Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Amazfit Pace

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Amazfit Pulsklockor & sportklockor (14)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.20)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mycket bra
  1 månad sedan
  Nu när den kostar 900 så är det mycket för pengarna. Förutom det vanliga är GPS och musikspelare inkluderat. Tyvärr verkar den lie buggig och ibland funkar inte allting perfekt men för priset kan jag stå ut med det.
 • Bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Denna klocka går att köpa billigt på nätet nu då modellen börjar bli lite gammal (lansering 2016). Jag fick min för ca 900 kr inkl frakt.

  Klockan är av god byggkvalité, bandet sitter bekvämt på handleden. Armbandet är utbytbart och standardstorlek, så finns väldigt mkt att välja på.
  Utmärkt batteritid om man jämför med andra smarta klockor jag prövat (t.ex Samsung Gear Sport). Jag har t.ex i skrivande stund 43% batteri kvar efter 2½ dags användning, då jag använt både pulsmätare, GPS, telefon notifikationer osv. Skärmen är helt OK, enda jag kan klaga lite på är att svärtan är dålig. Man ser skillnad mot t.ex en klocka med en fin Super AMOLED display, men å andra sidan tar denna klockan igen med sin batteritid. Skärmen är "always on" och justerar sin ljusstyrka automatiskt efter omgivning, man kan också ställa den till en fast ljusstyrka.

  Denna klocka har inga möjligheter till egna appar eller appar från 3:e part, men klockan har ett ganska schysst utbud av grejer från början. Man kan styra musikspelaren på sin telefon alt spela musik direkt från klockan. Det finns kompass, träningslogg, väder, pulsmätare, stopp-ur och allt sånt man förväntar sig. Man kan också välja vilka applikationer i din telefon som kan skicka notifikationer till klockan via Bluetooth.

  Klockan är inte baserad på Android Wear, men kör under huven en vanlig Android. På XDA Developers forum finns custom ROMs man kan ladda ner efter man låst upp sin bootladdare (då fimpar du dock garantin). Där har även vissa lyckats lägga in egna appar, men det kräver mer tekniskt kunnande.

  Uppdatering September 2018: Har nu kört klockan i nästan ett år och är fortsatt nöjd. Den får fortfarande uppdateringar och de har fixat en del småsaker som jag skickat in buggrapporter om, vilket känns kul! Tyvärr verkar de ha tagit bort funktionen "Find my phone" från klockan, en funktion som gör att din telefon piper på begäran när klockan är i närheten. Eller så har de flyttat funktionen till nån obskyr meny som jag inte kan hitta :)
  Armbandet som följde med har gått av, så lite kass kvalité men köpte ett nytt för ca 40 kr i metall som funkar bättre. Upplever att pulsmätaren är lite udda i senast uppdateringen, nån enstaka gång visade den 150 i puls när jag promenerade! Har också märkt att de fyra laddpunkterna på undersidan av klockan där laddstationens stift ansluts regelbundet behöver rengöras från typ hudavlagringar. Lätt gjort med en liten tandpetare men lite störande! Trådlös laddning hade varit bättre här.
  Sänker härmed mitt betyg från 8 till 7 av 10.
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Mycket bra
  1 år sedan
  Perfekt klocka för smart användning. Men utmärkt som digital klocka! Skärmen är alltid på så att du kan se den. 7 dagars batteri med synkronisering och nästan dubbelt så långt utan att sänka sig till telefonen. Mycket cool GPS-funktion inbyggd, mycket bra skärm.

  Bara nackdelen är att det inte visar avståndet du har gått, bara några steg. Saknad steglängd / distansberäkning. Men det fungerar när du väljer specifik aktivitet (kör eller kör, etc.).