Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Philips OneBlade QP2520/30

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Philips Hårklippare & hårtrimmers (97)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.17)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mycket bra
  8 dagar sedan
  Fungerar grymt bra. Skönt att slippa använda skum.

  Det ända negativa är att det inte finns någon batteriindikator på maskinen så man vet aldrig när batteriet behöver laddas.
 • Mycket bra
  1 månad sedan
  Uppdaterat: 1 månad sedan
  Trevlig för det den är gjord för. Fungerar inte att klippa hår med, om man inte har mycket tålamod.

  Men perfekt att trimma skägg och raka sig med. Om man inte förväntar sig vara lika slätrakad som med en bra hyvel. Gillar inte babystjärtslätrakad.

  Perfekt för mig. Tycker om den.
 • Knappt godkänd
  6 mån sedan
  Jag har kort helskägg och rakar mig med hyvel varje dag och med trimmer några dagar i veckan. Denna apparat rakar inte lika slätt som en hyvel och trimmar inte lika bra som min andra trimmer (också Philips). Den kan fungera som en ok ersättning på resa, men för regelbunden användning hemma kan jag inte rekommendera den.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Min Philips One Blade rakar ganska bra och den sitter bra i handen, samt är enkel att använda. Eftersom den är liten är den lätt att bära med sig men jag saknar någon form av resepåse. Den rakar bra, men har man tjockt skägg så lämnar den en kort stubb samt att håret fastnar i bladen.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Alla fördelar som man har med en ny rakhyvel som rakar nära huden. Men man slipper rakskum och eventuella ryck i skäggstubben, att bladen blir fulla av hår och att man slipper att sära sig.

  Som plus funkat distanserna att trimma skägget med ypperligt.
  Att trimma klippa håret på huvudet går oxå lysande.
  Batteritiden är riktigt bra och den är liten och smidig att ta med.

  Jag blev grymt imponerad av Oneblade
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Mycket bra rakapparat om man har låtit skägget växa lite för länge. Smidigare än en traditionell trimmer. Närmare klippning än vanligt. Bra precision vid svåra ställen som vid öronen. Jag provade att raka huvudet med den och även det gick hyfsat. Kan behövas mer övning. Mycket nöjd.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Den rakar ganska nära utan att irritera huden men inte som en rakhyvel. Det är bra drag i den, toppen med olika längder att kunna trimma skägget med den. Snygg, enkel, lätthanterlig och skyddet på själva hyveln är klockrent. Man får till ett extra blad.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Väldigt skönt att inte behöva kladda med raklödder. Inget som irriterar, funkar jättebra och blir slätt och fint. Dock inte jättebra att trimma kanter med, den tar dåligt då. Överlag, absolut bästa rakapparat/rakhyvel jag testat. Kan klart rekommendera denna.
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Inte lika nära rakning som jag hade hoppats. Jag får avsluta med rakapparat för att bli helt slät. Men den trimmar 3-5 dagars stubb väldigt snabbt och utan några sår eller utslag så för det ändamålet fungerar den hur bra som helst. Vattentålig och lätt att rengöra.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Det var en riktigt bra rakapparat. Jag här använde bara självaste bladet och det tog nästintill som en rakhyvel. Den också fungera även utmärkt till resten utav kroppen. Jag är mycket nöjd med Philips Oneblade! 
 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Supersmidig lätt att använda. Går aldrig tillbaka till en vanliga trimmer efter testat denna. Bra storlek. Laddningsbara batterier. Har allting med 3-1 funktioner. Ersätter alla mina produkter som jag använder idag. Rekommenderar denna produkt till alla och även väldigt prisvärd.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Fantastisk produkt, skönt grepp och snygg design. Lugn o skön rakning o trimmer med precision som plockar rubbet. Gillar att den även var tystlåten. Grymma blad och enkel att använda. Snabb uppladdning o bra tryck i apparaten. För både våt och torr hud! Tummen upp
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Jag har provat Oneblade och tycker framförallt den gör sitt jobb med några dagars skäggstubb som kan vara svårt med vanlig hyvel. Du behöver inget raklödder och kan raka dig med hög precision. Extra blad och trimningssats medföljer. Tar liten plats vid resan.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Jag hade önskat att den rakade lite närmare. Men det är ju svårt att få lika slätt och nära rakning som med hyvel. Eftersom bladet är lite litet så tar det längre tid än att använda en dedikerad skäggtrimmer. Men annars väldigt smidig och lätt att använda.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Att inte behöva använda raklödder är fantastiskt. Samt att den rakar åt båda hållen. Negativt är att den inte rakar tillräckligt nära huden för att vara som en rakhyvel. Men det är lätt att komma åt på sådana ställen där det brukar vara svårt att raka sig på.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Smidig och bra. Köpte den när Ica hade rabatt för 250 kr. Mycket värt dom pengarna.
 • Acceptabel
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  OneBlade är tänkt, från namn till design och marknadsföring, som "ett blad för allt". Det är mestadels dravel. Jag trimmar normalt skägget med en trimmer och rakar kanterna med en hyvel. Det går utmärkt med bra prylar, undantaget mustaschen som trimmern inte kommer åt så bra. Jag har inte tät eller kraftig skäggväxt och har vanligtvis rakad hals och 5mm stubb i ansiktet.

