Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Samsung HW-MS660/MS661

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Samsung Hembiosystem (69)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.78)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Ganska dålig

  Gillat omdöme
  9 mån sedan
  Uppdaterat: 9 mån sedan
  Bra ljud men tyvärr har den svåra problem med att connecta, även med sladd. Tar ibland upp till 30 sekunder innan fjärrkontrollen kan styra soundbaren, vilken kanske inte låter som ett problem. Men tänk att klockan är ca 23:14, din fru sover och du ska smyga på TVn och kolla på Mindhunters Season 2. Allt startar upp och soundbaren börjar entusiastiskt pumpa ut ljudet på Kunskapskanalen i volym 65. Du börjar desperat röja runt i vardagsrummet letandes efter den där SATANS JÄVLA fjärren till soundbaren, medans speakerrösten med mycket bra balanserat ljudbild väcker din fru genom att berätta om ledsna heroinister i Ukraina.
 • Perfekt

  Gillat omdöme
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Mycket bra soundbar,detaljerar ljud och bra bas utan sub,imponerad ljud för music och film,många anslutningsmöjligheter och med Hdmi Arc kan du styra allt med tevens fjärr kontroll,köpte den för 2990 kr innan Jul,mycket bra pris,sålde min gamla 5.1 system omgående,passar perfekt under min Samsungs 65 tums tv,väntar på Samsungs surround högtalare som man får efter registrering,rekommenderas stark.
  Nu har jag fått surround högtalarna och testat dem ordentlig,5.1 upplevelse vid filmtittande och Netflix är utomordentlig,provat de på en hemma fest och fått många komplimanger,det måste vara fel från Samsung att släppa en sådan kraftfull soundbar för det priset,full pott från mej.!
 • Alla omdömen

 • Mycket bra
  11 mån sedan
  Mycket bra soundbar som jag var skeptisk till en början. Fick med bakhögtalare med denna soundbar för 3500kr. Hade velat se lite mer bass, men den bass som finns är bra.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Denna soundbar överträffade mina förväntningar! Imponerande ljudkvalitet med realistiskt ljud. Jag upplever faktiskt att den levererar bättre ljud än vårt gamla surroundsystem. Fungerar bra för att spela musik med. Plus i kanten för stilren design och att man slipper extra fjärrkontroll.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Inget substitut till hembio, men ett tv-ljud deluxe kan man säga att det är. Basknarkare kan leta vidare.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Var först lite besviken på ljudet. Men efter jag köpte till Samsungs subwoofer så blev det stor skillnad!
 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Många som skriver att det inte finns nån bas! Vad för bas ska man förvänta sig från en soundbar med små högtalare under 4000kr? Speciellt om man har stort rum. Visst är där bättre ljud än tv men ska man ha bas så måste man ha subwoofer. Lägg annars pengarna på några hifihögtalare i samma pris klass eller så får man gå upp några tusen för dyrare soundbar.
 • Ganska dålig
  1 år sedan
  Fick hem min idag, men är riktigt besviken, kommer lämna tillbaka den redan imorgon. Snygg och rejäl högtalare, men den saknar helt basljud och jag förstår inte alls de recensioner som säger att inte någon subwoofer behövs. Det var också det som var största anledningen till att jag valde den, men att lägga till 3500:- för en SW700 känns inte aktuellt, letar då hellre efter bättre lösning.
  Min lilla Bose Soundlink Mini har bättre tryck än denna!
 • Knappt godkänd
  1 år sedan
  Lämnade tillbaka min då jag anser basen obefintlig. Hade läst om att denna hade fylligt och bra ljud, men det anser verkligen inte jag. Klent och trött ljud. Vill man ha lite spark i musiken eller filmen så tro inte detta "lyfter". Lite bättre än TV:ns original ljud. (har en SamsungQ6FN) men inget man ringer hem om precis.

