Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Corsair Gaming Glaive RGB

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Corsair Möss & pekdon (25)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (5.71)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Knappt godkänd
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Bra och skön datormus dock så går tumknapparna lätt sönder. Eftersom jag vann min på en tävling så kan jag ej reklamera och kommer häller inte köpa Corsairs produkter igen.
 • Ganska bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Underbar mus men tyvärr är hållbarheten inte vad den borde vara. Tumknapparna går sönder och hänger sig. Reklamerat en och kommer behöva göra det med den jag har nu också.
 • Ganska bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  En super bra mus som dock har en bugg som jag stör mig på. Jag vet inte om det bara är detta exemplar eller om det är flera som utsatts för detta! Saken är den att musen dubbelklickar ibland? Jag vet inte varför och jag vet inta vad jag ska göra men jag stör mig ganska extremt på det! Annars en riktigt bra mus som sitter perfekt i min hand!
 • Acceptabel
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Den har sina problem ,jag har fått lämna tillbaka mitt första exemplar då den dubbelklickade ibland. Men den sitter väldigt bekvämt och du kan byta tumgreppen. Det är en bra mus men den behöver arbetas på lite mer, känns som de släppte en ofärdig produkt när det kommer till alla buggar den dras med.
 • Knappt godkänd
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  sensorn har problem. den spinner ut om man "flickar" och lyfter musen lite. och man kolla ner i marken eller upp. jätte synd då jag verkligen hoppades att jag hade hittar min mus då jag har stora händer. sidoknapparna sitter lite konstigt till då man måste lyta tummen ganska mycket för att klicka. men knapparna känns super bra och mycket bättre än många andra top mös. fixa dessa saker och top betyg.

  Vissa kanske lyfter musen mindre än mig och kommer då inte märka detta. men som sakt sidoknapparna sitter konstigt till.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Flyter på riktigt bra utan några komplikationer.
  Hade tidigare en Logitech G602 men denna sitter mycket bättre i handen, flyter bättre på musmattan och helt enkelt den mest responsiva musen jag testat genom åren.

  + RGB
  + 16.000 DPI
  + Alla inställningsmöjligheter (RGB, DPI, Kurvor m.m.)
  + 3 tumgrepp att välja på
  + Snygg design
  + Sitter bra i handen (Har rätt stora händer)

  - Lite för kort kabel för min smak