Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Bose SoundLink Revolve+

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Bose Mobilhögtalare (16)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.36)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Ganska bra
  3 mån sedan
  Jag har under åren ägt en hel del Bosehögtalare och detta är första gången jag inte är superimponerad. Högtalaren låter helt ok och är klart godkänd på de flesta punkter men det man ska vara riktigt medveten om är att den är väldigt placeringskänslig. Har jag högtalaren mitt på matsalsbordet så undrar man om högtalaren är ett skämt. Basen är i stort sett obefintlig och det berömda 360 ljudet är inget man skriver hem till mamma om. Sätter du däremot högtalaren på köksbänken av granit och har en vägg (helst ett hörn) inpå så är det mer än godkänt ljud. Det är faktiskt bitvis ganska maffigt. Men min avsikt var att ha högtalaren ute på trädäcket på sommaren och där har jag tyvärr inte så mycket granitskivor eller väggar...
 • Mycket bra
  5 mån sedan
  Valde denna av följande skäl;
  Design och material.
  Portabel med batteri inför resor och på altanen.
  Ljudkvalitet och byggkvalitet.

  Finns flera större och högspelande modeller men tycker inte JBL är snygga, Sonos är inget jag använder och Harmon hade ingen motsvarande i samma prisklass med bra betyg.
  Övervägde Sony XB41 då den är snyggare än XB43.
  Har haft XB2, XB30 och XB40 tidigare och var riktigt nöjd med dem.
  Har även haft Bose Portable för iPhone som var ruskigt bra back in the days därav åter till Bode denna gång.
  Ljudbilden är suverän i hörn, på skrivbord tex.
  O efter ett tag sägs även högtalaren spelas in så den låter ännu bättre. Jag är nöjd hittils (1+ månad)
  Funderar på ladd-stationen framåt sommaren.
 • Perfekt
  6 mån sedan
  Bra jobbat Bose
 • Dålig
  10 mån sedan
  Jag både äger och har lyssnat/provat och jämfört många högtalare. Min realistisk slutat om revolve och revolve +:
  Rent tekniskt med tanken på att det sitter endast 1 högtalareelement så levererar den mycket ^^ljud^^ och spelar högt men kvaliteten på ljudet är obefintlig.
  För 2-3tusen så finns det en hel rad högtalare som slår den på fingrar framförallt med mycket bättre ljud till halva priset. Jag är inge fan av massproducentet som har kända namn men om man ändå skall ha något sånt så Harman kardon studio 4 eller 5, Harman go and play eller Jbl extreme får du extremt mycket mer för pengar sen kanske storlek och krav på vattenskydd skulle få avgöra mellan dessa.
  Om man däremot går ifrån ökända dyra högtalare till mindre kända eller kända bland folk som har jätte intresse : Vifa Helsinki den är lite dyrare men man får en hifi högtalare eller om man vill lägga mycket mindre men få mycket bättre ljud så kan jag starkt rekommendera Soundcore Motion plus: man får den för 70-100 euro och det slår ut revolvarna både vanlig och plus. Motion plus är dessutom ip7 klassad och har bättre vatten skydd än bose.
  Ett tips om man vill fördjupa sig i ämnet och se bra tester och få tips är en kanal på Youtube : Oluvs gadgets. Sök specifikt på revolve och revolve + finns mycket tester.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Gillar ljudet, formatet, utseendet. Bra batteritid. Skönt att den tål lite vattenstänk. Väldigt klart ljud, hade kanske kunnat önska något mer bas på lite högre volym, men för storleken är det klart godkänt. Ljudet varierar också väldigt mycket beroende på vart högtalaren är placerad. Ställer man den mot en vägg istället för mitt i rummet så får man lite mer tryck i det basen.

  Två negativa saker drar dock ner omdömet. För det första så ger den ifrån sig lite "static noise" på väldigt låg volym. Den liksom susar lite, vilket jag inte tycker hör hemma hos en högtalare från Bose för ca 3000kr. Det går dock att leva med, eftersom det är väldigt lågt, och det är inte ofta jag använder högtalaren på så pass låg volym.

