alldeles lagom med tanke på hur detta förbättrar ljudet. (dämpar ner omgivningens ljud, fungerar rentav som hörselskydd).

  Som med alla högtalare lirar dessa bättre med kraftigare förstärkning. T.ex. märker jag stor skillnad mellan mina 2 cowon Iaudio spelare, jag har S9'an & X7 det spelar bra med båda men om man skall jämnföra så blir det ett biffigare ljud i X7'an som har lite mer resurser, dock är den inte lika smidig att träna med så där använder jag S9'an.
  Dessa är mitt andra par, innan hade jag dj versionen men drog av den 2m långa sladden när den fastnade i en dörr..

  Pris/prestanda & design 10/10.
 • Perfekt
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  Köpte ett par Wesc lurar först då jag ville ha handsfree - vilket skit! Prioriterar bra ljud men trodde ett par lurar för 600 spänn skulle leverera hyggligt, är inte jättepetig. Men det var ingen bas alls att tala om och burkigt.

  Snopet vandrar man tillbaks till Teknikmagasinet och hoppas att man ska få byta lurarna på öppet köp trots bruten förpackning. Till ett prisavdrag på 50kr var det ok, och det tycker jag är helt perfekt, jag hade trots allt öppnat vissa delar av förpackningen med lite våld.

  Byter till dessa lurar och vad ska man säga - helt sjukt bra ljud för de pengarna. Hur nöjd som helst. Visst, handsfree får jag klara mig utan men det är det värt för att få bra ljud.

  Efter såhär knappa 1 timme lyssnande känner jag visst tryck på öronen, men det tror jag är ett pris man får betala om man vill ha ett par lurar som sluter tätt även om de inte är heltäckande.

  Helnöjd - bra köp!
 • Mycket bra
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  Märks verkligen vilka det är som gör AKG-lurar. Harman Kardon är helt klart dom absolut bästa inom högtalare, tydligen dom bästa inom hörlurar också. Iallafall när det gäller ljudet.

  Tänker dra ner betyget lite på grund av den långa kabeln (vill på att börja glappa i kontakten) samt att lurarna inte är speciellt sköna. Efter en 4 timmars bussresa är man ordentligt öm.

  Detta är ett par lurar som man absolut inte behöver skämmas att ta med ut, dom ser otroligt bra ut! Finns även i flera olika färger.

  Är man van vid in-ear så läcker dessa lurar ut en hel del ljud vid hög volym, men om man jämför med andra on-ear-lurar så är det ingenting att tala om.

  Väldigt bra mellanregister och basåtergivning, även diskanten är jävligt bra. Tänker ge dessa lurar 8/10 stjärnor!
 • Mycket bra
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  Dom här lurarna är kanska osköna dock är det bra ljud i dom.

  Jag har testat många olika typer av låtar och det funkar perfekt! Speciellt till elektroniskt musik.

  Köpte dessa hörlurar för 499 och ganska prisvärda (Kanske 399kr)

  Sladen har och börjat trassla sig.
  +bra ljud
  +Robusta

  -osköna
  -sladen

  -/+ priset
 • Acceptabel
  10 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  Edit:
  Jag har märkt att dom är ett par riktigt osköna hölurar :/
  Dom har också börja brusa vid när en bas liksom vibrerar och då låter det riktigt dåligt.

  Så måste tyvärr sänka betyget ganska mycket..
 • Dålig
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  Köp ej. Gör ont på huvudet efter 10 minuter då det ej finns någon vaddering på bågen.
 • Mycket bra
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  Bra sluten lur för resor då de läcker nästintill inget ljud alls. Äger 2 par och kan rekommendera att ta ut innervadderingen för att få lite mer balanserad ljudbild. Det går att stoppa tillbaka vadderingen om man nu ångrar sig.

  Komforten vid längre lyssning är dock lite problematisk, bör ta 5 minuters pauser efter några timmar för att låta öronen återhämta sig.
 • Utmärkt
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  + Grymt bra ljud, både diskant och bas!
  + Otroligt prisvärt för det ljudet den kan få.
  + Isolerar väldigt bra. Lätt att använda både hemma och på tunnelbanan!

  - Komforten, som andra påpekat. Det märks inget i korta stunder, men har man den på i några timmar så behöver man vila öronen lite, mycket för att lurarna sitter rakt på öronen och inte runt.
 • Ganska bra
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  Jag sökte ett par lurar som var portabla och inte läckte mycket ljud. Ljudet är helt OK (men jag föredrar ljudet i AKG 420) och lurarna får lätt plats i en mindre väska.

  Tyvärr är komforten riktigt usel. Jag använder lurarna på jobbet och det finns inte en chans att jag kan ha lurarna längre än några timmar.

  Det kommer nog bli att jag lägger ut mina för försäljning. Köp ej för att ha under längre tider!
 • Mycket bra
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  Riktigt bra ljud och rejäl konstruktion som har hållit oklanderligt i flera år nu. Köpte mitt par 2010 och de ser ut som nya fortfarande.
  Trots att jag har små öron gör det ont efter en tids användning pga av on-ear konstruktionen. Bågen som är utan vaddering kan göra ont mitt uppepå huvudet också.