  Köpte idag en HW-N660 med sub i stället. Tyvärr mister jag WIFI på den.
  Blir inte detta heller bra så vet jag fasen inte vad jag ska göra.
 • Knappt godkänd
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Lyssnade på den i affären och det är svårt att avgöra om ljudet var ok eller inte men jag gillade inte det. En extra baslåda måste man ha för film eller musik oavsett. Kanske sw700. Märkligaste av allt är hur Samsung konstruerar sina bluetooth sändare och mottagare. Volymkontroll ligger hos mottagaren och inte omvänd som alla andra tillverkare. Det innebär att tv:n kan kopplas till vilken bt-högtalare som helst men volymen skall justeras med högtalarens kontroll om det finns en sådan huvudtaget! Samma problem gör att om du kopplar din mobil till soundbaren för att lyssna på musik kan du inte justera ljudet med mobilen utan du skall använda sb kontroll.
  Alltså du kan inte koppla bt-högtalare utan kontroll till tv för att du inte kan justera ljudet och du kan inte koppla mobilen till sb utan krångel för att du måste ha sb kontroll! Och du kan inte använda din mobil för avspegling om din mobil inte är Samsung. Det börjar bli värre än Apple.
 • Bra
  1 år sedan
  Prisvärd soundbar med riktigt bra ljud, som man kan förvänta sig för tre tusen spänn. Det enda (och ganska stora problemet) är dock att HDMI-signalen är otroligt känslig.
  Jag har provat flera UHD/4K-kompatibla kablar utan att få någon bild, varav endast en fungerade utan att med jämna mellanrum tappa bild.
  Eftersom det bara finns en HDMI-ingång behövde jag koppla in en växel för att köra både PS4 Pro och Apple 4K, men det funkade inte.
  Har provat med Bluetooth och Optiskt också, men då får jag andra nackdelar, som att det inte går att reglera ljudet från Apple TV-kotrollen.
  Funderar på att byta hel rasket om det finns bättre alternativ om man har flera HDMI-enheter som kräver 4K och HDR...
 • Acceptabel
  1 år sedan
  Jag hade förväntat mig mer. Kör denna med en samsung 55 tum (ue55ju6575).

  Installationen var rätt smärtfri, även om jag fick göra om samma steg några gånger innan den installerades ok. Reliabilitet är inte samsungs starka sida. Kör i övrigt Apple produkter av precis den anledningen (det fungerar, stabilt och bra). Kan tyvärr inte säga samma sak om denna Soundbar.

  Det fins flera alternativ vid installation, bla att ansluta den med HDMI, Wifi eller bluetooth. Jag vill ha så lite kablar som möjligt så körde HDMI första månaderna. Största problemet jag hade var att 30-40% av gångerna när jag startade tvn så startade inte soundbaren automatiskt (som den ska). Även om jag då drog igång den med fjärren så hittade inte tvn, soundbaren. Omstart av tv och Soundbar löser det (jobbigt när det sker så ofta).

  När tålamodet tog slut valde jag att köra blåtand istället. Det är fungerar bättre med 10% fails, vilket är på tok för mycket men funkar.

  Apples till iOS för att uppdatera soundbaren eller spela musik är rätt risig, designades nog till iOS6 (Ux).

  Så till ljudet.
  Det är inte alls bra. Riktigt besviken. Speciellt när man lyssnar på musik. Vid dialoger (tv/film) gör den dock ett riktigt bra jobb, tom på riktigt låga nivåer. Kanske är kräsen på ljud, men ja jag hade förväntat mig mer.

  Men ja, eftersom det är samsung så släpper de 999 modeller, uppdaterar dem 1-2 gånger och sen släpper den.

  Supporten är inte heller mycket att ha. De kan inte lösa mjukvaruprpblem eller rapportera dem till QA eller utvecklarteamet. De högläser på sin höjd manualen.

