Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Ryobi R18PS-0 (Utan Batteri)

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Ryobi Slipmaskiner (14)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (5.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Usel
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Tio stjärnor tills efter andra användningen då den brann upp några minuter efter användning. Kommer aldrig lämna något verktyg med batteriet i efter användning igen. Kommer lämna tillbaka och kräva ersättning för maskinen och batteriet den dödade. Livsfarlig. Tur vi inte hunnit lämna huset.

  Har flertalet produkter från ryobi och kvalitén är tyvärr inte den bästa, håller inte lika länge som dyrare maskiner, vilket över tid blir dyrare än att köpa "premium" direkt. Samtidigt är det smidigt med samma batteri till de flesta maskiner, men de har andra tillverkare med.

  Då min ger/kap från ryobi också givit upp efter inte allt för lång tid och att denna brann upp, kommer jag tyvärr att byta märke.
 • Utmärkt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Den är imponerande stark, och har bra batteritid. Smidig att jobba med, den väger inte så mycket. Dock, om man ska avverka mycket material så skulle jag rekommendera deras excenterslip istället.

  Efter att ha använt ett antal timmar så börjar "kardborren" i nosen att bli sliten, men det är eg. inget som märks men kanske blir problem om den blir ännu mer sliten. Kan tänka mig att de flesta slipmusar har detta problem.

  Man märker en viss skillnad i styrka mellan 1,5Ah och 5.0Ah batterier, men det är mest när batteriet är urladdat.