  För kortare tids användning på buss och liknande är dessa perfekt. För längre tids användning skulle jag rekommendera ett par hörlurar som inte ligger på utan runt öronen.

  För det priset finns det ingen motsvarighet ute i butikerna.
 • Bra
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  Klart bra men tendens till att lätt bli glapp i kontakten...
 • Utmärkt
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  Säger bara WOW!

  Vilka hörlurar! Trodde aldrig att man kunde få såhär bra ljud för enbart 500kr.

  Dessa lurar levererar klockrent ljud som är skarpt och klart. Basen är även mycket bra, inte överdriven som hos vissa av konkurrenterna, drar man på låtar med mycket bas blir man inte besviken!

  Har själv testat flera Beats modeller och kan ju säga att dessa lurarna slår dem alla med långa vägar, Beats by Dr.Dre har dålig byggvalité (Plastiga och knarrar mycket), överdriven bas och oskarpt samt otydligt ljud, till skillnad från AKGs lurar.

  Byggkvalitén är prima! Dessa lurar är svåra att ha sönder, och kommer förhoppningsvis hålla i flera år. Jag älskar även hur bra dessa lurar stänger ute ljud, lyssnar jag på musik när jag städar huset så hör jag inte ens om damsugaren är på eller inte, nästan lite läskigt! :)

  Det enda som hindrar dessa fantastiska lurar ifrån att nå full pott är komforten, som inte är speciellt bra. Jag brukar pendla eventuellt ta buss som tar cirka 30min varje dag, och i slutet av resan känner man att det ömmar lite på huvudet, så lite minus på den fronten.
 • Utmärkt
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  Mina favoritlurar idag för prislappen.

  Som alla säger, de sitter åt hårt, speciellt i början, men det släpper efter ett tag. Better safe than sorry känner jag, speciellt eftersom de i grunden är DJ-lurar så är det mest en tillgång att de inte faller av.

  Ljudet är riktigt trevligt. I början låter de lite hårt, och jag kan rekommendera att man plockar ut "skumbitarna" som sitter i kåporna för att få fram lite diskant/mid.

  Hållbarheten är dessutom riktigt bra!
 • Utmärkt
  10 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  Haft dessa i ett och ett halvt år och jag måste säga att jag är väldigt nöjd med dem. Ljudet är underbart för priset och de håller hög byggkvalitet. De är inte dock komfortabla i världsklass, de sitter rätt hårt, och efter ett års användande kan jag säga att det inte blir så mycket bättre. Men det är inte jätteilla och de är jättebra för priset.

  Väldigt bra köp!
 • Acceptabel
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  Visst är det väldigt bra ljud, men de klämmer så mycket så att det blir ett problem efter ett tag. Så går det inte att ha det när man t.ex. pendlar :/

  Med bättre komfort skulle det bli full pott, nu ångrar jag köpet då de mest gör ont att ha dom på sig bara en liten stund.
 • Mycket bra
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  Är ingen audiofill direkt, men tycker ljudet är mycket bra förutom att det är överdriven bas och ganska lite diskant i början, men efter lite justeringar i valfri equalizer så försvinner det problemet. En annan grej man kan göra är att ta bort tyget på insidan så låter det lite mer korrekt. Passformen är bra för mitt huvud, och dom sitter skönt. Dock klämmer dom lite efter man haft på dom långa perioder, men inget jätte irriterande direkt, designen är väldigt snygg också. för priset är jag väldigt nöjd i överlag. Och att jämföra dom här med Koss Porta Pro är förnedrande för dem nästan!
 • Mycket bra
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  Inte riktigt lika bra som Sennheiser HD 212 pro. Men dessa stänger ut mer ljud, kanske för att dom sitter så hårt på mitt huvud. Duger mer än bra till vardags men efter en halvtimmes lyssning får jag ont om öronen. Går nog tillbaka till sennheiser när dessa gjort sitt. Har inte testat någon annan AKG än denna.

  Minus:
  -Sitter aningen hårt
  -aningen sämre ljudkvalité än mina förra sennheiser
  -Kort sladd, jobbigt när man är van vid lång

  PLUS:
  -Bra bas
  -Bättre mellanregister
  -Snygga?
  -Ihopfällbara
 • Knappt godkänd
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  Bra ljud med härligt tryck i basen, passade dock mitt huvud mycket dåligt. Fick ont i öronen och bygeln skavde i hårbotten. Kunde bara användas i 10 minuter innan det gjorde för ont. Testade även att böja ut bygeln för att minska trycket på huvudet, blev bättre under en kort stund för att sedan återgå
 • Perfekt
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  Grymt bra lurar! Har ett par svarta o gröna. Har haft dom i nått år elr två. O har haft dom i både vått o torrt. Haft dom på mig när jag varit ute o gått i regn o i över 25 grader varmt. o de enda som skadats på dom är färgen på byglarna från huvudbygeln till själva hörlurarna. Grymt bra ljud för detta pris.

