Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Jabra Evolve 75 MS

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Jabra Hörlurar (205)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.80)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  10 mån sedan
  Använder dessa dagligen. Bra ljud!
 • Perfekt
  10 mån sedan
  Har haft lurarna i ca 1.5 år nu. Används dagligen i jobbet. Sen Covid 19 även privat..
  Kristallklart ljud. Har kollegor som har likadana lurar och mikrofonen är verkligen perfekt. Även om någon sitter på motorvägen i 120.

  Funkar även ok att lyssna musik med även fast det inte är den primära målgruppen. Behaglig bas och diskant.

  Batteriet håller lite mer än en arbetsdag fortfarande. Så det kan man inte klaga på heller.

  Löjligt stabila är dom också..

  Är faktiskt riktigt nöjd. Står lite oförstående kring några andra omdömen här.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Haft dem i någon månad,
  Bra battritid blåtanden ligger mot både dator o mobil, växlar i stort sömlöst mellan dem utan att jag behöver hålla på o dona.
  Brusreduseringen ok, micken e grym, jobbar ibland i stökiga miljöer och dem jag talar med märker inte av ljudet.
 • Knappt godkänd
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Inte toppen.

  - Brusreduceringen (ANC) är snudd på obefintlig. Efter att ha uppdaterat fw så blir ANC något bättre, men inte i närheten av Apples lurar och deras ANC.
  - Programvaran för att uppdatera lurarnas fw är buggigt. Det kraschar titt som tätt. Döper man om lurarna så slutar parningen till USB-dongeln att funka. Måste nollställa lurarna helt för att få det att funka igen. Mycket irriterande.
  - Knappen för höra runtom stänger av ljudet helt. Vad är syftet med det? Isåfall vore det ju bara att ta av sig lurarna. Hade varit bättre om den sänkte till 20% och tog bort ANC istället.
  - Knapparna är små och plastiga. Inga texter/ikoner som beskriver knapparna. Ingen kvalitet tyvärr.
  - Priset. Asså, 2,3 kkr för ett par lurar som är av denna kvalle. Kom igen. Det ekar låg kvalité och plats. Sorry, men sant. Det saknas lite kärlek.
  - Lurarna sitter inte helt skönt. De sitter löst och är rätt stora. Storleken hade varit ok om de täckte öronen, men det gör de ej. Nu känns det som ett par lössittande öronmuffar typ.
  - Det som skiljer UC och MS-modellerna åt är bara svara-/lägga på-knapparna (de motsvarar olika tangenter beroende på om UC eller MS). MS ska vara anpassad för Skype, men knapparna funkar inte för Skype privat hurusom. Och man kan ej växla mellan UC/MS i inställningarna. Tämligen värdelöst. Låt oss själva säga vilka tangenter knapparna ska motsvara istället?
  - Manualen är hemsk. Bilderna är felvända (höger lur på vänster sida) och stinker 80-tal. Asså, skippa den bara. Snälla.
  - Lurarna är sedan 2016/2017. Asså, de börjar bli gamla. Och Jabras senaste lurar: Evolve 80 är inte ens trådlösa (nej, jag skojar ej - de har gamla 3,5mm-kontakten). Ja, lurarna är gamla och inte mycket har hänt. Lamt/slött bara, särskilt med tanke på priset.
  - Man måste vika mikrofonen på ett speciellt sätt (mitt mellan nere och uppe) för att få ner lurarna i väskan. Inte helt genomtänkt.

  + Det är ändå rätt ok ljud. Inte perfekt. Fortfarande sämre än Apples. Menmen, ett litet plus iaf.
  + Det funkar out of the box. Ja, här är Jabras starka sida. Bara plugga in och köra. Inga saker som ska installeras på datorn osv (såvida man ej vill justera inställningarna på lurarna). Man kan använda lurarna på jobbdatorn och kunddatorn utan att behöva installera något. Det funkar liksom bara och skonar en från massa frustration och utbrott. Sjukt bra. Det drar upp betyget från 0 stjärnor till 2. Bra där Jabra!
 • Dålig
  1 år sedan
  Bluetooth kopplingen är riktigt dålig. Ljudet blir väldigt digitalt och klipper.
  Går inte att uppdatera via deras mjukvara på alla datorer, krashar.
  Supporten ber mig att använda en annan dator inte lösa problemet.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Behövde nya lurar på jobbet(öppet kontorslandskap) då jag tar samtal via Skype och mobilen växelvis.
  Är personligen väldigt nöjd med ljudet i alla möjliga olika genre. Skön bas.

  För min del så har de bra batteritid och fungerar med sladden i då man glömt ladda på några dygn.
  Tycker funktionerna med ANC(Active Noice Cancelling), medhörning , "Busylight" och ställbar "Suidetone", fungerar riktigt bra.

  Har haft en mängd olika headset till datorn under mina år men har äntligen hittat ett par "over-ear" som för mig fungerar riktigt bra till att lyssna på musik och ta samtal med(mot parten upplever inget bakgrundsljud och hör klart och tydligt vad jag säger).
 • Dålig
  2 år sedan
  Rätt så dåliga med tanke på priset. Dessutom sitter de för löst på huvudet. Finns bättre hörlurar för biliigare peng.
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Instämmer med Moriartys tidigare omdöme, överlag positivt omdöme.

  + Ljudkvalitet god och efter lite inställningar i equalizern i Spotify så hittar dessa rätt. Inte premiumljud men bra! Mic:en har jag ännu inte fått negativ respons från kunder om.

  ++ Bluetoothen fungerar ypperligt, kopplar upp på max 1 sekund i 90% av fallen. Extra plus för att kunna ha BÅDE datorn och mobilen uppkopplade via BT samtidigt, och växla sömlöst när det ringer i jobbdatorn.

  - lite svag noise cancelling-effekt som jag föredrar avstängd, men kanske är min subjektiva upplevelse som blir negativ här.
 • Mycket bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Andra NC-lurarna. De första var Philips enklare (SHB9850NC). Återigen inte några premiumlurar men med SHB9850NC's dåliga mic valde jag lurar som har bom för micen, då jag inte enbart använder för att lyssna på musik utan samtala med.

  Gillar Jabralurarna mer. Rätt sköna, för att vara on-ear, helt juste NC (även om SHB9850NC's var snäppet bättre inbillar jag mig), men micen som är infällbar gör det till ett riktigt headset och inte bara lurar med mic. Dessutom är headsetet diskret med micen infälld, man går inte och ser ut som en vilsen tekniker mer än nödvändigt :)

  Över lag mycket bra ljud i samtal och musik, för den prisnivån de ligger på. Smidigt att ha både koppling till dator och telefon, men jag hade gärna haft stöd för två telefoner och en dator, eller totalt 3 enheter. Men två räcker långt och funkar bra. Fysiska knappar på luren med och inga touch, bra!

  Som sagt, det här är inga musiklurar, inte enbart. Det är ett headset men duger utmärkt för att sitta och lyssna musik i öppet kontorslandskap och på resande fot, och levererar som hedset med. Är du som jag en kontorsråtta med pendling och behöver en kombination kan jag rekommendera dessa.

  Extra plus för bra bärväska som faktiskt skyddar (hårt skal) och lång laddsladd av god kvalitet.