Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Far Cry 5 (Xbox One)

 Lägg i lista  Jämför
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mycket bra
  10 mån sedan
  Fantastiskt välgjort och riktigt gripande känsla överlag i spelet. Rekommenderas starkt.

  Något kort story kanske...
 • Bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 11 mån sedan
  Har du spelat Far Cry innan så vet du vad du får! Här får du slåss mot en sekt som tagit över ett större område och måste samarbeta med de lokala personer som vägrar göra som sekten vill.

  En nyhet är att du kan ha med dig djur eller människor (finns några olika att välja på när de är upplåsta) som hjälper dig på dina uppdrag, varför inte en hund som hjälper dig att hitta/ märka ut fiender eller anfalla fiender om du så önskar, eller någon som flyger flygplan och hjälper dig från luften medans du är på marken. Senare i spelet kan du tom ha två stycken medhjälpare med dig! Detta fungerar mycket bra och tillför spelet lite extra taktiska element beroende på vilka du tar hjälp av, du kan givetvis även spela helt själv om du vill det.

  Som vanligt med Far Cry finns det mängder med vapen och fordon att hitta/ köpa. Vill du anfalla tyst är pilbågen och varför inte några kastknivar ett bra alternativ, bryr du dig däremot inte om att du hörs så finns betydligt tyngre vapen och fordon att ta hjälp av som lastbilar, flygplan, bazooka mm.

  Det som dessvärre drar ner betyget är dessa enormt tråkiga drömvärldar som alltid (dessvärre) ska vara med i Far Cry samt att två av spelets bossar har något av de tråkigaste slutfighter du kan tänka dig (många år sedan jag upplevde bossfighter så totalt värdelösa)

  Spelet är snyggt grafiskt, riktigt snyggt faktiskt om du spelar på Ps4 PRO med 4K tv och HDR (**Läs mer om HDR längst ner), annars missar du tyvärr en hel del av ögongodiset detta spel har! Spelet flyter på bra och även i större strider hackar aldrig bilden vilket är bra!

  //Spelat på Ps4 Pro/ 60 tum 4K HDR Tv

  **Vad innebär HDR och varför är det så bra?

  Den enkla förklaringen är "bättre pixlar istället för fler pixlar" där HDR erbjuder ett utökat kontrastomfång med mycket bättre detaljrikedom i mörka/ljusa scener samt en förbättrad färghantering med mer nyanser och djup i bilden. Tanken är helt enkelt att göra bilden mer realistisk och återskapa hur vi människor ser i verkligheten där tex en bländade sol ska ge samma effekt som när vi tittar ut genom fönstret.
 • Acceptabel
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Spelet är bra, speciellt eftersom det är ett single player spel i grunden. Har spelat i många timmar och har mycket kvar att avverka. Men det är bara 30fps så man blir nästan lite snurrig när man panorerar lite snabbt. Annars är ju upplösningen magisk om man har 4K/hdr utrustning. Men det spelar ju ingen roll om man inte klarar av den ”motion blur” som uppstår när man rör sig snabbt.

  Hoppas verkligen att detta kommer åtgärdas i nån fix. Kan inte riktigt rekommendera detta spel för vad det kostar just nu. Det är stor stor skillnad i flytet med tex call of duty, world war 2. Fattar inte varför ubisoft gjorde far cry 5 i 30fps?
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Mycket beroendeframkallande