Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

AEG LK 5689

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla AEG Portabel AC (1)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (5.25)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Knappt godkänd
  3 mån sedan
  Jag hade förväntat mig mer av en kyleffekt, men det är i princip bara en fläkt som är mer högljudd än min andra fläkt. Möjligtvis kan den hjälpa till att hålla lite bättre luftfuktighet under vintern för mina instrument, vi får prova och se.
 • Mycket bra
  4 mån sedan
  För det priset man betalar är produkten helt klart bra nog. Fläkten lyckas skjutsa runt luften i rummet för att få igång cirkulation även på lägsta nivån. Jag kan själv inte bekräfta om luften blivit renare baserat på de gånger jag använt fläkten hittills, men en påtaglig skillnad går att märka när man använder den inbyggda luftfuktaren. Vi har torr luft hemma och denna fläkt har hjälpt oss med att justera luftfuktigheten till det bättre. Lägger man kylklampar i facket där man fyller på vatten ger det en kylande effekt, vilket även går att uppnå av vanliga fläkten även om det är långt ifrån lika effektivt.

  Fördelar:

  - Billig
  - Bra drag på fläkten
  - Luftfuktaren fungerar
  - Portabel. Hjul som den rullar på och handtag som gör att man enkelt kan rulla eller lyfta den till en annan position eller in i en garderob när den inte används.
  - Fjärrkontroll som hanterar nästan alla funktioner fläkten har att erbjuda
  - Relativt liten. Den tar mindre plats än en golvfläkt.

  Nackdelar:

  - Oerhört plastig.
  - Något högljudd. Ingen katastrof men den kan vara störande om man ska sova med den. (För dom som inte kan sova till ”vitt brus”). Vi kör den bara på dagen för att kyla inför kvällarna.

  Vissa människor sätter lågt betyg på saker för att dom köpt billigt skräp men förväntar sig världsklass. Den här fläkten är inte världsklass på något vis men är heller inte prissatt efter det heller. Den här fläkten kyler inte som en riktig AC och har heller ingen funktion som reglerar temperaturen på luften som kommer ut från fläkten. Det är negativa saker men går inte att förvänta sig i den här prisklassen.