Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Samsung Galaxy J3 2017 SM-J330F/DS

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Samsung Mobiltelefoner (217)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.75)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mycket bra
  4 mån sedan
  Jag köpte en j3 och tyckte att den var ganska bra. Ingenting var långsamt men man får ju vad man betalar för så Inget var sjukt snabbt. Men overall så är det en ok
  mobil inte det bästa som finns men värt det.
 • Bra
  11 mån sedan
  Efter att ha haft denna ett år nu så måste jag säga att det är ett av de bättre köp jag gjort. Denna doldis i budgetklassen har fungerat över förväntan, visst saknar den lite som dyrare modeller har men har man inte stora krav eller måste ha NFC tex så kan den rekommenderas. Väldigt bra batteritid, bättre än min S7 jobbtelefon, och det kommer uppdateringar till den så man kan nu få Android 8/Oreo i den.
  Runt 5" är en lagom storlek för en mobil tycker jag, det jag saknat mest är nog en notifieringsLED, och visst är kameran inte lika bra som i en S7 men den tar hyfsat bra foton iallafall. Tycker nog denna telefon är väldigt prisvärd nu när den går att köpa för runt 1500:-
 • Bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Efter några veckors användande så lär jag uttrycka mig hur den är. Min daily driver (S6) råkade jag tappa och displayen dog, en ända gång, riktigt uselt! Men de var väl på tiden då batteri tiden var kass.

  Som en budget telefon erbjuder den riktigt bra batteri tid, vilket är i första hand för mig. Den är skön att hålla i, lite hal men betydligt bättre en s6. Jag valde denna då man fick den gratis i samband med förnyelse av abonnemang.

  Displayen är ok, lite backlit bleeding(ljusblödningar) och definitivt ingen oled, detta är en (LCD), men för att vara LCD är den ljusstark med bra konstrast och färgåtergivning.
  Även med sin upplösning 1280x720 är den skarp, de där med överdriven upplösning är inget jag ännu fattar i en sådan liten display. Något krispigare men en sen? kanske därför batteritiden är bättre på denna? Men som sagt det är en under 2 tusen kronors telefon, så vad hade man för väntat sig.

  Ganska snabb ändå för sitt pris (exynos quadcore) men minnet begränsar så den kan sega ner sig!

  Men som en backup, eller inte så kräsen så är detta ett bra alternativ.

  Bra ljud i högtalaren(öra) och folk hör mig bra!