Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Logitech G413 (Nordisk)

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Logitech Tangentbord (294)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Dålig
  9 mån sedan
  very poor quality buttons
 • Ganska bra
  1 år sedan
  Bra pris, skönt att skriva på, fin minimalistisk layout. Hade keyboardet i några månader tills mellanslaget slutade fungera som den skulle. Rekommenderar att spendera dem extra 300-500 kronorna för lite bättre kvalité på cherry mx brytare istället
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Snyggt men går sönder(tangenter ramlar av efter "fästpinnar" bryts enkelt).
  Tangenterna fungerar bra, härligt klick om än lite för högljutt.
  Bra pris
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Skönt tangentbord, låter inte överdrivet mot de membran varianter jag tidigare haft.

  Något som verkligen är plus är att det ligger still nästintill sitter fast på bordet.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Skönt att skriva på. Har verkligen börjat gilla brytarna, från att i början varit lite skeptisk. Har inte haft några kvalitetsproblem med tangentbordet alls. Gillar att det är stilrent och "bare bone". Tungt och stabilt. Låter ungefär som man kan tänka sig att ett mekaniskt tangentbord gör. Ingenting som stör överdrivet mycket.
 • Dålig
  3 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Tangenter lossnar när jag skriver som vanligt på det. Har hänt många gånger. Har aldrig hänt mig med andra tangentbord. Nu har control-knappen lossnat helt och går inte att trycka fast igen. Brytarens plastdetaljer är utnötta. Kan inte rekommendera. Logitech ska skicka mig ett nytt. Får se hur länge det håller.
 • Bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Okej tangentbord. Eftersom hela ramen är av metall så klingar det lite smått om man inte är väldigt försiktig när man trycker ner tangenterna. Störde mig en hel del på detta i början men nu tänker jag inte så mycket på det. Annars är det ju nice på så vis att tangentbordet känns robust och stabilt.

  Inget internminne i tangentbordet vilket är lite störigt, då exempelvis ljusstyrkan på bakgrundsbelysningen måste ändras varje gång du startar datorn ifall du inte installerar Logitechs mjukvara.

  Mitt första tangentbord slutade att fungera utan vidare efter några veckor, fick det utbytt hos återförsäljaren och det nya har jag inte haft något problem med.

  Kabeln från tangentbordet är flätad vilket är nice, men väldigt tjock och klumpig.

  Det Jungleboss skriver nedan om att tangenterna lossnar låter bara som att han inte satt dit dem korrekt. Jag hade precis samma problem första dagen med mitt tangentbord då vissa knappar inte satt korrekt på brytaren, men det är bara att trycka dit dem så är "problemet" löst.

  Tänk på att brytarna är linjära, typ som cherry MX red, med samma actuation force, men med lite kortare slaglängd för "snabbare reaktion". (Det är mest säljsnack och inget som kommer påverka dig i praktiken).

  Finns egentligen inte mycket att säga om detta tangentbord. För priset så får man ett bra tangentbord, som är snyggt och håller förhållandevis hög kvalité. Men det kan vara värt att kolla på andra tangentbord ifall man är ute efter mer "bells and whistles", alternativt andra brytare.
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Jag gillart! Mycket robust tangenbord som står stadigt på bordet. Inget extra lull lull bara röda LED's som är mycket snällt för ögonen i mörker till skillnad mot blåa eller vita LED's till exempel. Stilrent och snyggt och Romer-G brytarna tycker jag är mycket sköna att skriva på. Lite som MX Brown men på något vis faktiskt skönare. Låter lite härligt dovt på något sätt också när man skriver på dem. Min första upplevelse med dessa brytare och den är god.

  Det enda direkta minus som jag kan komma på i dagsläget är att det skapas resonans i chassit när man skriver och framförallt ju hårdare man skriver. Man får med fördel placera tangentbordet på något mjukt underlag för att minimera detta men det finns ändå där i bakgrunden och det kan uppfattas som lite störande (tänk "Filco ping" lite så låter det.). Vill man få bort det så mycket som möjligt så får man fälla upp benen under tangentbordet så man får lutning på det då hörs det nästan inte alls.

  Nu har jag ju inte haft det här tangentbordet speciellt länge men jag upplever inte problemet alls som föregående talare att tangenter lossnar medans man skriver. Tvärtom mina sitter fast på sin plats och det krävs kraft med rätt verktyg för att lyfta loss dem. Så denne måste ha fått ett dåligt exemplar. Huruvida det håller i längden låter jag vara osagt men om det skulle hända något så uppdaterar jag ju givetvis denna recension.
 • Dålig
  2 år sedan
  Bra till en början, men höll knappt ett år sedan slutade "w" knappen reagera. Tog bort den och då visade det sig att metallstiften som går ner i slälva plattan antingen gått av eller tryckts in i själv tangenten. Summa summarum så blev det ingen kontakt. Väldigt ynkliga "kontaktstift" som var lätta och böja. Har inte spelat särskilt mycket på det och är inte den som får vredesutbrott när det går åt fanders. W-tangenten höll helt enkelt inte för några tusen klick ens...

  Försökte laga den själv då jag anade att det inte skulle gå på garantin. Men det blir att kasta skiten och prova något annat märke.
 • Mycket bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Gillar verkligen detta stilrena tangentbord som osar kvalitet. Bordet vilar på en metallplatta som verkligen ger ett gediget intryck. Personligen hade jag nog inte gillat det svarta som enbart har röda dioder (nackdel att man inte kan byta färg på dessa). Men det vita med vita dioder är riktigt fint. Jag anser att Logitechs romer-g brytare är några av de bättre brytarna på marknaden. En liten nackdel kan vara att om man har tänkt att ha detta bordet direkt mot någon hård yta som trä så blir det lite resonans ifrån knapptryckningarna som kan vara störande men om man har ett mjukare material under så dämpas detta. Saknas någon form av handledsstöd för detta bordet och det kan behövas om man tänker använda bordet under längre tid. Tycker det är lite konstigt att man inte skickat med något sådant på ett ändå relativt dyrt tangentbord.