  Att ha "allt i ett" låter förstås fantastiskt, så jag gav det ett försök. Som rakapparat så är OneBlade i nivå med andra i samma prisklass - den kommer lite närmare, vilket är trevligt, men lyckas inte få med sig allt. Det blir en del "fläckar" med 1-2mm längre stubb kvar här och där och enstaka hårstrån som den vägrar klippa. Dock helt okej resultat med tanke på att den verkar vara betydligt lindrigare än vanliga rakapparater, som ju ofta kan rycka hår eller ge irriterad hy.

  Som skäggtrimmer fungerar OneBlade dugligt, men betydligt sämre än en dedikerad sådan. Delvis beror detta på att man måste köra OneBlade flera gånger på samma område, och delvis beror det på att huvudet är litet, så även om OneBlade hade fungerat bättre hade det tagit betydligt längre tid. Det går, slutresultatet blir likvärdigt, men det är en sämre upplevelse.

  Som stylingtrimmer är den värdelös. Min förhoppning, om än att det var optimistiskt, var att man skulle kunna styla till en hygglig goatee, men det är bara att glömma. Till skillnad från ett klassiskt blad, som skär på en tunn avlång sida, så avverkar OneBlade i en fyrkantig ruta. Det gör att detaljstyling bara är att glömma.

  Som mustachstrimmer är den duglig, men inte bra. Kammen är så pass stor att du inte kommer åt hela mustaschen, trots att själva OneBlade har en idealisk storlek i sig.

  Som rakhyvel är den värdelös. Sjävklart, det är ju inte tanken, säger du kanske, men det är (typ) tanken. Den rakar närmare än en vanlig rakapparat och resultatet är faktiskt ganska nära ett rakblad. Det är också så den marknadsförs. Men det blir väldigt ojämnt och tar mer tid.

  Vi har alltså i slutänden en hygglig rakapparat som inte är särskilt bra eller lämplig till något annat. Nåväl, allt gott? Nej, prestandan är dessutom rejält dålig. Räkna med att använda den 1-2 gånger på en laddning och en ny laddning tar en hel dag. Därtill behöver du byta bladet regelbundet.

  OneBlade är alltså sämre på allt som de andra prylarna kan göra. Men är det inte bra och ett egenvärde i att ha "allt i ett"? Nej, den är inte så pass bra på något av det den gör för att vara en allt-i-ett lösning, vare sig hemma eller på resan. Rakar man sig med rakapparat är man också van vid, och accepterar, den mindre nära rakning som det ger i jämförelse med en rakhyvel. Då kommer man troligen bli mer nöjd med OneBlade än jag var, eftersom det ger en synbart sämre rakning än med blad.

