Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

The Crew 2 (PS4)

 Lägg i lista  Jämför
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.20)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Usel
  4 mån sedan
  Det står PEGI12 på framsidan. Men spelet funkar endast online och online får det man inte spela för Sony på PlayStation förrän man är 13.
  Tämligen vilseledande (och fånigt av Sony att inte låta föräldrar bestämma över sina barn).
 • Perfekt
  10 mån sedan
  Riktigt bra spel, köpte det på rea i playstation store
 • Mycket bra
  12 mån sedan
  Uppdaterat: 11 mån sedan
  Underhållande spel. Köpte Gold Edition för 415kr
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Bra
  11 mån sedan
  Efter några år från franchisens apologist (i alla avseenden) försöker Ubisoft igen: med Crew 2 försöker igen att locka till sig en inte för smal nisch av fans, de som älskar höghastighets sportsimuleringar på konsoler och PC. Bland de många tävlingsspel som nu masserar videogamesmarknaden, försöker The Crew 2 erbjuda något suspenderat mellan det gamla och det nya, starkt med nya mekaniker, nya fordon och framför allt en starkt öppen världsstruktur.

  Tillbaka till ett välkänt sammanhang till spelarna i den första The Crew: USA: s, med sitt stämningsfulla landskap och 48 stater redo att erbjuda kretsar som kan döda med rätt kompromiss mellan teknik och hastighet. Saknar ett historia läge som värderar namnet, men plottet är uppdelat i fyra huvudaxlar, vilka är dedikerade till en specifik disciplin inom titeln: nämligen street racing, freestyle, offroad och pro racing. Var inte rädd för de högljudande namnen, vid de rätta bilens hjul kan även de svåraste utmaningarna eller mer avlägsen från möjligheterna till icke-professionella vara helt hanterbara.

  Den sociala mekaniken år 2018 är allt, och därför är målet för The Crew 2 inte så mycket och alltid att komma först i ett visst spår, och rammen med eliminering av motståndarna försvinner också: det är allt viktigare att få nya följare som ger show med hopp, snurrar, snurra och drifter. Mer följare betyder fler spår, mer spårade en kontinuerlig expansion av Ubisoft-titeln; deras uppköp är proportionell mot slutförandet av de olika målen för anbuden.

  Andra poäng till förmån för den nya The Crew 2 som säkert förtjänar att nämnas är en mycket stor (och öppen världskarta), scenarios mer varierade och fulla av detaljer (förutsatt att du reser med så hög hastighet du kan märka dem) och också det belopp som krävs för ta vissa åtgärder: tror att för att komma från en kust till den andra i USA kommer det också att behöva 40 riktiga minuter! Lyckligtvis har Ubisoft sett passformen att inkludera snabba resor. Bland de mest uppenbara bristerna i en titel är allt mer än diskret, men det är nödvändigt att påpeka avsaknaden av fysiska skador i kollisioner, vilket också resulterar i fullständig avsaknad av visuell konsekvens. Är det möjligt att krascha i ett bergsland utan att märka något? I Crew 2 verkar det så. Hitta hela recensionen på tuttoteK: https://www.tuttotek.it/videogiochi/recensioni-videogiochi/the-crew-2-recensione