Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Audio Pro Addon C10

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Audio Pro Mobilhögtalare (20)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  6 mån sedan
  Full pott! Provlyssnade ett gäng olika, stod slutligen mellan den här, sonos och marshall.

  Jag tycker att vissa röster låter konstiga i marshalls burkar. ”Färgat” är väl uttrycket som audiofilerna använder haha.

  Sonos kändes inte lika snygg i ljudet. Kan inte förklara det bättre. Smaksak antar jag.

  C10 är väldigt krispig och matig i ljudet. Bra detaljer, men inte hispig. Bra bas, men inte bumlig, om den inte står för nära en vägg baktill. Det finns dessutom oanade basresurser för en så liten låda. Den känns i kroppen om man drar på. Tydligt och snyggt mellanregister. Röster och instrument låter väldigt naturligt.

  Jag skulle önska typ ytterligare fyra snabbknappar. Väldigt behändigt att bara trycka på en knapp en gång utan telefoner och skit för att få igång radio eller en spellista.

  Jag har inte provat appen mer än att lägga in snabbvalen och peta liiite i EQ:n. Den har inte hoppat ur wi-fi eller krånglat på annat sätt under de 3-4 månader jag har haft den.
 • Utmärkt
  11 mån sedan
  Sökte högtalare med multiroom-funktion. Kollade andra fabrikat också, t.ex Sonos, men fastnade för denna. Har ännu bara 2 st, i vardagsrum/matsal, och kommer utöka succesivt.
  Bra:
  -Ljudet såklart, tycker de spelar fantastiskt klart och rent. Bra tryck i basen också.
  -Uppspelningsmöjligheter, spela från egna listor eller välj bland olika streamingtjänster etc
  -Inställningar, du kan i princip styra ljudet i detalj, så det blir som du vill att det ska låta.
  -Uppkoppling, du kan köra via wifi, blåtand eller ethernet. Även RCA och 3,5mm om man behöver det.
  Förbättringspotential:
  -Appen fungerar fint, men kan upplevas något bökig kanske. Har själv inte några bekymmer.
  -Räckvidden för wifi behöver bli bättre för full pott.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Väldigt enkel att installera, bara att ladda ner appen och följa instruktionerna.
  Fungerar klockrent med Spotify Connect, vilket är hur jag använder denna 90% av tiden. I övrigt använder jag Bluetooth, vilket också fungerar bra.

  Har denna stående i vardagsrummet och det är inga problem att fylla rummet (och huset) med bra ljud. Jag har inte vågat, eller behövt, vrida upp volymen över cirka 60-70% än, det är väldigt mycket ljud i denna låda.

  Jag gillar mycket bas och ställer alltid upp basen. Denna levererar riktigt schyst basljud och även väldigt tydlig ton i diskanten. Grymt ljud!

  Om du, som jag, vill ha en schyst högtalare, som är enkel att ta med och har ett grymt ljud som även kan fylla en gympasal; då rekommenderar jag starkt ett köp!
 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Köpte hem denna högtalare för 2555 kr för 4 månader sen och det var ett riktigt bra köp. Klart ljud och bra bas.

  På kontoret har vi den mycket dyrare Sonos Play 5 och jag skulle säga att denna låter minst lika bra om inte bättre. Däremot har Sonosen mycket mer tryck så tror inte C10an hade lyckats fylla den öppna kontorsmiljön lika bra. Ska man fortsätta jämföra med Sonos produkter så är avsaknaden av Bluetooth en total showstopper för mig att köpa Sonos. Riktigt nice att låta folk bara connecta via Bluetooth när de vill spela musik på hemmafester. Skulle priset varit samma för denna och Play 5 skulle valet varit svårare men nu känns C10an självklar.

  Enda nackdelen jag ser är att den har ett utblås bak så man kan inte ställa den direkt mot en vägg. Som tur var är den fin nog för att stå centralt i vardagsrummet.

  Använder uteslutande Spotify Connect för att styra den så kan inte säga något om appen.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Har haft en t9 innan och köpte sen c10 an och link1 och kör nu dessa tillsammans med sub kanon ljud!
 • Dålig
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  EDIT2: Att få multiroom att funga mellan olika system verkar vara ett hopplöst projekt. Systemen som jag kopplat samman med Airfoil enligt nedan hamnar ständigt i osynk. Det går att justera till tillfälligt med latency-reglaget men 10 minuter senare är det samma visa. Ohållbart.

  EDIT: Höjer omdömet igen. Gick att kringgå problemet med Spotify Connect genom Rouge Amoebas system Airfoil (som kostade 37 USD med moms!). Laddade hem programmet till datorn som är källan i ljudanläggningen och appen till telefonen. Sen kunde jag med Airfoil i datorn välja Spotify som källa och både Audio Pro-högtalaren och datorn som output samtidigt.

  Det är sådär att man måste köpa och trixa med ännu en app för att få den funktionalitet som borde vara självklar från början och jag är fortfarande missnöjd med rättigheterna som Audio Pro's app kräver (Airfoil krävde inga skumma rättigheter, och den appen gör så mycket mer). Men nu funkar det iaf, även om .

  URSPRUNGLIGT OMDÖME:
  Ljudet är helt ok. Det var också smidigt att koppla in den.

  Men jag har två stora minus:

  1. FUNKTIONALITETEN "multi-room" är allvarligt begränsad, genom konstiga "regler" för t.ex. Spotify Connect. Jag köpte högtalaren för att kunna ansluta den genom Spotify Connect och kunna spela upp samma musik i flera rum i huset. Jag har redan en ljudanläggning i ett rum som jag kör Spotify på. Men det går inte att spela Spotify på den anläggningen SAMTIDIGT som på Audio Pro-högtalaren. "Multi-room" fungerar alltså bara om man endast använder samma ekosystem med Audio Pro-högtalare i varje rum, INTE med flera anläggningar som kör Spotify! Spotify spelar bara upp på en enhet i taget. Detta är förvisso en begränsning hos Spotify, men hela idén med att kunna köra "multi-room" faller på detta och det var därför jag köpte högtalaren. Jag läste på ordentligt om högtalaren innan köp och ingenstans framgick denna begränsning. Därför blir det minus.

  2. APPEN, som är nödvändig för att kunna koppla upp högtalaren mot WiFi, kräver väldigt långt gående rättigheter i mobiltelefonen. Rena spionprogrammet! VARFÖR kräver ett program som ska styra en trådlös högtalare tillgång till mina PRIVATA FOTON, MINA FILER, MIN PLATS och MIKROFONEN!?!

  Inte ok. Funderar på att utnyttja returrätten.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Utmärkt!