Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Wahoo Elemnt Bolt

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Wahoo Cykeldatorer (7)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.25)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Ganska bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 1 dag sedan
  Trevlig enhet med smidig inställning från app i telefonen. Tyvärr har den riktigt dålig GPS-nogrannhet när man kör i skogen. Värdelös för tex Strava då den inte vet att man avslutat segmentet förrän man är långt förbi.

  Supporten på Wahoo väljer att blunda för problemet och säger att den är lika bra som alla andra GPS-enheter trots mycket info på nätet om användare som har problem och blivit lovade uppdateringar under lång tid. Hårdvaran i den vanliga Element skall vara samma så den har samma problem.

  Cyklar man bara väg kan den vara OK men det finns rapporter även där att den rapporterar för kort sträcka, låg medelhastighet m.m.
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Tycker den fungerar kanon. Tydlig display med bakgrundsbelysning, knappar som funkar även om det regnar och man har handskar samt bra batteritid. Jag har skapat rutter i ride with gps med turn by turn navigering och även det funkar bra. Synkar bra med Strava. Jag tycker även GPS mottagningen funkat bra, har cyklat en del i skogen också. Enkel att ställa in med hjälp av mobilapp. Två typer av hållare ingår så man kan sätta en på racern och en på MTB’n, smidigt. Det enda som jag stör mig lite på än, är att gummiskyddet för laddkontakten inte sitter helt 100. Den fyller dock sin funktion.

  Så jag rekommenderar denna.
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Jättenöjd. Jag kör inte i skogen som Magnil2 nedan, men på landsväg är den strålande. Använder den tillsammans med tjänster RideWithGPS där jag planerar mina rundor, sedan laddar jag över dem till enheten och har navigering under nya rundor. Funkar bra med Strava också och det känns som om batteriet aldrig tar slut