Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Bosch WAT2869ISN (Vit)

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Bosch Tvättmaskiner (80)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.33)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Mycket bra

  Gillat omdöme
  2 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Trodde auto-dosering av tvättmedel och sköljmedel var mer en gimmick, men när man väl använt det ett tag så känns det faktiskt rätt smidigt. Tillsammans med "favorit"-knappen där man kan spara alla inställningar till sin mest använda tvättcykel i en knapptryckning så går det väldigt snabbt från det att du fyllt maskinen tills den är igång och tvättar - släng i tvätten, tryck favoritknappen, tryck start, klart!

  LED lyser upp trumman, fin funktion. Tvättar bra vad jag sett hittils, tyst motor, tydlig och stor touchdisplay. Gillar att man kan öppna luckan och ändra inställning även efter att man startat tvätten.

  Köpte för 5990kr inkl frakt. Haft WAT283L8SN innan och hittar du WAT2869ISN för max 6000kr så slå till. Rent funktionsmässigt är skillnaderna att denna har auto-dosering, bättre touchdisplay, förtvätt (men vem använder det idag?) och man kan lägga till upp till 3 extra sköljningar. WAT283L8SN har inget förtvättsval och max 1 extra skölj. Tar även upp till 9kg tvätt, fast trumman är lika stor som i WAT283L8SN så jag förstår inte hur 9 kg tvätt kan bli rent? Trumman skulle ju bli fullständigt sprängfylld.

  Edit: Tvättar lite tystare och centrifugerar bättre än WAT283L8SN jag hade, även om båda har 1400 varv på papperet. Kläderna kommer ut lite torrare och torkar snabbare.
 • Alla omdömen

 • Utmärkt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Väldigt nöjd, härlig kvalitetskänsla. I-DOS gillar det skarpt. Slog till när den reades för 6.399,00 kändes som ett klipp då den låg runt ~8000,00.