Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Isotek Evo3 Sirius

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Isotek Överspänningsskydd & nätfilter (13)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (9.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Sicket lyft!

  Rumskänsla, mikrodynamik, bakgrundstystnad, transparens, basåtergivning, ja allt har blivit bättre i min anläggning!

  Jag var lite skeptisk innan köp men efter bara 10 sekunders lyssnande var jag helsåld.
  När till och med min fru som kan nöja sig med ljudet från de inbyggda högtalarna i en iPhone spontant utbrister att det låter "renare", ja då måste det ju bara vara något som blivit bättre.

  Nu tror jag inte att alla kommer uppleva en lika stor ljudförbättring som jag gjort. Det beror nog i hög grad på hur din anläggning är uppkopplad till elnätet. Har du, liksom jag hade (jag skäms), hela klabbet, dvs förstärkare, cd-spelare, DAC och musikstreamer kopplad till samma 29-kronors grendosa så lär du höra skillnad till det bättre!

  Om produkten är värd 5400:- eller om det finns andra, likvärdiga produkter som är ännu bättre låter jag vara osagt, det är upp till var och en att bedöma. Hemma hos mig och inkopplad i min anläggning är dock Isotek Evo3 Sirius värd varenda krona!
 • Perfekt
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Jag köpte denna i första hand för att ha ett åskskydd till hela anläggningen som inte upplevs som dynamikbegränsande, om åskskyddet fungerar vet man ju först efteråt!, inget skydd räddar mot direkta nedslag!
  Valet av Isotek berodde mest på att jag hört dom demonstreras vid två tillfällen med på olika platser och anläggningar med samma ljudförbättring.
  Jag har en ganska bra upplösning i min anläggning och inga kända problem med strömmen så därför var det med viss förvåning jag kan konstatera att förbättringarna i ljudbilden var större än mina förväntningar, framför allt Dac:en och förstärkaren verkar uppskatta den nya rena energin och jag har fått bättre upplösning, luftigare ljud, bättre kontroll och mer avslappnat ljud även på sämre inspelningar.
  Framför allt så upplever jag inte några begränsningar i dynamiken vilket jag upplevt tidigare med andra filter så av det jag har hört så har Isotek kommit längst inom nätfilter idag.
  Priset är ju ganska saftigt och då har man inte fått med nån nätkabel men i jämförelse med en del andra överprissatta hokus-pokus märken står den sig väl och vill man ha bra budgetprylar rekommenderar jag Supra, så betyg efter pris/prestanda, och för mig håller det hela vägen!
 • Utmärkt
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  Den fungerar alldeles utmärkt som strömrenare. Skeptisk till om den är bättre än el direkt från vägguttaget, men den är definitivt mycket bättre än budget grendosa. Ger en mer detaljerad samt mer dynamisk presentation.
 • Perfekt
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  Funkar bra får fram mer detaljer i ljudet och bättre dynamik mm
 • Perfekt
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  Gör det den ska utan massa hemska filter i vägen en klart lyft ifrån Supras MD06.