Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

DJI Spark RTF

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla DJI Drönare (60)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (5.60)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Acceptabel
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Kontroll och extra batteri BEHÖVS om man inte vet exakt vad man ska filma och det är väldigt nära,(ca:70-90m) lågt (ca50m) och lätt att filma. Ett tips om du ABSOLUT ska köpa utan kontroll är att köpa en gamepad till telefonen. Denna går att använda som kontroll till drönaren och även om du inte får bättre räckvidd blir det en mycket lättare uppgift att få drönaren dit du vill. (Har testat madcatz CTRLi micro)
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Fungera över förväntan. Stabil även i blåsigare väder och bildkvaliten från kameran är bra. Dock blir det lite mycket med full yaw för kameran och det blir blurrigt.

  Grund konfigurationen är beginners mode vilket låser dig till 30 meters runt startpunkten vilket är ganska bra för att komma igång och vid 15 % batteri nödlandar den.

  Men eftersom den är ganska lättflugen stängde jag snabbt av nybörjar läget. Med min mobil ( xperia z5 compact ) Landar jag runt 40-45 meter på höjden och runt 60-70 meter från mig.

  Return-to-home funktionen dom gånger jag har använt den har landat inom 40cm från där jag startade.

  Som någon annan nämde här så är radio styrkan ostabil på telefon. Jobbar via wifi så beror mycket på andra störningar, på väder och vind. Telefonens sändare och batteri nivå. ( Har bättre radio vid fulladdat än vid halvt eller lägre batteri )

  Appen lämnar en del att önska. Svårt att tilta kameran utan man måste byta kontroll läge och så.

  Själva drönaren är kompakt och känns kvalitet. inte för stor lätt att packa med sig i väskan när man smyger på tur. =)

  Väntar på kontrollen och kommer garanterat bli roligare att flyga och att få tillgång till scrollhjul för tilta kameran kommer vara guld.

  Man är lätt biten och grymt sugen på storebror mavric men denna duger för mig som det är nu!

  har inte provat handstyrning än. kommer eventuellt uppdatera recentionen efter det. Men denna funktionalitet är inte så viktig för mig. Den lanseras lite som en selfie drönare men den är kapabel till mer!

  Edit:
  Köpt handkontrollen och vilken skillnad. Snabbare, skönare kontroller 70 meter upp 200 meter bort inga problem full styrka på signalen. Blev lite för snabb med sport läget och lyckades köra rakt in i ett träd. Minimal skada på drönaren dock. Super glad. (höjde betyget med förutsättning för man har kontrollen, då man verkligen får känna på drönarens fulla potential och det är drönaren denna artikel handlar om. Den är starkare än vad man får ut genom bara telefon. )
 • Usel
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Beställde denna drönare utav Cyberphoto. Snabbt levererat och bra packat utav dem.

  Men till drönaren. Den är mer eller mindre oanvändbar. Har nu flygit den 2 gånger och båda gångerna har jag haft samma problem. Får hela tiden felmeddelandet "radio connection poor" på mobilens skärm, oavsett om jag är 0 eller 25 meter ifrån drönaren. Det längsta jag har tagit mig är 25 meter, där tappade mobilen signalen till drönaren när den stod på 25 meters höjd och där stod den, gick ej kontrollera den. Så detta är alltså inte i närheten utav de 50 meter i höjd och 100 meter i räckvidd man skulle få med mobiltelefon enligt DJI, katastrof. Är så otroligt besviken på denna produkt då jag sett fram emot att flyga den och sett en del fina filmer på den på youtube. Har nu även testat att beställa hem en RC kontroll till den, förhoppningsvis löser det problemet, annars vet jag ej vad jag gör? Kastar drönaren i sjön kanske?

  Rekommenderar verkligen INTE denna produkt då man måste vara rädd varje gång man flyger den. Min far köpte sig en Mavic pro och jag rekommenderar er alla att köpa den istället då det trots allt bara skiljer cirka 2000 kronor när man ändå måste köpa till en kontroll till Sparken.

  Kort och gott, Sparken är katastrofdålig.
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Mycket bra
  2 år sedan
  Bra lätt att använda drönare Jag rekommenderar det till alla nybörjare och de som inte har en förmögenhet att investera i en bra drone värde det till stor del faller kort jämfört med ett proffs men gee Mavic är fortfarande en mycket bra drone tillgänglig för alla är helt enkelt bäst i denna budget fortfarande saknar fjärrkontrollen som är större