Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Onkyo TX-NR676E

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Onkyo Surroundförstärkare (24)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.80)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Perfekt

  Gillat omdöme
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Riktigt nöjd, slog till när Komplett hade satt ner den till 4.999:- över helgen. Kör den ihop med en LG OLED55B6V och det funkar kanon.

  Den inbyggda ljudkalibreringen som man kör ihop med den medföljande mikrofonen gör sitt jobb riktigt bra nu skall jag bara kosta på mig ett till par högtalare så man kan utnyttja Dolby Atmos fullt ut :)

  För att tydliggöra för er som inte känner till detta så är den inbyggda Airplay och Chromcast funktionen för ljud endast och EJ bild.
 • Mycket bra

  Gillat omdöme
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Lämnar en 7 av 10 tills vidare, då mitt betyg är baserat på första veckans ägande.Mitt intryck är inte endast positivt, även om jag anser att fördelarna överskiner nackdelarna och jag är hittills nöjd med mitt val att köpa just den här.

  + Robust bygge med kvalitativa rattar och knappar
  + Alla features. Otroligt framtidssäker och kompatibel
  + Bra och enkel att ställa in, kalibrera och lära sig
  + Ljudet, som trots min enkla lägenhetsanläggning (3.0) fick en klart mer luftig och klar ljudbild än tidigare med Pioneer VSX-820

  - Built-in Chromecast och Airplay fungerar inte felfritt, ibland uteblir signalen helt trots att den anslutna enheten (t.ex. iPhone X) tycker att streamen är igång så kommer ingen signal. Försöker just nu förstå om detta är ett måndagsex-beteende eller något annat.
  - Tight mellan skruvarna för högtalarsladdarna så det var oväntat pilligt att ansluta dem
  - Färgerna från HDMI Out hade en lite gulgrönaktig tint, så jag fick ställa om färgtonen i TV:n ganska markant mot magenta för att kompensera för detta.
 • Alla omdömen

 • Mycket bra
  1 månad sedan
  Bytte upp mig till denna från TX-NR626 som tyvärr kastade in handduken efter en lång trogen tjänst.

  Ljudmässigt är jag lite besviken då trots att jag kör bi-amp på frontarna nu (Canton GLE) så spelade dom bättre med 626an kopplade på bara en kanal. Har inte justerat ljudet 100% ännu men den här har klart mindre effekt trots att den på pappret ska ha mer. Den är även lättare och vikt/effekt går hand i hand i ljudbranschen. Saknar även kylfläkt så jag är skeptisk till att man kan spela musik väldigt högt en längre stund utan att den överhettas.

  +Något klarare ljud än den gamla
  +Smarta och enkla funktioner
  +Lätt att ställa in
 • Bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 7 mån sedan
  Jag bytte precis upp mig från en TX-SR608, dvs "samma" fast 5-6 generationer äldre. Bytte primärt upp mig för att få 4K-videoväxel.

  Ljudmässigt, så är det ingen större skillnad mot min tidigare förstärkare (dvs: för det priset låter den fantastiskt!), på pappret ska den här ha högre effekt, men samtidigt så är den något kilo lättare... så jag är skeptisk. riktig effekt och vikt brukar hänga ihop!

  Videoväxeln fungerar dock prima. Lika så Spotify Connect och Airplay och Chrome cast (dock endast ljud).

  Så i det stora hela, toppbetyg!

  Uppdatering: jag sänker betyget ett par snäpp. Mina farhågor om den minskade vikten stämde. Den här är betydligt klenare än min gamla. Spelar man högt en längre stund så klipper den av överhettning. Då har jag ändå ganska små och lättdrivna högtalare.
 • Mycket bra
  7 mån sedan
  Tänker inte kommentera ljudet, inte för att jag har några negativa synpunkter på det, jag har inte så mycket att jämföra med helt enkelt. Och så är ju ljudupplevelsen väldigt subjektiv och beror på så många andra komponenter än ljust förstärkaren...

  Däremot uppskattar jag in-och utgångar. Saknar ingenting här egentligen.

  Uppskattar även appen och de "smarta" funktionerna. Appen fungerar felfritt, det är enkelt att välja källa och uppspelningsalternativ, och justera ljudet. Det finns många fina ljuduppspelnings alternativ under "net" sektionen, och alla jag har testat har fungerat suveränt, t.ex spotify, strömma från telefon via bluetooth, strömma från mediaserver inom nätverket. Enkelt och bra!

  Apparaten sitter "instängd" i ikea TV bänk, upplever inte att den blir särskilt varm.

