Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

WD Red WD100EFAX 256MB 10TB

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla WD Interna hårddiskar (245)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.11)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Utmärkt
  1 månad sedan
  Köpte två såna här 2019-04-26 och har inte haft några problem alls med dom än (håller tummarna). Diskarna är väldigt tysta och håller sig svala i hotswap-bays i ett serverchassi.
 • Mycket bra
  6 mån sedan
  Uppdaterat: 6 mån sedan
  @Fjodor2000 Däremot har jag hört att WD My Book Duo 20TB alltid innehåller 2st WD RED 10TB.

  Jag köpte denna direkt av WD när dom hade nedsatt pris + 20% rabatt med student rabattkod. Blev en riktigt bra deal och båda enheterna var riktig WD RED.
 • Mycket bra
  11 mån sedan
  Uppdaterat: 11 mån sedan
  @Efterfrågare: Om jag förstår saken är det inte säkert att man får en WD Red HDD om man köper en WD My Book. Det varierar vilken HDD variant som WD My Book innehåller. Kan vara WD Red, men också WD White eller annan variant. För övrigt, WD White är eventuellt en WD Red fast med annan etikett. Googla lite så får ni se.

  Med detta sagt: Oavsett vilken HDD-variant man får i sin WD My Book, så kan det trots allt vara en bra deal att köpa en sådan och ta ut HDD:n och använda den som en intern HDD:n, då priset konstigt nog är mycket lägre än att köpa motsvarande interna HDD separat. Det borde vara tvärtom, då WD My Book i praktiken är en intern HDD + USB- kontroll-logik!
 • Mycket bra
  11 mån sedan
  Vänlig påminnelse att ni kan köpa den här hårddisken för över 800kr billigare genom att köpa en WD my book 10TB och plocka ut hårddisken. Dock lär du inte ha garantin på tre år med den metoden (såvida du inte är väldigt försiktig när du demonterar/monterar) men det kanske det är värt för att spara ~25% då hårddisken inte har 25% risk att krascha de första tre åren.
 • Bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Varning, vissa upplever missljud. WD har också bekräftat att 8TB & 10TB låter mer. Dock lite bättre prestanda.
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  2 i spegel i Synology NAS. Uppgraderade från WD 4 TB ("röda") . Enda anmärkningen: de är mer "ljudliga" vid läsningar ...
 • Perfekt
  1 år sedan
  Mycket stabil disk. Kört den nästan 24/7 i 6 månader. Sval och relativt tyst. Ett bra rack i chassit dämpar de sista ljuden.
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Väldigt mycket utrymme för pengarna, blir ungefär 9 TB kvar när man har formaterat hårddisken. Känns stabil och pålitlig efter 1 månad, upplever dock att den låter lite mer än 6 TB hårddisken.
  Rekommenderas!