Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Bose SoundLink Revolve+

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Bose Mobilhögtalare (17)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.40)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Ganska bra
  3 mån sedan
  Uppdaterat: 3 mån sedan
  Ville ha en välljudande och portabel högtalare som låter bra även ute. Testade nog de flesta i butik och tyckte att denna skåpade ut alla med hästlängder.

  Och det gör den med rätt förutsättningar, demo-musiken de laddat den med är hysteriskt välanpassad. Problemet är att det krävs den typ av musik för att den ska komma till rätta. Sök på spotify och "soundlink revolve & revolve plus demos", speciellt typ "Fresh Eyes", är detta din musik är du hemma. Enkel, ren välproducerad och få instrument i taget.

  Jag däremot som lyssnar på allt från britt-pop till trash-metal med den gemensamma faktorn att det finns en distad gitarr, en bas och någon halvskrikig sångare, ja då blir det mindre roligt. Det känns som att vissa frekvenser "tar slut" och det blir väldigt grötigt. Vid tyngre basslingor försvinner sång och gitarr och vice versa.

  Hade man betalat 1600-1800 hade jag nog tyckt den var ok, men som någon sa, det känns mer som en partyhögtalare för "enklare" musik och då finns det billigare alternativ. Den saknar helt enkelt upplösning. Kommer dock njuta på sommarkvällarna med lagom hög bakgrundsmusik som Nisse Landgren & Joe Sample, Chris Jones (som väl låter bra på allt...) Timo, Ted Järdestad och Leonard Cohen (RIP), där är den igen, bäst tror jag till helheten. För ljudet hade det blivit Audiopro T3, men då är det ju mobiliteten...
 • Acceptabel
  1 år sedan
  Helt OK ljud, men högtalarfunktionen ganska värdelös.

  Köpte den som en högtalare på jobbet för musik och samtal. Men visade sig efter bara ett par samtal där kunderna klagade på ljudet att det är bara att bära tillbaka den till butiken. Lever absolut inte upp till Bose kvalitet.
 • Bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Partyhögtalare snarare än hifi-högtalare.

  Bose har för mig tidigare varit en tillverkare som mer riktat in sig på att tillverka högtalare som låter bra snarare än högt. Jag blev därför något förvånad när jag insåg att denna högtalares styrka snarare är att spela högt än att låta bra. DVS snarare en partyhögtalare än en hifi-högtalare.

  Ljudet låter ungefär lika högt som gamla UE megaboom, vilket inte är dåligt. Ljudkvaliten är dock något bättre än UE megaboom med främst mer midbas, som partyhögtalare är bose därför faktiskt bättre. (Notera dock att UE sedan dess släppt nya UE megablast, se nedan)

  Tyvärr saknar ljudet djupbas och kvalitén på ljudet är inte på topp vilket gör att den som hifi-högtalare inte är ett optimalt val, även om det är bra nog för de flesta.

  Jämfört med exempelvis den mindre högtalaren Bang & olssen beoplay A1 så spelar A1 både djupare bas, högre diskant samt renare överlag. Bose kan dock spela högre och behåller mer midbas vid hög volym.

  Jämfört med nya UE Megablast är megablast nästan bättre på alla punkter annat än vikten där bose är något lättare att bära, speciellt med handtaget. UE megablast har bättre ljudkvalite, högre maxvolym samt att UE megablast både är billigare, är helt vattentät samt har amazon alexastöd... Hmm här måste jag rekomendera UE megablast alla gånger i veckan.
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Ojoj vilket ljud denna ger ifrån sig!
  Köpte den på webhallen för 2500:- och till det priset så går det absolut inte att få en bättre portabel blåtands högtalare.

  Ljudet är väldigt bra och den lider inte utav soundlink mini:s problem att basen försvinner eller slår över så fort man höjer mer än 50% samt att ljudet i övrigt blir grötigt.

  Nej denna har en helt annan ljudbild samt kontroll plus att den spelar med en fast och stabil bas även när man höjer.

  Diskant och mellanregister är väldigt klart och fint det med!

  Då den är rundstrålande så får du lika bra ljud var du än sitter/står.

  Jag är väldigt nöjd över mitt köp.

  En stjärna försvinner på betyget då det tog otroligt lång tid att uppdatera programvaran (mer än 2 tim)