Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Far Cry 5 (PS4)

 Lägg i lista  Jämför
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.86)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Utmärkt

  Gillat omdöme
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Far Cry 5 är ett bättre spel än Far Cry 4 och det märks då det har förbättrats några behövliga områden som ingen mini karta och borttagning av torn, för att göra det friskt och roligt från ett gränssnittsperpektiv.
  Ubisoft har skapat ett underbar spel med övertygande historia och fantastiskt miljö. Jag tycker att Ubisoft är en av de få AAA-spelskaparna som ger dig mycket innehåll i deras open world spel så att du inte känner dig lurad (tittar på dig Activision & EA). Tillägget att kunna spela co-op är grymt! Nu får jag dela spelet med en vän hela vägen genom berättelsen och det lägger till uppspelningsvärde när du hjälper en kompis med uppdrag du redan har gjort.

  Jag rekommenderar starkt detta spel! Köp! Köp! Köp!
 • Alla omdömen

 • Ganska bra
  1 månad sedan
  Är väl ett rätt ”okej” spel! Föredrar far cry 3-4. Har sina roliga stunder, finns gott om vapen, baser och fordon. Men karaktärerna är tråkiga, storyn är inte alls lika bra som ”far cry 3”, fienderna laggar en hel del.
 • Acceptabel
  2 mån sedan
  Buggigt och intelligensen hos fiende samt minne av händelser i miljön är riktigt dålig!
 • Dålig
  6 mån sedan
  Spelar du inte Co-op så vägrar mongo boten att hoppa in i ens fordon. Han kan inte köra bil osv..

  Helt värdelöst spel utan Co-op med en vän som har en hjärna.
 • Bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 11 mån sedan
  Har du spelat Far Cry innan så vet du vad du får! Här får du slåss mot en sekt som tagit över ett större område och måste samarbeta med de lokala personer som vägrar göra som sekten vill.

  En nyhet är att du kan ha med dig djur eller människor (finns några olika att välja på när de är upplåsta) som hjälper dig på dina uppdrag, varför inte en hund som hjälper dig att hitta/ märka ut fiender eller anfalla fiender om du så önskar, eller någon som flyger flygplan och hjälper dig från luften medans du är på marken. Senare i spelet kan du tom ha två stycken medhjälpare med dig! Detta fungerar mycket bra och tillför spelet lite extra taktiska element beroende på vilka du tar hjälp av, du kan givetvis även spela helt själv om du vill det.

  Som vanligt med Far Cry finns det mängder med vapen och fordon att hitta/ köpa. Vill du anfalla tyst är pilbågen och varför inte några kastknivar ett bra alternativ, bryr du dig däremot inte om att du hörs så finns betydligt tyngre vapen och fordon att ta hjälp av som lastbilar, flygplan, bazooka mm.

  Det som dessvärre drar ner betyget är dessa enormt tråkiga drömvärldar som alltid (dessvärre) ska vara med i Far Cry samt att två av spelets bossar har något av de tråkigaste slutfighter du kan tänka dig (många år sedan jag upplevde bossfighter så totalt värdelösa)

  Spelet är snyggt grafiskt, riktigt snyggt faktiskt om du spelar på Ps4 PRO med 4K tv och HDR (**Läs mer om HDR längst ner), annars missar du tyvärr en hel del av ögongodiset detta spel har! Spelet flyter på bra och även i större strider hackar aldrig bilden vilket är bra!

