Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Hegel H90

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Hegel Stereoförstärkare (7)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.50)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Fantastisk förstärkare! Lyssnat på en uppsjö av förstärkare och den här är verkligen helt överlägsen i prisklassen och en bra bit uppåt.
  Med stenhård kontroll, upplösning, mängder av detaljer och grymt bra bas är Hegel H90 helt enkelt magnifik. Dessutom är den spelglad och man rycks verkligen med i musiken, det finns även bra med digitala anslutningar, en välljudande DAC, nätverk samt AirPlay.
  Har precis gjort mig av med min hemmabioförstärkare som låg i samma prisklass som H90. När det gäller ljudkvalitet, bashantering och kontroll av musiken så är skillnaden enorm till H90:s fördel jämfört med surroundförstärkaren ( Denon AVR X 4400H)
  Den känns också betydligt mer kraftfull än vad specen visar och det går att spela på ordentligt utan tendens till någon distorsion. Väldigt positivt överraskad av denna förstärkare måste jag säga!
 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Mycket bra förstärkare. Ljudmässigt inte så stort steg framåt jämfört med H80 men det var svårt att förvänta sig mycket då H80 redan var en suveränt bra förstärkare i denna prisklass.
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Mycket nöjd. Kickade igång subben rejält. Klart och trevligt ljud. Enkel att använda.

  Bra drag för att vara 2x60 watt.

  Smidigt format. Får plats i de flesta TV\media-bänkar även med bananer.

  AirPlay tillsammans med Logitech Media Server och pluginet AirPlay Bridge funkar klockrent. Inbillar mig att det låter bättre än digitalt ut från Squeezebox Touch.

  Fjärren är dock lite plastig och "lätt".