Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Gigabyte GeForce GT 1030 LP HDMI 2GB

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Gigabyte Grafikkort (PCI Express) (145)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.86)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  8 mån sedan
  Blev förvånad av prestandan, funkar ju att spela med till och med! Har ett par av dessa i dotterns ”kompisdatorer”, några gamla Dell kontorsdatorer, 3ghz dual core.

  Stor skillnad mot gtx1050 förstås, hittar man ett sånt för inte så många hundra till så rekommenderar jag ett sånt, eller kanske ett beg. 1060, då det är också ett markant steg upp.

  Men dessa gpu’s är nog mest till htpc och dyl.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Oerhört prisvärt stabilt svalt och smidigt kort med oslagbart lågt effektuttag på ca 30w. Medföljer lowprofileskena samt vanlig. Ger 160-200fps i csgo i Fullhd.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Lirar Overwatch med Epic-inställningar i 1080p på 50-60fps med en OEM-dator (i3 processor). GPU ligger stadigt på 73 grader och fläkten hörs bara svagt vid spelande, annars knäpptyst.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Sitter i min htpc, klarar 4K60Hz blu-ray på 60GB utan problem.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Satte detta i en HP-dator. Den låga effektförbrukningen (~30W) gör att vilket skräpigt OEM-nätagg som helst klarar av att driva det. Spelar äldre spel i FHD och maxinställningar, nyare spel på lägre inställningar. Dessutom väldigt billigt, samma prisklass som 730 men mycket bättre prestanda. Rekommenderas varmt om du behöver ett strömsnålt kort till en befintlig dator, vill spela äldre spel för en billig peng eller bygger en multimediadator.
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Bra
  1 år sedan
  Detta är ett bra E Sports-kort som överklockar minnet runt (6000mhz lager) 7000mhz ger det cirka 10% mer prestanda, så det ger respektfull FPS. Perfekt för en billig HP eller Dell SFF PC.

  Endast negativt är priset det borde verkligen vara under 100 dollar.