Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Philips OneBlade QP2530/30

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Philips Hårklippare & hårtrimmers (109)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.76)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Usel
  3 mån sedan
  Måttlig funktion. Rakning ger aldrig slät hud. Litet blad fungerar inte till annat än rakning i ansiktet.

  FULLSTÄNDIGT ORIMLIGT PRIS PÅ EXTRABLAD!

  För 45 kronor mer får man en helt ny maskin med två blad istället för bara två blad...

  Ska fungera i 7-8 månader. Efter två var båda slut.

  När extrabladen är slut ska hammaren fram och förpassa denna produkt till elektronikskrot.

  HUTLÖST!
 • Mycket bra
  11 mån sedan
  Uppdaterat: 3 mån sedan
  Den är lite enklare trimmer och fungerar som en trimmer, kan inte ersätta rakapparat. Förpackningen innehåller 2 st rakblad så det är billigare att köpa hela apparaten på 299-399kr än att köpa en separat rakblad på 189-199kr.
 • Perfekt
  7 mån sedan
  Uppdaterat: 7 mån sedan
  Fantastisk! Det är min sammanfattning.

  Köpte den billigt och jag förstår inte hur jag levde utan den. Underhåll av skägg har aldrig varit smidigare. Jag är en hårig kille med ett ganska grovt växande skägg. Den här halverade tiden det tog med min gamla maskin. 10-15 minuter i duschen och jag är klar. Bladen är dyra men det är inte direkt engångsblad så det är värt kostnaden. Håller länge på en laddning också.
 • Utmärkt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 10 mån sedan
  Köptes på Elgiganten för 399 riksdaler. Har inte använt så mycket så kommer återkomma till detta betyg med uppdateringar.

  För det lilla jag hunnit använda den kan jag bara ge positiva kommentarer, men som påpekats kan det ta längre tid då man får dra mer än en-två gånger för att få det helt slätt. (Men det brukar jag göra med vanliga rakblad med så personligen går det nog faktiskt snabbare)

  Har en skäggväxt som drar sig åt lite olika håll men det klarade apparaten utan problem trots rekommendation att köra mothårs.

  Väldigt prisvärd, särskilt om bladet verkligen håller vad den lovar med en livstid på ca 4 månader.

  Uppdatering 2020/04/19:
  Än lever den och fungerar minst lika bra som när jag köpte den! Har på senare tiden dragit mig från att raka mig, men några fel på apparaten är det inte!
 • Bra
  2 år sedan
  Använt apparaten i ca 1,5månad. Jag tycker den är mycket bra hon som timmer för kortare längder på skägg. Man skall inte tro att den ersätter en rakapparat/rakhyvel enlig min mening. Den trimmar kort, men det blir lite stubb kvar. Den är skonsam mot huden och den har bara vid något enstaka tillfälle irriterat huden något.

  Själv har jag 4-5mm långt medelgrovt skägg, men rakar rent på halsen. Med denna apparat kan jag på resa både trimma skägget och raka kort på halsen så länge jag inte kräver perfektion. Hemma kommer jag fortsätta raka rent med en vanlig rakapparat eller hyvel. Om man inte rakat sig under en tid är den perfekt att snabbt trimma ner, då min rakapparat inte klarar för långa strån.

  Jag kan rekommendera denna produkten så länge man är medveten om dess begränsningar att ersätta en traditionell rakapparat/hyvel.

  Bör även förtydligas att det finns två versioner som är snarlika, men där denna har ett bättre batteri.
 • Knappt godkänd
  2 år sedan
  Mitt omdöme gäller Oneblade som ersättare för vanlig hyvel. Om den är bra för att trimma skägget med kan jag inte uttala mig om. Som ersättare för hyvel är den inget seriöst alternativ. Nyrakad med Oneblade är ungefär som en och en halv dag efter rakning med hyvel. Funkar kanske som konfirmationspresent till en fjortonåring som behöver få bort något fjun ibland. Den har en fördel dock, man skär sig aldrig (av förklarliga skäl eftersom den aldrig är nära huden).
 • Mycket bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Har använt denna i ca 1 månad nu och är jättenöjd! Snabb, snygg och effektiv trimmer. Mycket prisvärd. Jag är nöjd
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Har nu testat OneBlade i några veckor. Måste säga att jag är positivt överraskad. En väldig lätt och smidig apparat som gör den är till för: trimma, styla och raka. Dock kommer den aldrig kunna ersätta en vanlig rakapparat då den inte rakar tillräckligt nära huden. Men å andra sidan så är det kanske därför den är så skonsam mot huden också. Vill man ha en apparat för att trimma ner skägget eller på snabbt och enkelt sätt ordna fram "3-dagars stubb" så får OneBlade full pott. Rekommenderas starkt!
 • Ganska bra
  2 år sedan
  Smidig \"rakapparat\" som håller delvis vad den lovar. Tanken är god och hade varit perfekt om den höll hela vägen ut. Linjerna blir inte så perfekta som det lovas. Instruktionerna var inte heller de bästa men testa man sig fram så var det ändå hyfsat enkelt. Mer precision i rakningen så hade det blivit ett högre betyg.
 • Bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Haft denna en dryg månad nu. Nöjd. rakar nära utan irritation och lite olika settings för tex ta hand om mustachen och andra ställen på kroppen! Har inte tät nog skäggväxt för att kunna göra några snygga kanter någonstans så kan inte direkt avgöra det.

  Viktiga för mig är smidigheten och att det är lätt och snabb att ladda med. Given resekamrat!
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  En riktigt trevlig hårtrimmer. Liten och nätt, vilket gör att man kommer åt riktigt bra. Lätt att få till snygga linjer på skägget. Om bladet håller 4 månader som Philips säger, så är det ett riktigt bra köp.

  Provade även längre söderut på kroppen och med en 1 mm distans blev resultat riktigt bra. Mycket snabbare och lättare än med rakblad.
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Perfekt
  1 år sedan
  Mycket lycklig efter en månad med användning. Mer skonsam mot huden än de plan / maskiner jag har använt tidigare. Fortsätter med den här.
 • Ganska bra
  1 år sedan
  Här i huset var sonen på nästan 13 mer imponerad än jag. Han har inte gungat sina vänner för att skära rakning trots att han grävde den här. Å andra sidan tyckte jag att det gav en inte så smidig rakning som med en rakkniv.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Den här lilla maskinen imponerade mig mycket. Det gav ett bra resultat. Jag tycker att det var lätt att använda med bara en knapp och du kan enkelt justera längden genom att trimma bart / sheer med de huvuden som följer med. Trimming blir lätt som ett spel nu. Det fungerade också bra för rakning, men det är självklart inte så tätt som ett ark.
  Det här är en produkt som jag definitivt rekommenderar till andra.
  Stor storlek att resa med dig också!
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Jag trodde Philips oneblade är en mycket bra rakapparat :-) Jag har testat det och är väldigt nöjd med det. Det skär mycket skägg som en lång jag rakar mycket snabbare än jag gjorde förut, jag har provat några rakhyvelor ANBEFALDA PÅ DEN MÄNSKaste!
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Mycket nöjd med den här. Var skeptisk först, men så snart jag brukade använda det här är det klart en vinnare av rakutrustning jag försökt nå
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Fungerar utmärkt för jämn rakning och är mild mot huden. Erfaren minimal irritation jämfört med vanlig rakhyvel. Godt gummerat grepp på maskinen och lätt att använda. Liten och online och kan enkelt tas på en resa. Kan också användas för att trimma skägget med de medföljande trimkammarna, men jag tycker inte att det var lika bra som andra Philips trimmare.