  OneBlade kan jag bara rekommendera till den som har känslig hy och som idag rakar sig med rakapparat. Då tror jag den kommer vara väl uppskattad. För alla andra skulle jag inte rekommendera den, annat än som ett komplement.
 • Knappt godkänd
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  OneBlade recension
  Det påstås att den är säkert och bra så jag tänkte ta den som allt i allo att raka, klippa hår, grooma body lite så man slipper dra alla verktyg med sig. Jag har inte starkt skägg och är halv flintskallig så inte mycket hår heller så det borde funka.
  Den rakar sämre än gilette mach 3, man behöver dra flera gånger (typ 10 istället för 5 som med vanligt rakblad) och resultat blir ändå inte så bra och hud nära om man vill ha det så, tidskrävande med sämre resultat.
  Klippa kort går det med men inte lika fort och bra som med vanlig, också philips, klippmaskin. Mycket mer dragningar behövs för sämre resultat, samma som med rakning.
  Grooma body nära känsliga område rekommenderas inte, den kan skära lite i huden.
  Så den fungerar någorlunda på alla område men inte bäst på någon.
  Med tanke på resultat och pris och att ersättnings huvud kostar 200 är det dålig investering.
  Man kunde göra mycket bättre året 2017.
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Oneblade är en fantastisk produkt. Det absolut bästa är att jag inte längre får röda utslag och irriterad hud. Min pojkvän med grov skäggväxt testade den och lyckades få ett snyggt resultatet, kanterna blev skarpa. Både han och jag upplever att de är lätt att komma åt med och den är ergnomisk i handen. Dessutom är den liten, smidig och lätt att rengöra. Enda eventuella nackdelen är att den låter relativt mycket och att man inte vet när batteriet håller på att ta slut. Summa summarum är den hur som helst toppen!
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Köpte denna igår va lite skeptisk ang denna, men så fel jag hade. Jag har rätt så grovt skägg och haft svårt o raka och trimma med andra märken, dom hugger och irriterar hyn. Och då tog jag One Blade och drog bort allt på under en minut och resultatet blev outstanding mjukt o skönt inget hugg o irritation. Det gick som smör och näst intill som en rakhyvel behöver inget annat nu tackar Philips för detta. Rekomenderar denna starkt ,lätt och hanterbar kan ha den överallt.
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Smidig och hudnära

  En otroligt skön rakapparat. Den kommer väldigt nära huden och kapar hårstråna nära roten. Själva huvudet är väldigt lent och hugger inte till i huden vid rakning. Själva "rakbladet" kunde vart något mindre om man som jag rakar in detaljer kring min läpp.
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Mycket bra att använda i en stressig vardag. Går på ett par minuter att raka sig. Och blir ett jämnt och bra resultat.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Perfekt för känslig hy! Inga fler sönder sliceade ansikten! Hyll hyll!
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Snabbt och bra.
  Ev mindre irritation men man får raka oftare.
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Inga röda prickar, rakar snabbt och enkelt av längre skägg utan minsta smärta som kan uppstå med hyvel. Är ute och reser nu och varken rakapparat eller laddare tar knappt någon plats. Att hålla skägget vältrimmat är hur enkelt som helst och tar ingen tid alls. Rekommenderas varmt!
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Perfekt om man har känslig hy. Och enkelt att få till raka linjer. Rekommenderas starkt
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Det blir nästan som en slätrakning. Apparaten är smidig och lätt, den är vattentät och därmed lätt att rengöra. Enda nackdelen enligt mig är att man inte vet när batteriet tar slut (möjligen att det går att ana) och det går inte att använda den med sladden i.
  Fungerar perfekt för att bibehålla linjer till skägget utan att irritera hud och går även trimma med de medförda kamrarna. Jag är nöjd med min oneblade!
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Har gått igenom ett antal trimmers och denna passar mig som hand i handske.
  Det blir faktiskt också ett helt ok rakningsresultat med denna "trimmer" om man kör med bara bladet och ingen distans. Inget lugg eller sår alls :) Allt-i-ett som är good enough tycker jag.
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Är smidig och lätt att ta med sig.
  Man slipper raklödder vilket är positivt.
  Irriterar inte huden som en rakhyvel,
  men det blir inte heller lika slätrakat.
  En kompromiss som jag anser är helt okej.

