Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Cylinda Sverigedisken 2R (Vit)

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Cylinda Diskmaskiner (51)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (5.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mycket bra
  1 månad sedan
  Mycket nöjd med denna prisvärda maskin. En nackdel dock är att korgen för besticken är inte så flexibel när de kommer till att flytta runt den som vi hade önskat.
  Annars hade den fått högsta betyg.
 • Dålig
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Valde denna maskin p.g.a. fem års garanti och för att den verkade vettig i butiken, men nu när den ska användas är jag sanslöst besviken! När luckan ska öppnas pressas ovansidan på fingrarna mot den skarpa kanten nedanför handtaget, vilket skapar skärsår och hud skavs av från fingrarna. Utöver detta sitter displayen ovanför handtaget, korkad placering eftersom man normalt pressar där när luckan ska stängas. Detta är en maskin klart konstruerad efter design och inte för användande och handhavande. Det finns ett skäl till att de allra flesta diskmaskiner har en mjukt formad fördjupning just under handtaget på luckan.

  Själva diskandet verkar fungera bra, men att inte kunna öppna luckan utan att hela tiden tänka på hur armen och handen ska riktas för att slippa sårskador drar ner betyget totalt.

  Uppdatering: Slutar funka ibland när de är 40 minuter kvar av programmet, verkar vara glapp i luckan som är orsaken. Glömde nämna att det var massa koda i kanten vid luckan, runnit ifrån de trästycken som maskinen förpackats med.
  Plastglaset fram skärmen har lossnat, eftersom konstruktionen är för mjuk och glaset sitter ovanför handtaget böjs det ut hela tiden när luckan ska öppnas.