Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Scandomestic SKS 261-1 A++ (Vit)

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Scandomestic Kylskåp (48)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (3.50)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Dålig
  24 dagar sedan
  Scandomestic SKS 261-1 A++
  En nödlösning, köpte ovanstående kylskåp via tretti.se för 3499:- efter att vårt gamla kylskåp lagt av efter ca 30 års drift. Kontaktade tillverkaren av vårt tidigare kylskåp och frågade efter nytt kylskåp att ersätta det gamla med men de hade gått över från 60 till 70 cm djup vilket gör dem oanvändbara i vårt kompakta u-formade kök tillverkat av Skanska eftersom diskmaskin luckan "krockar" med kyl- och frysskåp om de är djupare än 60 cm. Köket är helt klart idiotiskt och snålt konstruerat av någon arkitekt som bara kan tänka i 60 cm block och inga marginaler samt inte tänkt bo där själv. Efter att ha sökt runt på internet finner jag att Scandomestik kylskåp är det minst dåliga rent mått mässigt men jämfört med vårt gamla kylskåp är det sämre på alla punkter dvs det rymmer betydligt färre matvaror, kvalitén är inte alls i samma klass, glashyllor gör att temperaturen blir extremt ojämnt fördelad, värme från kylskåpet avges via sidor istället för från bakdel vilket gör att det ska vara en luftspalt på båda sidor om kylskåpet vilket inte blir speciellt snyggt. På tretti:s hemsida stod det att det är enkelt att skifta dörren från höger till vänster hängd vilket inte är fallet. Saknas information i tillhörande manual hur detta ska gå till samtidigt som delar saknas för att kunna utföras. Bla är det undre fästet till dörren assymetriskt varför det inte går att använda på vänster sida. Kylskåpsdörren har även en plastutbyggnad på undersidan vilket ger minimal "frigång" mot golv vid öppning av dörr. Detta gör att om du är oförsiktigt lätt kan slå i tårna när kylskåpsdörren öppnas vilket är irrterande liksom att om det är en matta på golvet kommer kylskåpsdörren att ta i den.
  Vid beställning på tretti.se angavs leveranstid 2-5 dagar, efter 3 dagar får jag e-post från en "Delivery Specialist" att de "pausat" min beställning eftersom jag gett instruktioner angående placering av kylskåp på uppfart till huset. Meddelade att jag önskade leverans så snart som möjligt eftersom vi var utan kylskåp. Fick svar efter ytterligare två dagar från en annan "Delivery Specialist" att de hävt "pausningen" och kylskåpet ska lämnas över till Bring varefter det tar ytterligare 7 dager innan leverans sker. Dvs det blev totalt 12 dagars leveranstid, hade jag vetat det från början hade jag köpt kylskåp någon annanstans. Har handlat flera gånger tidigare från tretti.se och då inte haft problem med "Delivery Specialists" och sena leveranser men kommer inte att göra om detta misstag.
  Kylskåpet har förövrigt en liten buckla i dörren vilket inte var en transportskada utan från tillverkning i fabrik då det går att se att buckla uppstått före lackering. Tyvärr måste vårt kök helt byggas om och en vägg rivas för att få plats med nytt kylskåp av någorlunda kvalité som rymmer lika mycket som det gamla och det är extremt irriterande att "tvingas köpa" skräpskåp som detta . När det gäller dagens kyl- och frysskåp har utvecklingen gått mer bakåt än framåt jämfört med betydligt mera högkvalitativa kyl- och frysskåp tillverkade kring 1990.