  +lätt och smidig
  +vassa knivar

  -för plastig
  -svårt att hålla koll på batterinivån
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Grym. Hade hudproblem innan på halsen. Nu är dessa borta.
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  OneBlade gör jobbet som den ska! Fungerar bra både i duschen och torrt. Irriterar inte huden som en rakhyvel, men blir inte heller lika slätrakat som med rakhyvel.
  Stänger av sig själv lite oväntat ibland så man måste starta om den, annars kanon komplement till när man inte orkar ta fram rakhyveln.
 • Utmärkt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Grym för de med känslig hud, lätt att komma åt med överallt, helt ok batteritid och väldigt liten och smidig. Har inte haft den så länge men det känns som en kpjäs av hög kvalité till ett väldigt bra pris!
 • Mycket bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Bra för känslig hud, tar både längre o kortare hår/skägg. Kanske inget för den som vill vara renrakad vartenda dag, men bra för mig som vill vara det ibland och använder tillsammans med hyvel och trimmer på hår och skäggstubb.
  enda som återstår att se är hur länge bladet funkar bra :)
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Bra alternativ till rakhyvel, skonsam och lätt att använda.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Effektiv rakning, mild mot huden, tyst och lätt att hantera. Rakning blir tillräckligt nära det dagliga utseendet. Mindre nubber än traditionell rakning. Lätt att växla mellan huvuden och laddning snabbt. Ha bra kontroll när du trimmer runt huven.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Bra liten maskin som fungerar utmärkt och det är litet och enkelt och tar på resan. Det är också perfekt viktat och anpassat för hand. Det har fler alternativ för användning med både trimning och jämn rakning, eftersom det fungerar bra. Detta kan verkligen rekommenderas.
 • Bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Mycket bra rakapparat men klippt illa runt halsen och mycket skäggt enstaka avfall. Detta drar ner tyvärr, men om du inte har något emot att tvätta din maskin ofta. En av de absolut bättre maskinerna jag har provat, men får för många skäggbollar
 • Ganska dålig
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  ok att trimma. Var inte nöjd med skäggets form.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Detta för full krukan är oerhört bra och användbar. Mycket bra för någon som inte tolererar rakkräm och äntligen kom det finns en produkt som kakar skägg medan disken på den andra är super glad :)
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Positivt överraskad av denna fräcka sak. Inte ful en rakhyvel men bra. Fungerar bäst för trimning.
  Är mycket nöjd med bladets livstid och laddning. Sammantaget spets topp😊
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  En av de mest bekväma rakhyvlarna jag har använt!

  Efter testning av produkten, även med mycket skägg. Användte jag produkten stegvis från 5 mm, sedan 3 mm, sedan 1 mm och slutligen endast huvudet utan huvud. Jag måste få lov att säga att det första jag kände var att det gick smärtfritt. Jag har använt PhilipShave i över 10 år, men OneBlade har varit den roligaste raka produkten jag har ägt från Philips. Det var inte lugnt eller obehagligt för huden, eller gav mig en röd hals som tyvärr varit hos PhilipShave. Så OneBlade är definitivt den bästa rakhyveln utan tvekan och jag har provat de vanligaste planerna på marknaden. Så denna produkt kan rekommenderas säkert och det är också skonsamt för din hud.
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Trevligt på farten. Det slår inte min (långt dyrare) skägg trimmer, men det är mycket mer praktiskt att resa. En bra blandning av egenskaper.
 • Acceptabel
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Okej
 • Usel
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Rakar inte rakt, lugnar, trimmer illa och löv är små. Tänk inte att det var bra att hålla i .. Rekommendera ingen att använda den!
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  lite dyr, fungerar bra, nära och enkelt rakning
  Ha ett fullt skägg och använd detta på huvudet, få en sylt och ett bra resultat
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  En väldigt kul "på borstmaskinen". Bara minus enligt min åsikt var att det var lite pissat, så man använder lite tid efteråt för att tömma tvätten för stubbar. Men mycket lätt för snabb trimning / anpassning av skägg / skägg.
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Kjempe maskin, positivt överraskad.
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Nöjda med rakning, använd den som en fin trimmer. Skulle det bli rakt, tar det lite tid, men det blir mycket bra. Mycket bekväm att använda.