Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Bose SoundLink Revolve

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Bose Mobilhögtalare (16)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.90)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mycket bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  En mkt bra travelhögtalare. Enda anledningen att jag drar ner mitt betyd är för att bose inte gjort den kompatibel med SoundTouch systemets multiroom en riktig besvikelse. Annars är det en stort runt ljud med bra bas och man blir verkligen förvånad över att den låter så stort trots att den är liten.

  Snygg design och man känner att det är bra kvalité och att den är stryktålig
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Hade sedan tidigare en Marshall Kilburn som jag är extremt nöjd med. En fantastisk högtalare ljud- och designmässigt som jag anser vara bland de bästa på marknaden. Det jag saknade var dock portabiliteten då Marshallen är i storleksordningen av en skokartong och väger 3kg. Den är lite för stor för att man ska kunna ta med sig den på resor. Då hittade jag Bose Revolve som passade perfekt för mitt behov. En liten smidig högtalare som är vattenresistent och robust byggd utan att ge för stora avkall på ljudkvaliteten.

  När det gäller ljudet så är det vissa saker man får ta i beaktande. 360 designen gör att man helt tappar all stereoseparation av ljudbilden men det får man räkna med. Den stora fördelen är att ljudet blir lika bra i alla riktningar. Därför behöver man inte fundera på placeringen av högtalaren utan alla hör musiken lika bra. Grymt i parken eller på hotellrummet om man har förfest.

  Själva ljudkvaliteten är sammanfattningsvis väldigt bra för en sådan här liten högtalare. Man blir lätt förvånad att den lilla högtalaren klarar att leverera ett sådant ljudtryck. Små rum är inga problem och den har funkat fint även utomhus. Såg att en tidigare recensent klagade på dålig bas men jag håller inte med. Om man har lyssnat på Bose bärbara högtalare tidigare så märker man tydligt att de har en förstärkning av de låga frekvenserna jämfört med många konkurrenter. Detta ger ett fylligt varmt ljud med tydlig bas. Man kan dock inte räkna med att så små högtalarelement kan leverera bas som skakar i bröstet. De är helt enkelt fysiskt omöjligt med så små element. Dock ska jag även nämna att ljudprofilen med förstärkt bas gör att diskant och övre mellanregistret inte riktigt låter så rent som jag hade önskat. En hel del detaljer försvinner tyvärr ur ljudbilden här. Så om du gillar att lyssna koncentrerat på klassisk musik eller jazz så är det här ingen högtalare för dig.

  Men! Nu låter det som jag sågar ljudkvaliteten men så är inte fallet. Högtalaren är till för att ta med när man ska ut med vännerna i parken, stranden eller på resan. Och i dessa situationer spelar högtalaren riktigt roligt. Rock, pop och elektronisk musik låter riktigt ösigt och med en batteritid på 12 timmar klarar man sig hela kvällen. Revolve blir festens mittpunkt! Och den stora fördelen är den lilla storleken som gör att den lätt åker med i väskan.

  Sammanfattningsvis så spelar Revolve kanske inte renast. Det finns större och tyngre högtalare som har en mer detaljerad och korrekt ljudbild. Men i den här storleksklassen är det här det bästa på marknaden just nu. Vill du ha en kompakt högtalare som kan hålla igång festen är det här ett utmärkt alternativ. Mycket högtalaren för pengarna!
 • Perfekt
  2 år sedan
  Väldigt bra ljud som passar för såväl för live it up (VM låten) som book of sand (at the gates, death metal) och melodiodisk musik som låten Hollow Talk med choir of young believers.

  Helt enkelt en riktigt bra högtalare. Rekommenderas framför JBL charge 3.
 • Mycket bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Jag rekommenderar att man tar en titt på den här videon på tuben: https://youtu.be/TvXVeqwo8Jc

  Högtalaren i sig passar till de flesta genrer, men lämnar mer att önska när det gäller ett tryck i basen (speciellt vid högre volymer). MEN, om man är ute efter en balanserad och modern högtalare att ställa mitt i förfestens centrum, har jag personligen inte lyssnat på en bättre blåtandshögtalare i den här storleksklassen!

  Min främsta anledning till köp var portabiliteten och 12h speltid. Den spelar minst sagt smutt trots sin rimma storlek.
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Den här högtalaren spelar överraskande balanserat, rent och snyggt. Klangen i förhållande till sin storlek är otrolig. Jag kommer köpa en till och spela i stereo!

  Det enda negativa jag kan komma på att det tar lång tid att uppdatera mjukvaran via appen.
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Perfekt
  2 år sedan
  Jag plockade upp en Revolve med mina kreditkortsbelöningspoäng. Den bästa användningen av poäng jag någonsin har haft.

  Jag har använt högtalaren inuti för en fest, ute på däck för en grill och bara för bakgrundsmusik medan jag läser. Den är lämplig för alla tillfällen. Du kan vrida volymen och få fortfarande ett fullt rikt ljud utan att du är i rummet. Utanför har jag haft talaren sitter på däcken med folk som kyler av i skuggan 15m bort och får fortfarande ett bra ljud. Jag ska få en 2nd Revolve så jag kan använda Stereo & Party Mode funktionerna för ett ännu bättre ljud.
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Den bästa talare av sin storlek!