  Nackdelen är väl att bygeln över huvudet trycker o att själva lurarna trycker lite hårt på öronen. annars bara positiva egenskaper!A
  Rekommenderas!
 • Mycket bra
  10 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  Har haft dessa i över ett år nu och även prövat lite billigare och dyrare modeller.
  Nej dem är inte det bästa på marknaden men dem är bättre än allt annat som marknadsförs 10ggr bättre än vad dem är t.e.x. KOSS, BEATS, SKULLCANDY, inte ens lönt att jämföra men nu gjorde jag det ändå och dem är otroligt prisvärda.
  Blev lite kär i storebrodern till denna modell men då dem kostade 3ggr så mkt så blev det dessa. Ett tips till er som tycker dem sitter för hårt-
  Bågen är mkt flexibel, du kan böja lurarna uppåt
 • Mycket bra
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  Vid jämförelse med mer kända lurar, som t.ex. Koss Porta Pro, är passformen inte något vidare; efter ett tag får jag ont i hårbotten där lurarna tar i, och de klämmer rätt så rejält på öronen. Ljudet är det däremot inget fel på; det är faktiskt riktigt bra. Ett tips är att plocka bort den extra vadderingen som sitter närmast själva elementen (går att sätta dit igen ganska lätt), då blir mellanregistret betydligt bättre definierat, och den dova basen lättas upp lite, för en något mer "linjär" återgivningskurva. På det stora hela rekommenderar jag dessa lurar, men prova dem gärna i butik först.
 • Utmärkt
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  Här får man verkligen mycket ljud för pengarna!
  Bra gung i lurarna, men även mellanregister och diskant låter bra.
  Fungerar bra till jazz, rock, house.
  En perfekt lur när man avnjuter musik utanför hemmet.
 • Mycket bra
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  Mina AKG K 27 i gav upp på någon random brasiliansk flygplats efter några års utdragen misshandel. (Plasten i vikmekanismen gav upp.) AKG K 518 LE fick äran att ta över stafettpinnen. De både låter bättre och känns stabilare, men så är de också större och täcker hela öronen, även om de inte omsluter dem. Ljudet är brett med fyllig men balanserad bas. Inga klagomål på den punkten. Till skillnad från 27:orna finns ingen volymkontroll på sladden som kan börja glappa. På mitt huvud sitter de bra (kanske en aning tajt) med bygeln utfälld till största läget. Sladden är kortare än på 27:orna, vilket gör den lagom lång för att räcka ner i fickan utan trassel men med ett par decimeters slack. Det ska sägas att jag är byggd i reseformat (1,72 m), så långskånkar och storhövdade personer kan få problem med passformen. Sladd som delar sig under hakan är lite störigt, men det verkar vara en given konsekvens av AKG:s vikbara design. Slutna kåpor stänger effektivt ute resten av världen - skönt om det är det man är ute efter (och det är det ju). Sladden kunde varit grövre. Stalltipset är att det blir första delen som ger upp på dessa. Förvaringspåse i äkta plastläder och 6,3 mm-adapter medföljde.
 • Bra
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  Prisvärda lurar med bra ljud. Tyvärr passar dem inte mitt huvud speciellt bra.
 • Mycket bra
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  Ljudet är fylligt och bra. Basen är tydlig. Det enda jobbiga är att man tröttnar ha dom på sig för örona börjar göra ont.
 • Perfekt
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  Testat dem nu hårt i en vecka.
  Slutsatsen är enkel. "De bästa lurar jag ägt".

  Motivering:

  1. Kanon ljud! Detaljerat och naturligt med tryck!
  2. Sitter bra och glider inte iväg som billiga skitlurar gör.
  3.Behagliga efter flera timmars användning.
  4. Otroligt prisvärda! Hade tur att få dem från CDON för 399kr pga en kampanj de körde.
  5. Snygg design och passform.

  Att tänka på! Sladdlängden är 1 meter! Den är gjord för MP3 spelare eller då Mobiltelefon eftersom man inte vill gå runt med 3 meter sladd hängande vid knäna. Vill du ha längre sladd beställer du AKG 518DJ
  som kommer med 2,5meter sladd.

  Så gör en bra affär och unna dig det bästa!
 • Mycket bra
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  Riktigt sköna, trevligt ljud för pengen.
 • Perfekt
  10 år sedan
  Uppdaterat: 10 år sedan
  fin bas, ingen som helst "skrikig" diskant lugnt och fint ljud KÖP!
 • Utmärkt
  10 år sedan
  Uppdaterat: 10 år sedan
  Grymt prisvärda lurar! Fantastiskt bra bas ur min iPod nano, iPhone och NAD förstärkare!
  9/1 pga trycket mot mina öron, kan det börja göra ont efter 1-2 timmars lysnande.
  REKOMMENDERAS STARKT!
 • Utmärkt
  10 år sedan
  Uppdaterat: 10 år sedan
  Grymt mycket ljud för pengarna! Köp!
 • Mycket bra
  10 år sedan
  Uppdaterat: 10 år sedan
  Bra ljud men lite svettigt blir det om öronen och de klämmer redan efter en knapp timme. Kanske att det blir bättre på sikt.