  Det andra är BLE, Bluetooth Low Energy. När högtalaren är "avstängd" så är BLE fortfarande igång. Och när jag startar Bluetooth på mobilen eller datorn, så upptäcker högtalaren det, och så slår högtalaren på och kopplar. Och den här funktionen går inte att stänga av! Det här upptäckte jag efter att jag skulle koppla mina Bluetooth-lurar till telefonen. Sent på kvällen när andra i huset sov. Slog på Bluetooth på telefonen, skulle hämta hörlurarna, varpå högtalaren går igång, kopplar, och börjar spela musik från Spotify på hög volym. Inte särskilt populärt bland de som sov. Att den här "funktionen" inte går att stänga av är riktigt dåligt.
 • Knappt godkänd
  1 år sedan
  Tyvärr väldigt besviken på denna högtalare efter att jag läst en hel del recensioner som sa att den skulle vara så bra. I och med att högtalaren inte har någon inbyggd subwoofer så klarar den inte av några bastunga låtar vilket är i princip bara det jag lyssnar på. Det blev ett återköp och ett kliv upp till en Sonos Move istället som utklassade Bose högtalaren med hästlängder!
 • Ganska bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Ville ha en välljudande och portabel högtalare som låter bra även ute. Testade nog de flesta i butik och tyckte att denna skåpade ut alla med hästlängder.

  Och det gör den med rätt förutsättningar, demo-musiken de laddat den med är hysteriskt välanpassad. Problemet är att det krävs den typ av musik för att den ska komma till rätta. Sök på spotify och "soundlink revolve & revolve plus demos", speciellt typ "Fresh Eyes", är detta din musik är du hemma. Enkel, ren välproducerad och få instrument i taget.

  Jag däremot som lyssnar på allt från britt-pop till trash-metal med den gemensamma faktorn att det finns en distad gitarr, en bas och någon halvskrikig sångare, ja då blir det mindre roligt. Det känns som att vissa frekvenser "tar slut" och det blir väldigt grötigt. Vid tyngre basslingor försvinner sång och gitarr och vice versa.

  Hade man betalat 1600-1800 hade jag nog tyckt den var ok, men som någon sa, det känns mer som en partyhögtalare för "enklare" musik och då finns det billigare alternativ. Den saknar helt enkelt upplösning. Kommer dock njuta på sommarkvällarna med lagom hög bakgrundsmusik som Nisse Landgren & Joe Sample, Chris Jones (som väl låter bra på allt...) Timo, Ted Järdestad och Leonard Cohen (RIP), där är den igen, bäst tror jag till helheten. För ljudet hade det blivit Audiopro T3, men då är det ju mobiliteten...
 • Acceptabel
  3 år sedan
  Helt OK ljud, men högtalarfunktionen ganska värdelös.

  Köpte den som en högtalare på jobbet för musik och samtal. Men visade sig efter bara ett par samtal där kunderna klagade på ljudet att det är bara att bära tillbaka den till butiken. Lever absolut inte upp till Bose kvalitet.
 • Bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Partyhögtalare snarare än hifi-högtalare.

  Bose har för mig tidigare varit en tillverkare som mer riktat in sig på att tillverka högtalare som låter bra snarare än högt. Jag blev därför något förvånad när jag insåg att denna högtalares styrka snarare är att spela högt än att låta bra. DVS snarare en partyhögtalare än en hifi-högtalare.

  Ljudet låter ungefär lika högt som gamla UE megaboom, vilket inte är dåligt. Ljudkvaliten är dock något bättre än UE megaboom med främst mer midbas, som partyhögtalare är bose därför faktiskt bättre. (Notera dock att UE sedan dess släppt nya UE megablast, se nedan)

  Tyvärr saknar ljudet djupbas och kvalitén på ljudet är inte på topp vilket gör att den som hifi-högtalare inte är ett optimalt val, även om det är bra nog för de flesta.

  Jämfört med exempelvis den mindre högtalaren Bang & olssen beoplay A1 så spelar A1 både djupare bas, högre diskant samt renare överlag. Bose kan dock spela högre och behåller mer midbas vid hög volym.

  Jämfört med nya UE Megablast är megablast nästan bättre på alla punkter annat än vikten där bose är något lättare att bära, speciellt med handtaget. UE megablast har bättre ljudkvalite, högre maxvolym samt att UE megablast både är billigare, är helt vattentät samt har amazon alexastöd... Hmm här måste jag rekomendera UE megablast alla gånger i veckan.
 • Utmärkt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Ojoj vilket ljud denna ger ifrån sig!
  Köpte den på webhallen för 2500:- och till det priset så går det absolut inte att få en bättre portabel blåtands högtalare.

  Ljudet är väldigt bra och den lider inte utav soundlink mini:s problem att basen försvinner eller slår över så fort man höjer mer än 50% samt att ljudet i övrigt blir grötigt.

  Nej denna har en helt annan ljudbild samt kontroll plus att den spelar med en fast och stabil bas även när man höjer.

  Diskant och mellanregister är väldigt klart och fint det med!

  Då den är rundstrålande så får du lika bra ljud var du än sitter/står.

  Jag är väldigt nöjd över mitt köp.

  En stjärna försvinner på betyget då det tog otroligt lång tid att uppdatera programvaran (mer än 2 tim)