Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Urbanista Rome

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Urbanista Hörlurar (26)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (4.23)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Knappt godkänd
  1 månad sedan
  Nu har jag returnerat det andra paret lurar. Båda gångerna pga glapp i sladden så att det bara blir ljud i ena örat. Senaste höll i 10 månader. Rekommenderas inte! Nu köpte jag ett par av annat märke.
 • Dålig
  7 mån sedan
  Sämsta ljud jag hört...undvik
 • Usel
  8 mån sedan
  Skiten funkade toppen i första månaden men inte längre. Har noiz.
 • Dålig
  1 år sedan
  Jag rekommenderar verkligen inte att köpa dessa!
  Först försvinner skydden som sitter på hörlurarna, för de bara glider av. Ljuder är sådär men efter ett tag så sitter inte hörlurarna så skönt i örat. Går inte kolla på videos eller streama med dessa hörlurarna, då de synkar extremt dåligt. Går enbart lyssna på musik.
  Och en månad efter garantin går ut så slutar vänstra hörluran funka. Riktigt kasst.. Plus de är inte billiga heller, inte värt för det priset så dålig kvalité.
 • Knappt godkänd
  1 år sedan
  Ska man bara ha dessa för att prata i telefon kanske de fungerar, men jag ville ha de för musik och då är kvaliteten alldeles för dålig. Jag såg recensionerna här som klagade på ljudet, men jag tänkte att så kräsen är jag inte, men det var faktiskt så jättedåligt att jag inte längre använder dem. Ljudet är burkigt, och knappt nån bas över huvud taget. Ljudkontrollerna är ganska dåliga och tar lång tid innan de reagerar. När batteriet håller på ta slut så piper hörlurarna nästintill konstant så jag önskade att de bara dog, det var väldigt irriterande.
  Jag försökte titta på en video på telefonen med det var ett tillräckligt långt delay att det inte gick heller, videon var en-två sekunder före ljudet. Så nu ligger de och samlar damm.
 • Ganska dålig
  1 år sedan
  Kan inte uttala mig om ljudkvalitén, men hörlurarna brusar märkbart när ingenting spelas i tyst miljö. Små näten lossnade efter ett par veckor. Glappkontakt vid böjning av kontakt skapar missljud i vänster högtalare.
  Lägsta volymen är för hög (använd tillsammans med CAT S61)

  Annars sitter de helt OK i öronen och batteritiden är bra.
 • Ganska dålig
  1 år sedan
  Min fru köpte de här och hon verkar tycka de är ok, men det är nog för att hon aldrig har haft några särskilt bra hörlurar att jämföra med.
  Jag testade de här nu och min åsikt är att det är fruktansvärt dåligt ljud, väldigt platt och för mycket bas, lyssnar man på t.ex klassisk musik så distar pianon redan på nästan lägsta möjliga volym och violinerna låter som kontrabasar.
  All musik låter lika illa oavsett om det är klassiska stycken eller Burn MF med Five Finger Death Punch du lyssnar på (man kan knappt ens höra Ivan sjunga för allt låter bara platt och grötigt).

  Kanske batteritiden är bra, eller mikrofonen, det kan jag inte uttala mig om, men de duger inte till att lyssna på musik med enligt mig.
 • Acceptabel
  1 år sedan
  Funktions dugliga. Sitter dock illa i mina öron o av sätt vilket gummi jag hade på. Ljudet upplevdes platt och dåligt
 • Acceptabel
  1 år sedan
  Ljudet är ganska kasst över hela frekvensregistret men de sitter bra och har helt okej batteritid, knapparna känns bra och funkar bra.
  Skaffade dem för att ha ett par icke-in-ear som jag kan ha när jag ska somna, vilket de är perfekta till.

  Är de värda 699 kronor? Absolut inte på något sätt. 500 hade varit okej, 400 är de absolut värda. Om jag inte hade kunnat ta dem på samma månadsbetalning som mobilen hade jag lämnat tillbaka dem.
 • Perfekt
  2 år sedan
  SUPER! älskar mina Rome. Använder de varje dag till jobbet och på jobbet! De har bra ljud och sitter väldigt bra!
 • Usel
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Urusel kvalité! Efter 1 vecka släppte det lilla nätet i bägge hörlurarna, silikonpluggarna lossnar otroligt lätt, bägge två har jag redan tappat bort efter någon vecka och Urbanista skickar inte med några extra. Snålt!

  På plussidan finns bra batteritid.

  //Besviken kund.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Prisvärda! Absolut rekommenderar dom här hörlurarna! Passformen, ljud, samtal! Allt fungerar perfekt! Köp dem bara! Ni kommer inte lämna dem tillbaka. ????????????????