Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Mitsubishi Electric Hero MSZ-LN25VG* / MUZ-LN25VG

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Mitsubishi Electric Värmepumpar (48)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Perfekt

  Gillat omdöme
  1 år sedan
  Kalaspump! Ägt denna i snart ett år och är väldigt imponerad. Följer noggrant energiförbrukningen och LN25an har bidragit till en kraftig minskning under vinterhalvåret (bor i mellan-Sverige). Sommartid kyler den väldigt bra utan att dra direkt mycket störm.

  Nedervåningen med öppen planlösning på cirka 65 kvadrat har ett väldigt bra klimat. Även övervåningen får bra värme och vi behöver inte ha alla element på högsta.

  Pumpen har många härliga finesser och appen MELcloud är inte den snyggaste men fyller helt klart sin funktion. Har länkat MELcloud via Home Assistant (för den tekniskt lagda) och kan styra den via Google Home/Assistant med rösten för att höja och sänka temperaturen.

  Fläkten har en rörelsedetektor och kan anpassa effekten utifrån hur mycket folk som är i rörelse och vart vi sitter. Om det är varmt blåser kylan från oss, så vi inte sitter i drag. Är det kallt så blåser värmen istället mot oss.

  Själva kompressorn låter ganska mycket, speciellt vid full effekt. Det finns dock ett nattläge att aktivera om så önskas. Med installation fick vi betala 20,500 kr vilket är en aning dyrt helt klart. Smakar det så kostar det!
 • Alla omdömen

 • Perfekt
  1 år sedan
  Sjukt bra pump, har den i vår stuga i sälen, på 76 kvm, värmer hela utan problem.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Har haft denna installerad ett par dagar, har sedan tidigare även en FH25 från Mitsubishi. Grym maskin, levererar mycket mer värme än fh25:an och man slipper även dem knäppande plastljuden från inomhus enheten som fh25/35 lider av. Mycket bra att wi-fi modulen ingår till heron! Uthomhusenheten hör jag inte alls, sitter på andra sidan väggen (stenhus) och 3-glas fönster, inomhusenheten har ungefär samma ljudnivå som FH dvs tyst! Kastlängden på värmen är också den mycket bra! Har bara +++++++++ att ge, återkommer om jag får något negativt att rapportera.
 • Acceptabel
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Fick denna installerad nyligen.
  Inte jätteimponerad av olika anledningar.
  Dels är den större än vad jag trodde. Rakt framifrån är den snygg men underifrån ser den ganska stor ut jämfört med andra modeller.
  Inte provat den i minusgrader ännu.
  Jag tror den här modellen lämpar sig bäst i Skåne-trakten.
  Inomhus-delen låter mer än andra modeller jag har hört och just nu är det bara 10 +grader ute så det innebär väl att den kommer öka fläkten ännu mer vid minusgrader.
  Att det ingår wifi är ett plus men jag tror det finns bättre pumpar än denna.
  Ganska många rörliga delar vid fläkten får hoppas de inte börjar krångla i framtiden.