Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Behringer DeepMind 12

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Behringer Synthar (17)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (5.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mycket bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Den är stadigt byggd och har ett skönt tangent med distinkt respons. Man kan skruva fram avanserade drones med massor av rörelse i ljudet om man vill, men funkar också bra till pads och basar. Varmare i soundet än till exempel Dave Smiths P08. Effektenheten med 4 samtidiga effekter är riktigt bra, många presets lider dock av att de dränkts med effekter. Med tanke på priset får man riktigt mycket för pengarna.
 • Dålig
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Kan ej rekommendera denna synth. Först och främst så är det rent allmänt ett kasst bygge, inuti likväl som utanpå. Det märks att Midas i England samt Behringer aldrig gjort en synth förut. När man behöver sätta in två (2) fläktar i en synth så ska den tillbaka till ritbordet, inte ut på ett produktionsband i China.

  Det sitter en mindre vinande fläkt på baksidan, samt en större fläkt inuti synthen. Man kan justera hastighet, kan även stänga av dom helt. Men, dom sitter där av en anledning (kassa och instabila analoga filter, m.m).

  Hur är ljudet? Synthen i sig är en ganska svag historia. Oscillator delen är så basic som det kan bli, du har alltså väldigt begränsat "grundljud" att starta dina skapelser med. Sågtand och square vågform, 2 OSCs, ingen form av t.ex crossmod, ringmod och liknande, kan inte ens ändra volym på de 2 oscillatorer som finns. Jag har ägt en Juno 106 ska sägas, vilket är synthen som inspirerade till denna synthen tydligen. Detta är dock en synth som marknadsför som så mycket mer.

  Filter. Låter ok, men glöm att alla 12 håller god ton, oavsett kalibreringar. Resonans går overboard, totalt onödigt. Amp delen fjärtar sönder sig oerhört lätt, riktigt dåligt.

  Modulering. Ja du kan modulera det mesta hit och dit, här ligger den ena styrkan. Du har en mod matrix med 8 platser, utöver de mer typiska som redan finns på plats utöver matrixen.

  Effekter. Den andra styrkan. Eller svag punkt beroende på hur man ser på saken. Reverbs, delays, chorus och dist effekter finns där, och allt låter bra med bra effekter helt enkelt. Att synthen är analog blir ointressant när allt är dränkt i effekter. Du har även flanger, phaser osv.

  För mig är det hela, och låter som, en AU/VST synth i en låda. Visserligen med instabila filter osv. Inget fel med digitala synthar, men glöm ej att det sitter 2 fläktar i denna, synthen är byggd hafsigt, slafsigt och billigt. Mjukvaran är grymt buggig. Den spottar ur sig höga sound burst titt som tätt, hänger sig, både effect-algorithmer och analoga komponenter kan få spel, och om det vill sig illa pajja någons hörsel.