  Det tar ett par sekunder innan ljudet kommer efter att man har startat något på TV:n, men det kan vara TVns fel.
 • Utmärkt
  10 mån sedan
  Uppdaterat: 10 mån sedan
  På pappret har denna förstärkare bra egenskaper och alla de senaste teknikerna, den ger hopp om att vara framtidssäker.
  Efter inkoppling så tycker jag den motsvarar mina förväntningar, bra ljud och massvis av funktioner. Den är väldigt prisvärd för ca 4300 kr.
  Onkyo uppdaterar firmware regelbundet ca var 3 månad med mera funktioner och lite buggfixar.
  Om något gör mig orolig så är det pga Onkyo har haft en hel del problem med HDMI på flera äldre modeller men får väl hoppas att denna modell är bättre, annars faller det där argumentet att den skulle vara "framtidssäker"
 • Perfekt
  10 mån sedan
  Hög kvalitet till rimligt pris. Ett extra plus är att den fungerar utmärkt att koppla ihop med både projektor och datorskärm.
 • Utmärkt
  12 mån sedan
  Köptes från hembiobutiken för 3990kr. Måste säga att jag är riktigt imponerad, lättinstallerad och driver mina högtalare med kraft. Har Canton LE och JBL Pro Control i taket. Har sedan tidigare en TX-NR616 som jag haft strul med HDMI-växeln, därav bytet. Den gamla hamnade för att driva takhögtalare i resten av huset istället mestadels radio och Spotify Connect, vilket funkar fint utan HDMI...

  Som bonus med nya förstärkaren så fick man Atmos och DTS-X och mindre bra en jäkla massa sågspån i soffan efter högtalarmonteringen i taket! ;)
  Vilket lyft ljudmässigt med Atmos, det ger en helt annan inlevelse.

  Skall man säga något negativt så ser och känns den inte alls lika påkostad som min gamla 616. Den saknar dessutom THX-certifiering och zon 3 (RCA) vilket den gamla hade. Men för fyra lök så får man riktigt fin förstärkare för pengarna, dessutom med dubbla HDMI ut vilket man oftast får gå upp några prisklasser för att få.

  Hittils jättenöjd! Hoppas bara HDMI-växeln är bättre än på tidigare modeller.
  Men jag har 3 års garanti så det får man ju vara nöjd med.
 • Perfekt
  1 år sedan
  köpte denna förstärkare då min andra 5.1 förstärkare pioneer vsx-322 klarade inte av mitt nya bio ljud och Jävlar vilket power det är in onkayo klart värt 4000kr, driver detta system med front samt subwoofer lätt värt pengarna
 • Utmärkt
  1 år sedan
  För en receiver som nu ligger i 4000kr klassen så är den extremt prisvärd.Jag bytte upp mig från en äldre enklare 5.1 Yamaha, och det va extremt stor ljudkvalitetsskillnad med exakt samma högtalar setup. Har ännu inte använt atmos setup. Spotify connect fungerar utmärkt. Chromecast stödet är tyvärr bara ljud, nu blev det en separat chromecast in i en av ingångarna istället för video. I mitt tycke ett prisvärt köp, rekommenderas.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Gav 3339 :- från Webhallens Fyndhörna, går knappast hitta mer för pengarna! 4K-stöd, spotify-streaming och ok med kraft. Extremt prisvärt!
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Mycket nöjd med denna förstärkare. En receiver med 7st HDMI ingångar och 2st utgångar som dessutom klarar av Dolby Atmos/DTS-X för ca 4.000kr är extremt prisvärt.

  Har provat 5.1.2 setup och spelat upp demoljud med Dolby Atmos/DTS-X och det låter fantastiskt.
  Har inte haft förstärkaren så länge men har testat den inbygga Chromecast-spelaren som funkar helt ok. Som någon redan påpekat så spelar den inbyggda Chromecast endast upp ljud, inte video från t ex YouTube.
  Synd att det kan ta rätt lång tid för Chromecast att koppla upp sig (ibland 10-15 sek innan den börjar spela). Har också märkt att lyssningsläget vid ChromeCast-uppspelning alltid slår över till AllChannel istället för Stereo - och märkligt nog går det inte att ändra. DTS-musik går heller inte att spela upp över huvudtaget vid ChromeCast-uppspelning, inte hela världen, men lite synd.

  I övrigt är jag mycket nöjd med denna receiver. Gillar också att den har en frontmatad HDMI och att display-texten går att dimma ned.

  Rekommenderas!

  EDIT: Senaste uppdateringen (2018-01-31) verkar lösa en del buggar vid Chromecast-uppspelning. Nu är det möjligt att toggla mellan AllChannel och Stereo (bra där Onkyo!) men det går fortfarande inte att spela upp DTS musik.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Tycker denna lever upp till förväntningarna på en stärkare i 6 tusenkronersklassen. Många ingångar, kraft så det räcker
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Har inget att klaga på, funkar perfekt. Köpte den för att kunna koppla in min Nvidia Shield TV för att få alla ljudformat, 4k och HDR. Det har fungerat klockrent.