  //Spelat på Ps4 Pro/ 60 tum 4K HDR Tv

  **Vad innebär HDR och varför är det så bra?

  Den enkla förklaringen är "bättre pixlar istället för fler pixlar" där HDR erbjuder ett utökat kontrastomfång med mycket bättre detaljrikedom i mörka/ljusa scener samt en förbättrad färghantering med mer nyanser och djup i bilden. Tanken är helt enkelt att göra bilden mer realistisk och återskapa hur vi människor ser i verkligheten där tex en bländade sol ska ge samma effekt som när vi tittar ut genom fönstret.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Mycket roligare än dom andra spelen i serien. snyggt och välgjort spel med bra och spännande story. Går att spela i co-op
 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Mycket snyggt spel och riktigt coolt att spela i co-op
 • Ganska bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Oj vad förvånad jag blev av att Far cry 5 är så mycket sämre än dom tidigare.
  Visst grafiken är snyggare, men NPC:rna är dumma, miljön är oförstörbar och buggig (konstigt att miljön kändes och var mer levande i dom tidigare spelen, finns youtube klipp som demonstrerar det) och storyn känns lite oviktig i att man inte förstår varför man måste utföra allt solo, varför inte bara kalla på förstärkning? Är ju inte direkt så att man är på en ö mitt ute i ingenstans.

  Har lite svårt att motivera mig själv att spela ut spelet, vilket jag aldrig haft med dom tidigare Far Cry spelen.
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  👍🏼
 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Riktigt bra! Känsla, grafik, miljöer är i toppklass och klart bättre än tidigare Far Cry. Riktigt kul att spela storyn i co-op med en polare.
 • Usel
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  helt värdelös spel. lägg inte tid på det. 4 var mycke bättre
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Mycket bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  De som letar efter konsoler och datorer har en rolig, omedelbar, snabb och skrynklig skytte som omedelbart vet vart man ska leta: i riktning mot Ubisoft och Far Cry 5 varumärket självklart. Ja, det har varit länge sedan den första Far Cry, men det franska företaget har tagit vederbörlig hänsyn till franchisen, och försöker varje gång förbättra enskilda aspekter utan att formeln vid basen blir äldre och visar sig vara för repetitiv.

  Vi kan ta bort vårt samvete eftersom Far Cry 5 fortfarande lyckas avslöja sig inte bara ett anmärkningsvärt och roligt spel, men framför allt friskt. Kall först och främst för en ny och fascinerande miljö, som speciellt på PlayStation 4 Pro och PC ger det bästa av sig från teknisk synvinkel: det är Montana, eller åtminstone sin skogsiga och skumma del som förloras i USA. Här händer något väldigt konstigt, där vi måste undersöka vårt alter ego (strikt ur ett förstaperspektivperspektiv): en nyfiken (och farlig) grupp av religiösa, som faktiskt bara är våldsamma psykopater, utökar sitt inflytande tar kontroll över hela territoriet.

  Fadern har delat Montana-området i tre olika inflytelser, som varje kontrolleras av en familjemedlem: Gissa vem som kommer att röra alla de tre cheferna i tjänst och sedan slåss direkt med Il Fadern? Far Cry 5 är i grund och botten här: en gigantisk, stor öppen värld full av fordon, sekundära och huvudsakliga uppdrag, saker att se och göra, föremål att interagera med och hemligheter att upptäcka; en mull kött på elden som knappast kommer att misslyckas med att kräva minst 20 timmars lek, till och med helt enkelt dedikera dig till huvudberättelsen.

  Genom att få två olika kategorier av erfarenheter och kompetenspunkter kommer vi att kunna förbättra vår Färdighetsträd, förvärva unika förmågor som att andas längre i vattnet, öka vår hälsa och kunna ta upp tre vapen samtidigt med oss. men också att sabotera fordon, att sätta fällor, bli dödliga och tysta under faser av erövring av kultens utposter. Det finns också ett online-läge som heter Far Cry Arcade, för att Ubisoft inte vill sakna någonting ... men det är också den verkliga och enda bristen på produktion, alltför ytlig, frivolös och saknar verkliga mål som är värda att notera, förutom frisläppandet av några ytterligare prestationer.

  Länk till hela recensionen på tuttotek.it: https://www.tuttotek.it/videogiochi/recensioni-videogiochi/far-cry-5-recensione