  Köp något annat istället med Atmos stöd eller liknande.
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Relativt enkel installation. Kör den genom HDMI till min Samsung TV. Tycker den låter väldigt bra. Dialogen känns tydlig och klar. Självklart inte att jämföra med riktigt hemmabio men för vår del känns det snyggare med en bra soundbar.

  Inte kört så mycket film än, mest Netflix och TV men det låter bra.

  Rekommenderar denna.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Uppdaterad 1/2-18. Måste ge den full pott sett till priset och den fantastiska ljudbild man tillsammans med rear wireless speaker kit. Hade verkligen inte förväntat mig så bra 5.1. Har sett en del recensioner om att dom bakre högtalarna är för tysta. Stämmer inte alls, snarare tvärt om. Då har man nog fel inställningar. Se till att din tv har ljud ut inställt på DTS annars lär du inte höra något.

  Väldigt nöjd än så länge. Kommer uppdatera när jag fått dom trådlösa bakhögtalarna som uppgraderar till 5.1.

  Har en 9-serie Samsung-tv och det går verkligen inte att jämföra ljudet med och utan Soundbaren. Galet mycket bättre och fylligare ljud nu. Rekommenderas starkt. Snygg och enkel att hänga upp under tv:n med dom medföljande fästena.

  Litet minus får att anslutningarna krånglade en hel del. För mig slutade det med HDMI (ARC) mellan baren och tv. Övriga ljudingångar går till tvn. Wifi och bluetooth ville inte lira och med optisk fungerade det inte att använda tvns fjärrkontroll.
 • Usel
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Helt värdelös. Förstår inte vad problemet är med att ha en subwoofer. Du får inte ens i närheten av samma ljud. Och man köper den för ljudets skull. Annars kan man lika bra ha TV ljudet istället
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Suverän soundbar, köpte silver snygg som tusan.
  Betalade 2495kr under black-friday + att man får 1 års abonnemang på Tidal på köpet.
  Skönt att slippa alla dessa j--vla kablar.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Imponerande ljud från relativt liten låda. Kostade 3200kr under black friday
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Veldig bra lyd, en god løsning om man ikke har plass til høytalere. Mistet kontakt iblandt når jeg hørte på Spotify men dette skyldes dårlig ruter. Veldig praktisk med innebygd bass så man slipper å ha den stående på gulvet. Veldig godt fornøyd med dette produktet!
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Samsung All-In-One soundbar är en riktigt bra soundbar med härlig känsla. Klart ljud, lätt att hantera och den ger en skön feeling oavsett om du ska kolla film eller lyssna på musik. Plus i kanten för att man kan koppla upp den mot wifi och använda den med bluetooth.
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Usel
  2 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Bra ljud. Tyvärr block anslutna TV * soundbar via Wi-Fi. Detta innebär att om din TV är ansluten till Wi-Fi, är det inte möjligt att finna soundbar i Spotify. För att frigöra plankan (göra tillgängliga för andra enheter via Wi-Fi) måste vara (fysiskt) bort strömmen till det, är det inte tillräckligt för att stänga av TV: n. Har pratat med Samsung support, och de kunde bekräfta att det är så det ska fungera.

  * Samsung SUHD från 2016
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Mycket nöjd. Mycket ljud till ett rimligt pris. Lätt att installera, lätt att hantera ur kontroll, iPad eller mobiltelefon. Litet fotavtryck och ger mycket ljud.
 • Usel
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Köpte detta efter att ha läst testet till bild och ljud. Helt usel, platt och livlöst ljud. Sände rätt att returnera följande dag. Även min son vid 11 reagerade på ljudet.
  Bytte till Canton DM 75. Det var en annan värld. Canton är en mycket bättre produkt. Mycket nöjd med både ljud och design. Det går mycket djupare bas än du tror.
  Jag börjar nästan undra om det kan ha varit ett misstag på min Samsung HW-MS660, för den lik av skillnaden till samma pris, jag har aldrig varit borta. Ren en liga.