Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Panasonic Lumix DMC-TZ90

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Panasonic Kompaktkameror (29)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  1 år sedan
  Är en kompaktkamera Mest för utomhus och på dagen 30 ggr zoom påstås det. Ska man ha bättre bild och video kvalite. Så måste man slänga ut mer pengar. Typ dubbla Men man får mindre Zoom typ hälften. Alla verkar 30x -40x som verkar var lika ungefär..
 • Ganska bra
  1 år sedan
  Mitt i pris pressen av denna kamera (vilket jag sannerligen inte förstår mig på) så har kameran i skrivande stund gått från 4000 -> 2800 kr. Då tas även detta statement i åtanke att kameran faktiskt är väldigt ny och funktionsrik.

  Gällande kvaliten på bilderna känner jag mig inte så pass imponerad, men zoom:en och auto fokuset är väl rätt så imponerande. För den som vill lägga lite tid på att fota & filma sin semester så tror jag väl på denna kamera men det är i väldigt många lägen där jag hellre rycker fram min Iphone 6s och låter den göra jobbet. Det sammanfattar tyvärr läget med kameran överlag! Kul zoom åtminstone, man kan vara rätt så kreativ på att fota natur och diverse makro fotande.

  Sensorn som är < 1" mer eller mindre pajar bildkvaliten och ljusinsläppet varav iso nivåer på > 800 blir snabbt svåra att få till samt mörker foton vill man inte ens försöka sig på.

  Men man får ju vad man betalar för... Om inte snålvattnet rinner, satsa hellre på dessa (dessa har däremot INGEN zoom på 30x):

  -G9 mark ii, Canon = 4500 kr
  Har dock ingen vridbar skärm eller touch display MEN jag fann verkligen inte tjusningen i touch funktionen... Ger bra auto fokus OCH mörker bilder liksom bakgrundsbilder.

  -Fujifilm x100f = 13000 kr
  Betydligt dyrare än ovan nämnt förslag givetvis, men bilderna blir bokstavligt talat magiska! Kanske något för den kommande proffsfotografen?